Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Mikołaj
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Wskoczyłam do Was podejrzeć, bo widzę temat imion a ja ten temat kocham piękne typy macie, Liwia bardzo rzadko spotykane, ładne
U mnie ten temat w czołówceAgaL lubi tę wiadomość
-
Agatia, nie martw się na pewno dadzą sobie radę, a Ty nie masz wyjścia..musisz leżec, na pewno będą zdawać relacje, i trzymam mocno kciuki żeby nie byl taki diabeł straszny.
Imionka macie ładne, j nie wiem kompletnie też muszę sie za to wziąść
choć łatwiej by mi było jakbym juz płeć znała, ale nie wiem, może głupie ale mi wygląda na chłopca z tych zdjęć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 15:04
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ejrene wrote:Imię ważna sprawa
Kas a Wy już jakieś macie na oku?
Mąż chcialby syna...Robert imię niezmienne,wybrane jeszcze w 1ciąży. Stosunki były przed i w dniu ovu,więc kto wie,ale ja po cichu chcialabym drugą córkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Mid dla chłopca chciałam Bruno (bo Borysa juze mam ). Podoba mi się też Tymon, Szczepan, Leon. W ogóle chłopięce mi się prawie wszytskie podobają
agatia lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie nie wiem co z imionami zrobić,...chyba wybiorę kilka i zobacze jak sie urodzi na co bardziej mi wygląda, z dziewczęcych tez mam więcej typów
np Róza tylko nie wiem czy pasuje do tych czasów...też nie chcę dziecka skrzywdzić...albo Rozalia, a z chłopięcych zawsze Staś mi sie podobał ale już synuś tak ma na imię, poza tym jakiś mam plan żeby jednak zaczynały się na K, E lub R, dlatego też o Robercie myślałamagatia lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17