X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zaciążone z grupy Ruby z OF
Odpowiedz

Zaciążone z grupy Ruby z OF

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogolnie czuje sie fatalnie...teraz mnie rozklada wszystko mnie boli, nie dobrze mi i słabo...myslałam ze uda się juz nie chorować.
    a i pappa nie zrobiłam musze jutro jechac...bo nie udało się z moimi żyłami, a pani dr miała grubą bardzo igłę i nie chciała majstrować, a u mnie żyły słabo zawsze widać.

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid super wieści!!!! słodkie maleństwo :) pięknieeee ;)

midnight lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid 6 cm a taki kawał Człowieczka :) gratuluje, cudny! :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • midnight Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet nie wiecie jaka teraz jestem dumna mamusia :) będę się kłuć dzielnie i łykać wszystko co każą, musi zostać ze mną

kas50, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid super wieści :-) będzie dobrze :-) :-) :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid wspaniałe wiadomości :) na pewno wszystko będzie dobrze :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid super Gratuluję. Uwielbiam oglądać USG !!! Piękne :-)

midnight, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny !!
    Jestem smutna bo nie ma mnie na liście na 1 stronie a to u was " zaciazylam" w sensie na staraniach ☺ miło widzieć nowe fasolki
    Buziaki

Bratek lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Kamisia nie płacz dopiszę później ;-)
    Jak tam ciąża mija? Już prawie na porodowce jesteś :-P

Umowilam się na 9.30 do lekarza bo dzisiaj wzięłam wolne. Wczoraj ogarnęła mnie niemoc, byłam taka słaba ze nie mogłam się ruszyć wieczorem więc wzięłam wolny dzień.

• kas50 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby gardło dalej Cię boli?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Hej

Kamisia nie płacz dopiszę później ;-)
    Jak tam ciąża mija? Już prawie na porodowce jesteś :-P

Umowilam się na 9.30 do lekarza bo dzisiaj wzięłam wolne. Wczoraj ogarnęła mnie niemoc, byłam taka słaba ze nie mogłam się ruszyć wieczorem więc wzięłam wolny dzień.
    Mija mija i minąć nie może

Bratek lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucina mi wiadomości i nie mogę wysłać. W każdym razie wszystko ok i pozdrawiam ☺

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryby i jak się czujesz ?

atdc15nmjt4tk663.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ruby i jak tam? co bierzesz? mnie też rozwaliło, wczoraj ból mięśni, gardlo i węzły chłonne...zaraz sobie wodę z solą na to gardło robię...

Byłam dziś w punkcie CDL-u zeby zrobic pappa bo doktorowej się nie udało wczoraj z mojej żyły pobrać, dodatkowo betę mi napisała, ale masakra...
    ja nie wierzę ze ten świat taki jest...jest coraz gorzej, ludzie są straszni-jak wół kartka że ciężarne i dzieci do tal 3 jako pierwsi, ok nie jestem z tych odważnych nie umiem się kłócić...i mogę sobie trochę poczekać no trudno nie spieszy mi sie...tylko kufa ja się pytam z jakiej racji pindy emerytki które stały w kolejce do rejestracji za mną nagle są przede mną w kolejce do pobrania??!!!! co to kur.. ze sobie zaklepują...co to przedszkole!!!???? szlag mnie trafił. stwierdziłam ze mam to gdzieś i skoro musiałam tyle stać tam w kolejce, to w tramwaju niech mi tylko ktoś spróbuje stękać nade mną ze siedze. no jestem tak zdegustowana ze szok....moj zasrany charakter...tylko ja na tym cierpię, reszta korzysta...bałam sie trochę odezwać już później bo byłam tak nabuzowana ze mogło to się skończyc szarpaniną z tym cielakiem, do tego krowa wielka po pobraniu sie rozsiadła na dwóch krzesłach pizda sie nawet nie przesuneła. Ubolewam ogromnie nad moim charakterem...przydałby mi sie jakiś coaching zeby mi dodać pewności siebie i asertywności...fuck jaka jestem zła na siebie ze się nie wepchałam

Edit: mało tego - u mnie widać ze ciąża, bo mam słabe mięśnie brzucha i gruba troszku jestem więc raczej nie da sie ukryć ze jestem brzemienna-nie muszę mieć tego na czole wypisanego -widać gołym okiem. chamstwo i drobnomieszczaństwo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:39

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też sie spotykacie z takim chamstwem i nietolerancją? ja Wam powiem że strasi ludzie są najgorsi...wiecznie sie wpychają, tak im sie spieszy na kolejny odcinek mody na sukces?
    Jeden raz tylko -tu muszę zwrócić honor- starsza pani dała mi usiąść w autobusie, w pierwszej ciąży, nogi jak balony opuchnięte, brzuchem to juz prawie o kolana-bo to końcówka była- z plecakiem-bo jechałam do szpitala, jak wsiadałam to mało mnie pan ok 30-40 nie przewrócił tak leciał do wolnego siedzenia, po czym gazetka i nic go nie interesuje,młodzieży ze słuchawkami od cholery patrzących w szybę, i wtedy właśnie ta starsza pani mi ustąpiła...wiecie jak to głupio wyglądało? starsza pani która też ma prawo do siedzenia ustępuje ciężarnej bo nikt inny się nie znalazł...

sorki z aten wywód, ale mnie tak naszło, bo np w komunikacji miejskiej, mi absolutnie nie chodzi o to ze jestem zmeczona i muszę sobie usiąść, ja się autentycznie martwię, że sie przewróce jak genialny kierowca zacznie hamować lub ruszać, albo nawet uderze- wystarczy do tragedii, czy nawet stara gruba baba będzie się przepychać i szturchać...powinni to zrozumieć. Młodzież jest głupia i nic nie wie o życiu-ale taka emerytka zazwyczaj ma już dzieci i powinna sobie przypomniec jak było jak była w ciąży- zeby chociaż w kolejce przepuści, albo oblech z ogromnym brzuszyskiem znaleźć w sobie odrobinę z dżentelmena...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:56

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety dzięki, gardło w sumie nie boli tylko tak uwiera mnie trochę, ale bez problem jem , piję i czuję się poza tym bardzo dobrze. Lekarz stary cap nawet wyników badań nie umiał przeczytać, a na gardło spojrzał ale stwierdził że nic nie widzi bo mu język przeszkadza. Jeśli nie ma temp to jest ok, ale mam płukać gardło polopiryną c rozpuszczoną, nie połykać tylko płukać. Więc luz, sama się wyleczę kurka ;)

Mid daj spokój jestem tak samo zniesmaczona jak ty. Ja komunikacją miejską na szczęście nie jeżdżę więc takie sytuacje mnie nie dotyczą, ale już widzę siebie jakiego wkurwa bym miała jakby tak się ludzie zachowywali. Zero kultury. Zero szacunku.
    Najlepsze są kasy z pierwszeństwem dla ciężarnych , a stoją same starsze babki i faceci....porażka. Ludzie walczą o wszystko nawet o miesjca w busie czy poczekalni, szok, zero empatii, świat schodzi coraz bardziej na psy i lepiej nie będzie niestety :/

• midnight Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tak, byłam z corą też własnie kiedyś w kasie pierwszeństwa , brzuch jak u słonia, a pani kasjerka popatrzyła na mmnie jak na kosmitę, co ja tu wogóle robie :)
    Tylko w rossmanie spotkalam sie z miła reakcją, pani w kasie zobaczyła mnie w kolejce i sama kazała mi przyjść od razu do kasy-ale mieli akurat taką akcję zeby przepuszczac ciężarne
    tez zwykle jeżdzę autem ale stwierdziłam ze i tak nie będe miała gdzie zaparkować, to bez sensu potem lecieć hektar drogi pieszo skoro przystanek mam pod miejscem docelowym

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to już jest,wszechobecna znieczulica:/

Mnie dziś coś jajniki? pobolewaja,może to wiazadla,nie umiem stwierdzić.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Coś tu cicho...

Kas jajniki to raczej mają prawo boleć, bo intensywnie pracują u Ciebie tak że się nie stresuj tylko :)

Ja zasmarkana, albo to przeziębienie albo jakaś alergia bo dużo już kwitnie na dworze. A wczoraj miałam USG jamy brzusznej i nie mam kamieni według lekarza wykonującego, więc te bóle to dodatek ciążowy.

Ja jeszcze dwa tygodnie muszę czekać do wizyty :/ jakoś mi się ciągnie tym razem.

atdc15nmjt4tk663.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ejrene to super ze nic zlego się nie dzieje, oby tak dalej, gorzej ze smarkiem..może jakaś inhalacja..?
    Mnie za to gardło boli, najgorsze ze młodą chyba zaraziłam..

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ