WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja już po wizycie, wszystko jest w porządku, fasolką ma 1 cm i widziałam pulsujące serduszko ❤
-
Ja się nawet trochę martwię - nic mnie nie boli, nie wymiotuję, nie mam nawet mdłości, jedynie spać spać spać. Napiszcie może dziewczyny która w tym tygodniu ma USG? Ja mam w środę i nie wiem jak doczekam, każdy dzień tak mi się dłuży, mimo że normalnie chodzę do pracy i mam roboty po pachy
-
Ja też nie mam kompletnie żadnych objawów. W pierwszej ciąży też nie miałam. Pierwszą wizytę mam dopiero 27 stycznia i mega mnie to stresuje, że tyle muszę czekać. A z drugiej strony jeśli ma być wszystko na początku dobrze to będzie i już nic nie ma na to wpływu.
-
Cześć, jestem z Wami, idę w środę na USG, będzie wtedy 6+3 i oby było widać już dziecię W zeszłą środę był pęcherzyk. Objawów szczególnych brak, oprócz ogólnej paniko-ekscytacji 😅 Trzymam kciuki za każdą z Was! Ps. Test pozytywny 1 stycznia o 7 rano 🥂
LILA_33, Fluderka lubią tę wiadomość
-
Hej Winnica, witamy ja też usg w środę, u mnie będzie 6+2, ostatnio też widziałam pęcherzyk Lila chyba też ma w środę? Obyśmy zobaczyły już nasze fasolki 🤩 Winnica to Twoja 1 ciąża?
U mnie stary rok zakończył się dobrze (bhcg 31.12 wynosilo całe 17 🤪) w nowy rok już wyraźne dwie kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2023, 13:25
Fluderka, Winnica lubią tę wiadomość
-
zosiasamosia wrote:Lila Super wieści
Nelaa i Spuromix rozgoście się aż do września:)
Nelea kiedy miałaś USG? Widziałaś już fasolkę?
Ale żadnych szczegółow nie znam jakoś tak z emocji o nic nie zapytałam czekam na kolejńą wizytę
-
Jam mam usg w czwartek i tez jakoś specjalnie się w ciąży nie czuje mam lekkie mdłości jak jestem głodna i tyle no i piersi przy dotyku bolą. I raz mi gorąca za chwile strasznie zimno i to tyle. Z jednej strony nie mogę się doczekać wizyty a z drugiej strasznie się boje 🤷♀️
-
Hej dziewczyny dołączam 😊 Starania o pierwszą dzidzie od 2020. Pierwsza ciaża i dziś 5+6. Pierwszą wizyte mam 18.01. Dłuży się okrutnie94'
Staranie o pierwsze 👶 od 2020r.
Badanie drożności jajowodów 12.2021r✅
Pierwsza IUI (stymulowana) 09.2022r ❌
Druga IUI (stymulowana) 10.2022r❌
Diagnoza: Niepłodność idiopatyczna
Moje pierwsze ⏸ 04.01.2023 (cykl naturalny)
Widzałam ❤ 6w0d - 0.32cm 18.01.2023
CRL 3.10 cm 10w0d - 15.02.2023 -
Hej, dziewczyny, tez dołączam. Ale jeszcze nie mam potwierdzonego. Test robiłam w pt i wyszła blada kreska i w sob poleciałam na krew, miałam wynik 150. Właśnie czekam na drugi wynik. Dziś dopiero umowie się na wizytę. Ale pewnie będzie na początku lutego jak znam mojego lekarza. Mam jednego synka. Trochę się boję, bo miałam dużo stresów ost, ale jestem dobrej myśli. A jak u Was objawy? Ja narazie mam tylko lekkie osłabienie, krwawią mi dziąsła i czasami czuję ciężki brzuch. Pozdrawiam i miło znowu tu być. Oby na dłużej:)Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/ -
Czekam z niecierpliwością i trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty w tym tygodniu 🥰🍀
Cześć Winnica, Fluderka i Jeffcia 😊 rozgoście się na najbliższe 9 miesięcy 🎁
moja wizyta kolejna dopiero za 2 tygodnie 🙈 u mnie dalej mdłości się utrzymują, to chyba główny objaw, przepraszam ze ostatnio mniej się udzielałam ale rozchorowałam się 😓 naszczęście bez gorączki, leżakuje teraz pod kołdrą. Co tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucie ? -
Hej hej
Ja jutro mam USG (6+3) pierwsze mam nadzieję, że będzie już serduszko Dzisiaj zrobiłam betę i progesteron, siedzę jak na szpilkach
Farciary tak kompletnie bez objawów? to ja chyba nadrabiam za was...
Mdłości przez cały czas które się nasilają jak nie zjem nic na gwałt, senność, wzdęcia, gazy, wrażliwe i bolące piersi, sikam jak szalona co chwilę, i te ciągnięcia w podbrzuszu.... Ale nie narzekam 9 lat na to czekałamUmka lubi tę wiadomość
-
Magda603 wrote:U mnie nadal objawów brak.Troche piersi bolą bo karmię jeszcze do snu 2 latka, którego ciężko odstawić. Może macie jakieś sposoby?Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/