WRZEŚNNIOWE mamy - Wrzesień 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Spuromix wrote:dziewczyny czy macie dużo jasnobrązowego śluzu?
zaczynam troszkę panikować bo jest go sporo jakbym miała dni płodne a kolor jest jakby taki mleko z odrobiną kawy
Śluzu dużo, ale jest biały. Tworzy się czop więc to normalne że sluzu jest dużo, ale jeśli jest zabarwiony to może mieć trochę krwi, jak brązowy to starsza krew
Może być z podrażnienia po badaniu albo współżycii, może z aplikacji leków dopochwowych, bierzesz coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 13:30
-
nika647 wrote:Śluzu dużo, ale jest biały. Tworzy się czop więc to normalne że sluzu jest dużo, ale jeśli jest zabarwiony to może mieć trochę krwi, jak brązowy to starsza krew
Może być z podrażnienia po badaniu albo współżycii, może z aplikacji leków dopochwowych, bierzesz coś?
biorę duphaston ale doustnie, współżycia nie było, badania żadnego też kurczaki nooo chyba zaszkodziłam groszkowi ostatnio tymi nerwami ;(
-
Spuromix wrote:biorę duphaston ale doustnie, współżycia nie było, badania żadnego też kurczaki nooo chyba zaszkodziłam groszkowi ostatnio tymi nerwami ;(
-
Wszystko jest teraz bardziej ukrwione i naczynia słabsze więc może być
Ja miałam kilka plamien dosłownie co miesiąc, ale zawsze było to kilka dni po wizycie u ginekologa, po cytologii, współżyciu i itd. Potem zaczęła mi się skracać szyjka i dostałam luteinę dopochwowo i plamienia ustały -
Spuromix wrote:dziewczyny czy macie dużo jasnobrązowego śluzu?
zaczynam troszkę panikować bo jest go sporo jakbym miała dni płodne a kolor jest jakby taki mleko z odrobiną kawynika647 lubi tę wiadomość
-
Spuromix wrote:no ja teraz przy podcieraniu zauważyłam że to nawet nie jest jak plamienie ale taki kremowy śluz tego brązowego jest tam naprawdę niewiele no ale jednak jest.... taki śluz zazwyczaj miewałam kilka dni przed miesiączką
-
Spuromix wrote:bardzo nie łatwo... teraz dopiero człowiek uświadamia sobie co to znaczy stres....
Miałam to już dwa razy w tej ciazy. Za pierwszym razem oproznial się krwiak, za drugim sami nie wiedzieli dlaczego, także to nie musi być nic złego. Ja i tak za każdym razem od razu się umawiałam do lekarza dla swojego zdrowia psychicznego 🙈.więc jeżeli będziesz czuła się lepiej jeżeli lekarz sprawdzi co i jak to ja bym sprawdziła, niż się zamartwiała, co nikomu nie służy.
Mój mąż chętnie by ze mną chodził, niestety jeździ na wózku inwalidzkim, co oznacza że nie dam rady go ze sobą zabrać. Dopiero teraz na prenatalne pojedzie ze mną bo nas teściowa zawiezieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 14:48
-
nika647 wrote:I jak tam, spuromix? Byłaś na tej izbie?
nie była to jednorazowa taka sytuacja teraz jest czyściutko bez żadnych bóli więc poczekam do wtorku we wtorek mam wizytę u mojego gina to zobaczymy co będzie... nie chcę za bardzo panikować a izba dodatkowo by mnie stresowała a tak to sobie leżę i mężu pilnuje więc stres już uspokojony
nika647, Muszka1, LILA_33 lubią tę wiadomość
-
sytuacja z wczoraj, robimy kontrolnie testy na grypę i maz wysyła fotkę testów do siostry i mamuni z podpisem „ domowe laboratorium ”, na co one „ ciesz się, ze to nie ciążowe ”
to się jeszcze zdziwią 😅nika647, Muszka1, martini92, juchacha94, Asante, niezapominajk_aa, bebag, LILA_33, Umka, Kasio lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Lila33- proszę, edytuj post i skasuj moja fotkę 🙏😉
LILA_33 lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Dziewczyny czy któraś też nie ma żadnych objawów totalnie? Żadnych wymiotów, mdłości, nie drażnią żadne zapachy 👀 u mnie nic poza bolącymi piersiami. Niby powinnam się cieszyć, bo w ciąży z synem było tak samo i wszystko było ok, ale jednak jakoś się tym stresuje trochę
Z synem dopóki nie zaczęłam czuć ruchów to detektor był często w użyciu 😬 pewnie też ze względu na wcześniejsze poronienie...
Od kiedy można próbować z detektorem? 🤔🤔juchacha94 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Witam się w 11-tym tygodniu🙂
Natka95 - nie każda kobieta ma mdłości, bolace piersi to też objaw. Na detektor to chyba u ciebie jeszcze za wcześnie, jestem dwa tygodnie dalej ale jeszcze nie używam. Kupię po prenatalnych, wtedy już coś powinnam zlapac