Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie nie wiem bo w szpitalu nie cieklam a w nocy wychodzi ze dosc lecialo cała noc. piguła mówiła ze tak może być, ale do cholewy-tyle czasu? nie chciała mi wierzyć ze się sączę od 12.ciekawe co moja p dr dziś powieCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
kas50 wrote:Dziewczyny czy któraś z was ma ciążę bez mdłości? Ja czuję taki niesmak w buzi,odrzuca mnie od pewnych produktów,wcześniej kilka razy mnie zemdlilo ale lekko a teraz nic:/ oczywiście zaczynam snuć czarne scenariusze,bo to już 9tc leci. Z córka 7lat temu też mialam raczej lekkie mdlosci. Tylko senność i zmęczenie mi doskwiera:/
Ruby mleko z miodem,maslem i czosnkiem i pod kołderką
Kas- mnie pierwsze kilka dni muliło, a później nic, zero, ani razu nie wymiotowałam nawet to nie powód do obaw a do radości że Cię może ominie siedzenie nad klopem
Ruby- zdrowiej, co to za chorowanie?
co do termometrów ja mam z lidla bezdotykowy z koncówką do ucha, wygląda że działa póki co...kas50 lubi tę wiadomość
-
Mid dobrze że masz dziś wizytę to dopytasz. Na przyszłość możesz sobie kupić maść emofix, ona hamuje krwawienia, z tego co kojarzę nie ma przeciwwskazań w ciąży ale dopytaj jeszcze lekarza. Czekamy na same dobre wieści po wizycie
midnight, Bratek lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Ejrene 15:40, ładna koszulka,mozna spytać za ile ? bo tez bede musiala sie rozejrzeć.nie wiadomo ile razy do szpitala trafię a codo wypada nie wypada...hmmm jak ja jzu pare niezłych razy lądowałam wszpitalu, to powiem ze raczej jest naprawde różnie, są różni ludzie,myślę ze nikt nie zwraca tak uwagi cokto.jedne byly w starych pidzamach, inne znow wystrojone i pelnym makijazu..więc myśle ze tojuz jak lubisz, poza tym jak bedzie upal to nie bedziesz w szlafroku chodzic raczej...inna kwestia ze czlek musi sie przestac wsydzic... wiesz jak sie lazi po oddziale pelnym odwiedzających mężczyzn w zakrwawionej po porodzie szpitalnej szmacie z podkładem i bez majtek...bo nie pozwalaja, chyba ze takie poporodowe, ale tez zeby tylko lekarz nie przyłapał, to powiem Ci ze to jaką ktoma pidzame czy szlafrok naprawdę odchodzi w dal
Marietta lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
a propos koszulek widziałam tez ładne w dn nightwear -maja w ptaku stoisko,ale jak dla mnie troszke drogawo...moze udałoby sie coś taniej drapnąć,bo kupiłabym ze dwie-w końcu większość czasu znów pidzamie to chciałabym chociaz ładną mieć,
i jedna z dlugim zwyklą pidzame ze szlafrokiem, moze macie jakies sklepy z ladną nocną bielizną niedrogo?Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Pewnie masz rację ja ostatnio w szpitalu leżałam jak miałam 5 lat :p
Siostra mi pisała że ona w Irlandii to po porodzie się normalnie w ciuchy ubierała, a u nas raczej by to nie przeszło bo wietrzyć każą.
A za tą koszulę zapłaciłam 44,80zł- Italian Fashion. Mają swoją stronę i na Allegro też sprzedają. -
o to niezła cena,sprawdzę dzięki
Po porodzie raczej w koszuli kazali chodzić, ale na patologii tez dziewczyny normalnie w getrach albo drechach chodzilyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 10:37
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ejrene bardzo fajna ta koszula o czymś takim też myślałam. Położna mówiła że najważniejsze żeby nie miała guzików, podobno bardzo uciążliwe zapinanie i rozpinanie co chwilę.
Ja mam taki szlafrok http://allegro.pl/wiskoza-szlafrok-podomka-do-kompletu-s-m-l-xl-xxl-i4970802813.html i ten planuję zabrać. Myślę że satynowy może być i tak pewnie założy się go tylko kilka razy.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola ładny,macie terminy w upalny czas więc myśle ze spokojnie to wystarczy,gorzej jest zima, bo mimo grzania czasami kaza isc gdzies na badanie gdzie jest przeciag towtedy przydaje sie cieply
Ale -zapomniałam o ważnej rzeczy- ja ( i chyba nie tylko ja) poporodzie tak ze 4-5 miesiecy mialam tak ze ciągle byłomi zimno...nawet w szpitalu gdzie mocno grzali ,po prostu sie trzęsłam, podobno hormony tak deziałają, ale jak bedziecie miały Wy do tego latem to nie wiem tylko tak mi sie przypomniałoCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyMid to dobrze ze przestało krwawic...tez o tym samym myslałam, że to pewnie przez środki rozrzedzające bo bierzesz w duzych dawkach...
Ja miałam koszule ale jakos nie bylo w nich mi wygodnie, chyba bym stawiała na spodnie i bluzkę do karmienia też takie chyba są?midnight lubi tę wiadomość
-
Ruby są, tylko tam gzdie ja rodziłam to lekarze wymagali zeby móc Cię w kazdej chwili tam podejrzeć...albo wietrzyć, tego do końca nie wiem,ale kazali chodzic bez majtek tylko sam podkład. poza tym ja nie wiem czy chciałabym w spodniach...wszystko tak brudzi...chyba ze juz w domu to jak najbardziejCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Ruby nie znam się na tych wynikach. Powiedz mi jeszcze czy suplementacje wit.d zalecił Ci gin? Bierzesz 4000j? Bo ja tak czytam o jej szkodliwosci przy nadmiarze:/ i sama mam już wątpliwości.
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ruby nie znam się na tych wynikach. Powiedz mi jeszcze czy suplementacje wit.d zalecił Ci gin? Bierzesz 4000j? Bo ja tak czytam o jej szkodliwosci przy nadmiarze:/ i sama mam już wątpliwości.
Jak bedzie słonko to obniżę do 4000.
Ejrene IGG...Igm nie mam tam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:55
-
Przepraszam ze tak późno, jestem.
Jestem taaaka szczęśliwa!!!
dzidziuś ma 6cm , serducho 154, przezierność ok, płeć nieznana
Leniuch straszny-cały czas plecami przytulony do łożyska łapką nam tylko pomachał, i poziewał troszkę i nóżkami pokopał ale buziaka nie chciał za nic pokazać
oto nasze maleństwo
Ejrene, MamaTuśka, Kjopa3, katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17