WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka1 wrote:Karola a czy u Ciebie już było widać zarodek w 5+3? U mnie 5+2 i na razie tylko pęcherzyk. Widzę że mamy kolejne USG dzień po dniu:) ja 18, Ty 19 ja chyba zniosę jajo, nie mówiąc o moim mężu 😅
-
Hej Dziewczyny!
Dołączam do grupy 🙂
Termin wg OM mam na 1.09. Dzisiaj byłam na usg. Widać było pęcherzyk, zarodek i serduszko ❤️ Dzisiaj 6+4.
Mam już niespełna 2 latkę, teraz czekamy na rodzeństwo 😁
Objawy nam takie jak Wy 😉 nudności i senność. Tez słyszałam o trądziku, ale niestety nie wiem jak sobie z nim radzić. Pewnie ze względu na ciąże możliwości są ograniczone. Może pomoże kompleks witamin plus DHA.
Trzymam kciuki za nas wszystkie! -
Super że nasze grono się powiększa ❤️
Zosia to czekamy obie jak na szpilkach a jakie witaminy bierzecie ? Ja kończę pregna start bo mam jej jeszcze trochę. Biorę też magnez i pregna DHA.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2023, 07:40
-
Cześć dziewczyny widzę grono nam się powiększa 🥰
Muszka1 jeśli lekarz mówi że wszystko jest w porządku to na pewno tak jest, teraz tylko doczekać jakos do tej wizyty i zobaczysz dzidziusia ✊🍀
Ja się czuję strasznie wzdęta, dalej męczą mnie mdłości ale i wymioty 😓 ja proszę o kciuki na jutro, jutro mam wizytę, strasznie się stresuje -
Muszka1 wrote:Dziewczyny jeśli chcecie to mogę zaktualizować w głównym poście daty porodów (jak już je będziemy znać) ewentualnie daty usg
Lila ty jutro masz który dzień?
Lila kciuki zaciśnięte. Będzie dobrze ❤️
LILA_33 lubi tę wiadomość
-
Muszka1 świetny pomysł 😊
U mnie jutro według OM 6+6