Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Agatia powodzenia, a młodemu z żyły czy z palca brali?
U Nas pogoda w kratkę...
Młoda dzisiaj do dziadów na nocleg się wybiera a M mi obiecał wyjście do jakiejś fajnej restauracji
Wczoraj coś mnie naszło i oglądałam zdjęcia z ciąży i po porodzie i jestem trochę załamana za znowu tak źle będę wyglądać...A startuje chyba z jeszcze gorszaT wagą bo jem za trzech teraz :-\Tylko ja nie potrafię sobie odmówić to jest najgorsze.
Miłej soboty -
Ruby uwierz mi ze ja mam gorszą wagę...
Co do odmawiania, cukrzyca ciązowa ma te swoje plusy, że na tej diecie waga póki co stoi w miejscu, a może nawet o jakieś 40 dag w dół.
Zazdroszczę wyjścia, ja może po prostu wolną chate będę mieć jak dobrze pójdzie
U nas tez póki co słońce mam nadzieję że się nie popsujeCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyAle to jest szok dziewczyny , że wy nic nie przybrałyście! Ja ledwo zaszłam, a już mam z 3 kg na plusie
Mid wiem , że jedni mają gorzej, nie o to mi chodzi tylko ja mam dziwną obsesję od kiedy po ciąży zgubiłam zbędne kg to zaczęłam się pilnować i teraz w ostatnim roku nie dość że straciłam kontrolę to jeszcze teraz sukcesywnie będę tyć. Wiem, że to nie jest tragedia tylko takie głupie myśli mnie nachodzą. Oczywiście tłumaczę sobie, że potem wszystko stracę, że tego właśnie chciałam no i te tłumaczenia muszą wystarczyć
Pomarudzę sobie od czasu do czasu i mi przejdzie
Agatia no to super dzielny syn! nagroda jakaś mała musi byćmidnight lubi tę wiadomość
-
Witam co do wagi ja też nic nie przybralam jeszcze choć brzuszek lekko zaokraglony. Wczoraj robilam badania tarczycy tsh 1,67 , ft4 50% spada,we wtorek idę do endo. Pozatym ferrytyna kiepska 39,78 (13-150).
Popoludniu jestesmy umowiwni ze znajomymi i dziecmi. Pogoda póki co sloneczna
Miłego dnia -
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby ja cały czas dostaję ochrzan od diabetolog, że nic nie tyję. Jem co 2-2,5h i sama się dziwię, że kg nie wchodzą. Ale.niestety o zachciankach mogę zapomnieć czasem zjem coś słodkiego, ale to sporadycznie. No i nie jest to takie słodkie, o jakim marzę
Dla synka będzie nagroda mamusia coś wymyśli -
nick nieaktualny
-
Tak myślę że to przez nadmiar pracy,rano intensywnie sprzatalam,potem tarlam warzywa na placki,caly dzień w ruchu i masz babo placek:( póki co to śluz z nitkami krwi, jednak ostatnio zaczynalo się tak samo:( ludze się że to przez tego miesniaka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 16:48
-
Eee Ruby nie panikuj mnie lekarz na połówkowym powiedział już do mojego męża, że albo się definitywnie obżeram albo mam kaloryczne powietrze ja 20 kilosów do przodu już startowałam z wagą przed ciążą ok 57/ 167 cm wzrostu. Dzisiaj 77 kilo. I najlepsze- w pierwszym trymestrze przytyłam chyba dychę już
edit- tylko mąż mnie pociesza popołudniowa drzemka, a ten mnie kolanem w dupę kopie i się podśmiechuje że mój potężny zad wciąż sprężysty a cellulit mam jak nigdy wmawiam sobie, że wodny, że zejdzie magicznie jak urodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 16:54
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:
edit- tylko mąż mnie pociesza popołudniowa drzemka, a ten mnie kolanem w dupę kopie i się podśmiechuje że mój potężny zad wciąż sprężysty a cellulit mam jak nigdy wmawiam sobie, że wodny, że zejdzie magicznie jak urodzę
taaaa zejdzie mi do dzisiaj nie zszedł po pierwszym porodzie
Niestety takie uroki ciąży -
nick nieaktualnykas50 wrote:Tak myślę że to przez nadmiar pracy,rano intensywnie sprzatalam,potem tarlam warzywa na placki,caly dzień w ruchu i masz babo placek:( póki co to śluz z nitkami krwi, jednak ostatnio zaczynalo się tak samo:( ludze się że to przez tego miesniaka...
kas50 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kas trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*
Agatia dzielny mały powiem Ci ze młoda u mnie podobnie tylko że z dłoni miała, bo żyły nie mogły znaleźć -to po mamusi ale naprawdę dzielny mały mężczyzna. Ja też mam brzuchol, tylko mam postanowienie-po porodzie już definitywnie biorę się za siebie, chyba ze znów poronie, to i tak już mi będzie wszystko jedno
Zazdroszczę że chociaż wyjściową wagę miałyście taką fajną...jest do czego wracac, ja przed pierwszą ciąża ledwo zdązyłam 8 kg zrzucić, to nadrobiłam...hmmm ze 25 chyba...
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17