Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wizytę za tydzień w środę,a we wtorek mam endo. Dziś robilam badania tarczycy,ferrytyne i cytomegalie. Teraz chyba trawy zaczynaja pylic:/ katar może być alergiczny.
-
nick nieaktualnyHej laski,
O hej Agatia no Ciebi eteż chciałam ściagnąć ale nie mam cię w przyjaciółkach i nie mogłam wysłać info o grupie
Kobiety cicho bo dość malo nad, mamnadzieję, że kobiety sukcesywni ebędą dochodzic z różowej
Ejrene to pewnie jakiś ucisk jest mi wyniki w pierwszej ciąży z wątroby skoczyły że mysleli że mam zatrucie ale to chyba był ucisk właśnie.
Mid kuruj sięmidnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby Mid mi napisała o forum ja wczoraj dopiero wróciłam ze szpitala, wiece oswajam się po 9 dniach lezingu
edit: juz widzę, o to nie ciekawie, to leż lez i nie kombinuj tam nic z chodzeniem czy sprzątaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 11:20
-
nick nieaktualny
-
Agatia, a kiedy młody na badania bo nie pamiętam?
Nie martw sie ...musi być dobrze...a co do zapeszania to ja się nie zgadzam...myśle ze to odwrotnie dziala, jak nie kupujesz to myslisz ze może się coś stac...i wtedy sie staje-tak było u mnie, a tym razem zamierzam myśleć odwrotnie-nic si enie stanie dlatego o wyprawce pomyślę wcześniejagatia lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Agatia, a kiedy młody na badania bo nie pamiętam?
Nie martw sie ...musi być dobrze...a co do zapeszania to ja się nie zgadzam...myśle ze to odwrotnie dziala, jak nie kupujesz to myslisz ze może się coś stac...i wtedy sie staje-tak było u mnie, a tym razem zamierzam myśleć odwrotnie-nic si enie stanie dlatego o wyprawce pomyślę wcześniejmidnight lubi tę wiadomość
-
Agata nie martw się :* wiadomo że prosto nie będzie bo musisz leżeć, i praktycznie mało Ci wolno ale na pewno wszystko będzie ok :* lekarze muszą mówić wszystko co może się zdarzyć żeby kobieta była świadoma ale to wcale nie oznacza że u Ciebie to się stanie.
Macie imię już jakieś wybrane? -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Agata nie martw się :* wiadomo że prosto nie będzie bo musisz leżeć, i praktycznie mało Ci wolno ale na pewno wszystko będzie ok :* lekarze muszą mówić wszystko co może się zdarzyć żeby kobieta była świadoma ale to wcale nie oznacza że u Ciebie to się stanie.
Macie imię już jakieś wybrane?
Z damskich jeszcze Liliana, Zuzia, Jagoda i Zosia, a meskich nie mam a skoro wahadło uparcie pokazuje chłopa to mam problem