WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka1 wrote:Gratulacje która?
Świętujecie jakoś czy mąż za granicą?
Był w domu na kilka dni, ale taka przerwa w pracy nawet na kilka dni to było naprawdę SUPER! Teraz wrócił już do pracy... a w domu zobaczymy się pewnie na początku lipca.
W poniedziałek jak go odwoziłam na samolot to stwierdził w samochodzie, że przecież w czwartek mamy rocznicę ślubu!!! -
zosiasamosia wrote:Cześć dziewczyny.
Za godzinę mam połówkowe. Trzymajcie kciuki 🥰 -
Trzymam kciuki za Wasze wizyty oby były szczęśliwe.
Przyszła mi dzisiaj koszula do szpitala zamówiłam jakąś z allegro za nie całe 60zl i chyba jest całkiem fajna. Moim zdaniem dużo lepsza niż te co miałam poprzednio a płaciłam wtedy coś koło 170zl za jedną.
Także nie cena jest wyznacznikiem jakości. Domówię jeszcze 2 sztuki w innych kolorach chociaż nie wiem ile będzie mi potrzebne i czy te 3 wystarcza bo zapowiada się długie leżenie.
-
Tkpom wrote:Trzymam kciuki za Wasze wizyty oby były szczęśliwe.
Przyszła mi dzisiaj koszula do szpitala zamówiłam jakąś z allegro za nie całe 60zl i chyba jest całkiem fajna. Moim zdaniem dużo lepsza niż te co miałam poprzednio a płaciłam wtedy coś koło 170zl za jedną.
Także nie cena jest wyznacznikiem jakości. Domówię jeszcze 2 sztuki w innych kolorach chociaż nie wiem ile będzie mi potrzebne i czy te 3 wystarcza bo zapowiada się długie leżenie. -
Mad.zia wrote:Hej, a ja dziś miałam wizytę czekałam na nią ponad 5 tygodni ale same dobre wieści będzie chłopak 💙 Ok. 280g połówkowe mam dopiero na 27 maja
Jaki masz termin porodu? Dopisze Cię do 1 strony
Zosiasamosia gratulacje zdrowej dziewczynki 🥰
To teraz kciuki za mnie- idziemy z mężem jutro rano na połówkowe 🙊nika647, Umka lubią tę wiadomość
-
Muszka1 wrote:Jaki masz termin porodu? Dopisze Cię do 1 strony
Zosiasamosia gratulacje zdrowej dziewczynki 🥰
To teraz kciuki za mnie- idziemy z mężem jutro rano na połówkowe 🙊
Musza dopisz mnie proszę termin porodu na 26.09 będzie chłopak ale imienia jeszcze nie wymyśliliśmy to będzie dla mas wyzwanie bo oboje obstawialiśmy dziewczynkę i imię praktycznie od stycznia było dla niej wybrane a tu taka niespodzianka Haha -
Dziewczyny kojarzycie co na potworną alergię w ciazy? Odkąd pyli rzepak nie mogę oddychać, leje mi się z nosa ciurkiem woda, kicham. Zapomniałam zapytać na wizycie
Normalnie co roku o tej porze brałam hitaxę, zyrtec, clartę zeby jakos przetrwac .. -
Ja ja kupiłam z myślą o naturalnym żeby wiecie jak się wybrudzi to wywale a jednak jest fajna i domówię inne kolorki.
https://allegro.pl/oferta/koszula-nocna-pizama-ciazowa-porodu-karmienia-xxl-11567260119?snapshot=MjAyMy0wNC0yMVQxOTozNzowOS44NzY3NjNaO2J1eWVyO2MxMDU1MmRlYzE2OGNmMjdkYTA2MGE2OTg1OTg4OGU0MzA4NGFjYzE3ZWJhZWFmNDMwYzkxOTAxMjFiN2NjOGU%3Dnika647 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt.
Była moja mama i powiedziała że mam zrobić listę co mi brakuje to kupi i mam mieć walizkę dla siebie spakowana od a do z
I przy rozmowie o wyprawce dla małego się rozpłakałam nie wiem czy kupować bo wrazie czego nie chce na to patrzeć jak wrócę do domu.nika647 lubi tę wiadomość
-
Tkpom wrote:Gratulacje dziewczyny udanych wizyt.
Była moja mama i powiedziała że mam zrobić listę co mi brakuje to kupi i mam mieć walizkę dla siebie spakowana od a do z
I przy rozmowie o wyprawce dla małego się rozpłakałam nie wiem czy kupować bo wrazie czego nie chce na to patrzeć jak wrócę do domu. -
Tkpom wrote:Ja ja kupiłam z myślą o naturalnym żeby wiecie jak się wybrudzi to wywale a jednak jest fajna i domówię inne kolorki.
https://allegro.pl/oferta/koszula-nocna-pizama-ciazowa-porodu-karmienia-xxl-11567260119?snapshot=MjAyMy0wNC0yMVQxOTozNzowOS44NzY3NjNaO2J1eWVyO2MxMDU1MmRlYzE2OGNmMjdkYTA2MGE2OTg1OTg4OGU0MzA4NGFjYzE3ZWJhZWFmNDMwYzkxOTAxMjFiN2NjOGU%3D -
Rzeczywiście fajne się wydają te koszule 😅
A polecicie jakieś biustonosze? 😅
Ps. Muszę się pochwalić, moja praca magisterska przeszła antyplagiat, promotor ocenił na 5! Głowa lżejsza! 😁 Jeszcze tylko (aż) obrona... 🙃Muszka1, nika647, Mad.zia, Kaśik, bebag, Katia89, LILA_33, strigo, Umka lubią tę wiadomość