WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka1 wrote:A ile malutka waży już? 😊 Sterydów na płuca ani nic Ci nie będą dawać? Czy na takim etapie już się nie daje?
Tkpom A Ty jak przed jutrem? Gotowa na spotkanie z synusiem?
No i trzymamy się terminu 10 września bo mała nadgoniła ten tydzień więc to już 33tc A nie 32Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2023, 18:24
-
Ja powiem szczerze boję się jak cholera!!!
Lekarz mówi że spokojnie będą najlepsi specjaliści jakich mają na oddziale na co ja no tak ale w bólu to mi nie pomogą później a ja wiem jak to boli. To się śmiali ze mnie.
Jutro o 8:30 przyjdą po mnie i idę na blok. Także trzymajcie kciuki żebyśmy byli żywi i zdrowi.
Jeszcze czekam na anastazjologa dzisiaj będzie rozmowa przed jutrem.nika647, Muszka1, Umka lubią tę wiadomość
-
Tkpom wrote:Ja powiem szczerze boję się jak cholera!!!
Lekarz mówi że spokojnie będą najlepsi specjaliści jakich mają na oddziale na co ja no tak ale w bólu to mi nie pomogą później a ja wiem jak to boli. To się śmiali ze mnie.
Jutro o 8:30 przyjdą po mnie i idę na blok. Także trzymajcie kciuki żebyśmy byli żywi i zdrowi.
Jeszcze czekam na anastazjologa dzisiaj będzie rozmowa przed jutrem.trzymam mocno 🤞 i wiadomo jak tylko będziesz miała troszkę siły to koniecznie dawaj nam znać co i jak
nie masz się czego bać w końcu mały będzie z tobą i przestaniesz się martwić tymi naczyniami
-
Jeszcze czekam na anastazjologa dzisiaj będzie rozmowa przed jutrem. -
Spuromix wrote:A wiesz że nawet nie wiem nie pytałam bo za dużo się działo a sterydy jak trzeba będzie to podadzą w szpitalu choć już teraz to są coraz mniej już potrzebne z tygodnia na tydzień
No i trzymamy się terminu 10 września bo mała nadgoniła ten tydzień więc to już 33tc A nie 32 -
nika647 wrote:Sterydów nie podaje się już od 34+0 więc raczej ich już nie dostaniemy😀
jesteśmy już w tak wysokiej ciąży że dzieciaczki są bezpieczne 🥰
Ja znów ogłoszenie parafialne 🤣 dady złote tylko jutro na promie 1+1nika647 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze czekam na anastazjologa dzisiaj będzie rozmowa przed jutrem.
Spójrz z perspektywy czasu jaką drogę przeszłaś, ile musiałaś wyleżeć, poświęcić, ile nerwów strachu i niepewności.. i tak jak Ci mówiłyśmy- dotrwałaś ❤️ Synek już jutro będzie z Tobą, bezpieczny. Ból trzeba jakoś przetrwać, a zawsze lepiej z takiej perspektywy -
Muszka - ty to jesteś człowiek - promocja, jak mój mąż🤪
Ja nie odebrałam jeszcze pieluszek bo w Rossmanie koło mnie nie mieli. Muszę zajrzeć do Galerii. Ale za to wykupiłam 3 ostatnie opakowania mojego ulubionego kremu czekoladowego od rl9 w starej wersji smakowo- wagowej. Uwielbiam je. Moje dzieci też😋 niestety zmienili recepturę, pozbyli się ze składu mleka, dali dwa razy więcej kakao i to nowe jest dla mnie zbyt gorzkie. -
nika647 wrote:Muszka - ty to jesteś człowiek - promocja, jak mój mąż🤪 .
Taaak tylko potem mój mąż goni po całym mieście za moimi promocjami 🤣 Jutro akurat jadę na pobranie krwi a biedronkę mam tuż obok więc podejdę sama. Ale kiedyś była też mega promocja na lovela do prania w media expert, to już mąż leciał po pracy 🤣 Tyle mam teraz do roboty, co poradzić. To chociaż promocji trochę sobie i wam wyszukam 😅
nika647, Umka lubią tę wiadomość
-
Trzymam mocno kciuki za Was! Wszystko będzie dobrze ❤️ Będziemy czekały na wiadomość od Ciebie -
Spuromix wrote:Ała nawet mi nie mów mi aż całą łydkę wykręciło raz ból niemiłosierny
Mam nadzieję,że Makutka poczeka jeszcze kilka tygodni w Twoim brzuszku 🤞🤗
A teraz proszę ładnie leżeć i się nie przemęczać 😄!I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Tkpom trzymamy jutro mocne kciuki za waszą dwójkę 🤞🤞♥️♥️
Mam nadzieję,ze wszytsko potoczy się gładko i bezpiecznie ♥️I procedura
11.'22
1. Transfer nieudany ❌️
01.'23
2. Transfer ❄️ udany🩷
01.10. córeczka 3700g 61cm💗
II procedura
09.'24
❄️
10.'24
Transfer -Cb
III procedura
11.'24
❄️❄️
12.'24
7dpt 90,4 11dpt 261,4 15dpt 1233
28dpt mamy serduszko -
Ja już powoli mam wrażenie, że bardziej się toczę niż chodzę 🙄 Robię coś, ale raz na jakoś czas muszę usiąść odpocząć. Z drugiej strony co ja się będę przesilać, niedługo wszystkie będziemy miały zarwane noce i mam zamiar spróbować należeć i wyspać się na zapas 😉
Pranie chyba sobie daruję aż do przeprowadzki, choć najchętniej zrobiłabym je już teraz. Ale te wszystkie rzeczy leżą mi albo na strychu, albo w garażu i nie ma szans żeby po praniu trafiły gdzie indziej.
Jednak jednej rzeczy nikt mi nie wciśnie - prasowania. Pralka, potem suszarka i dziękuję -
Trzymam mocno za Was kciuki ✊🍀 wierzę że wszystko będzie dobrze ❤ -
To ja tez dorzucę promkę - w Netto pieluchy Hello Sensitive w piątek i sobotę 1+1 gratis. Te pieluchy mają certyfikat Nordic Swan co oznacza, że są bez chemii i ekologiczne, sprawdzają się na wrażliwej skórze. Cenowo tez są atrakcyjne.
Umka lubi tę wiadomość