WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstawiam dwie fotki z sesji, dostałam na razie nieobrobione do wyboru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2023, 14:14
Katia89, bebag, Mad.zia, Muszka1, Spuromix, Kaśik, niezapominajk_aa, zosiasamosia, LILA_33, Umka, Nadziejka30, Jeffcia lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny❤️
Tych zdjęć będę miała 14 w sumie z ponad chyba 100 zrobionych. Te dwa które wkleilam to napewno biorę, na pozostałych mam więcej golizny, może wrzucę je tu już po obróbce 😅
Jestem bardzo zadowolona z tej sesji i że się na nią zdecydowałam, wiecie niby to bzdura taka, ale jakoś podbudowuje, a ja już mam 10kg na plus i czasem tego w ogole nie widzę i czuje się świetnie a czasem już jak słoń😎. -
Spuromix wrote:Dziewczyny puchną mi ręce! Nie stopy tylko ręce mam wrażenie że mam założone rękawiczki napełnione wodą
-
Spuromix wrote:Dziewczyny puchną mi ręce! Nie stopy tylko ręce mam wrażenie że mam założone rękawiczki napełnione wodą
-
Dramat jakiś za tydzień idę do mojej lekarz prowadzącej to jej powiem ze mam wodę w palcach.... obrączkę musiał mi mąż ściągać
A ja teraz przy kawce odwiedziłam rosmana i tam chyba zrobię zakupy kosmetyczne dla malucha... zastanawiam się nad linią Nivea i mam dylemat....
Ehhh i jeszcze pamięć mi siada właśnie dzwoniła weterynarz że Atuśka miała dzisiaj pobieranie krwi.... ehhh zapomnialam totalnie jutro to załatwimy....a chyba po weekendzie sterylizacja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 12:38
-
Spuromix wrote:Dramat jakiś za tydzień idę do mojej lekarz prowadzącej to jej powiem ze mam wodę w palcach.... obrączkę musiał mi mąż ściągać
A ja teraz przy kawce odwiedziłam rosmana i tam chyba zrobię zakupy kosmetyczne dla malucha... zastanawiam się nad linią Nivea i mam dylemat....
Ehhh i jeszcze pamięć mi siada właśnie dzwoniła weterynarz że Atuśka miała dzisiaj pobieranie krwi.... ehhh zapomnialam totalnie jutro to załatwimy....a chyba po weekendzie sterylizacja... -
Ogólnie byłam bardzo zadowolona biały miałam 2 razy kupiony chociaż moje dzieci starsze tego nie wymagały. Nie uczula, nie pojawiają się wypryski na skórze, ładnie pachnie tak delikatnie i co najważniejsze skóra jest umyta i nawilżona. Co prawda częściej kupowałam ten niebieski i w sumie używamy do dzisiaj zawsze stoi w łazience. Biały tym razem kupiłam że względu że będzie wczesniak i potrzebuje większego nawilżenia.
-
Spuromix wrote:Super dzięki za opinie to jeszcze pytanie o proszek dzieciuszkowy ;p chciała bym kapsułki do prania ale nie wiem jakiej firmy szukać no i na ile faktycznie kapsułki się sprawdzają
-
Dziewczyny a jakie pampersy będziecie używać dla maluszka ? Macie jakieś sprawdzone, słyszałam dobre opinie o dada złotych czy lupilu oczywiście oprócz pampers
-
nika647 piękne zdjęcia ❤❤
Ja jestem umówiona na sesję plenerową jakos końcem czerwca 😊nika647 lubi tę wiadomość
-
Spuromix - Nie wiem czy są kapsułki typowo dla niemowląt i dzieci. Ale to musisz po prostu coś wybrać i sprawdzić na dziecku. Ja włączam zawsze podwójne płukanie. I wolę płyny do prania zamiast proszków bo też nie zawsze mi doplukiwalo.
Lila - pieluszki kupowaliśmy z biedry, Dada zielone i złote ( te opakowania się zmieniają) w każdym razie oba rodzaje były u nas ok. Miałam też na początku jakieś z Pampers i też były ok. To niestety też trzeba przetestować na dziecku.
W rosmannie jak się zapiszecue do Klubu Rossne i wklepiecie datę porodu to dostaniecie za 1gr albo 1 zł ( nie pamiętam) pieluszki Pampers 1 albo 0 ( też już nie pamiętam) ale to na koniec ciąży, a teraz można dostać oliwkę babydream dla mam. Potem jak się dziecko urodzi to też jakieś zabawki do kąpieli, szczoteczki sensoryczne, pieluchomajtki były.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 14:54
LILA_33 lubi tę wiadomość