Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMid no coś ty, nawet takich rzeczy tutaj nie mów, że poronisz. Kobieto urodzisz zdrowe, piękne, rumiane dziecię a po porodach będziemy się motywować i wszystkie będziemy super laskami!! mówię wam to Ja!
Założę nowy temat fit grupę Rubymidnight, Marietta lubią tę wiadomość
-
Jestem po usg. Dziecko żyje ma 2,99cm wg usg starsze o 3dni przyczyną krwawienia jest krwiak:/ podobno to najbardziej optymistyczna wersja,gin mowila coś o kosmowce przodujacej. Mam leżeć,póki co zostaję w szpitalu na obserwacji.
Bratek lubi tę wiadomość
-
Właśnie gin mówiła że na pozniejszym etapie mogę mieć lozysko przodujace,ale raczej powinno się podniesc. Teraz już mniej plamie,wzielam duphaston,pobrali też krew. Agatia a dlugo plamilas z powodu tego krwiaka? Ile stresu mnie to kosztuje. Na szczęście trafilam na super doktorke
-
nick nieaktualny
-
Ejrene Tobie też ten krwiak się wchłonąl?
U mnie plamienie po nocy minimalne,zobaczymy jak będzie w ciągu dnia. Dziś niedziela,żadnych badań,zapowiada się nudny dzień. -
kas50 wrote:Ejrene Tobie też ten krwiak się wchłonąl?
U mnie plamienie po nocy minimalne,zobaczymy jak będzie w ciągu dnia. Dziś niedziela,żadnych badań,zapowiada się nudny dzień.
Tak, tylko najpierw był mniejszy, a potem większy nie wiem czy to ten sam czy drugi ale się wchłonął.
A w szpitalach faktycznie w weekend to zazwyczaj przestuj lekki. -
Mam nadzieję że mój też się wchłonie. Dzisiaj śluz raczej czysty póki co. Jutro pewnie kontrolne usg. Ehhh. Już myslalam że to ten miesniak ale na usg gdzieś daleko był ukryty. Biorę też Acard,mam nadzieję że to nie jest przyczyną.
-
kas50 wrote:Ejrene Tobie też ten krwiak się wchłonąl?
U mnie plamienie po nocy minimalne,zobaczymy jak będzie w ciągu dnia. Dziś niedziela,żadnych badań,zapowiada się nudny dzień.
Kas będzie dobrze, u nas na majówkach jedna z dziewczyn miała krwiaka i to na kosmówce, wchłonął się sam bądź dobrej myśli i trzymaj się dzielnie tak samo łożysko przodujące, u nas na grupie chyba ze dwie dziewczyny miały i każdej się ślicznie podniosło w trakcie ciążyBratek lubi tę wiadomość
-
No przy 2latku lezenie musi być bardzo trudne:/ ale musimy być dobrej myśli. Dziś dzień przelezany,mam nadzieję że jutro coś tutaj ruszy obok leży dziewczyna która jest w 13tc i też plami:/ już drugi raz,wcześniej w 9tc.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Hejka jadę właśnie do diabetologa w środę i czwartek mam wizytę u gin u usg polowkowe choć tyle mam spaceru i wyjdę do ludzi
Agatia to oczekujemy samych dobrych wieści z wizyty
Kas jakieś badania dzisiaj? kiedy wychodzisz? -
Witam. U mnie plamienie ustapilo,śluz kremowy. Wczoraj tylko rano śluz był lekko różowy,potem czysto. Niestety badanie dopiero jutro:/ dziś kolejny nudny dzień. Gin na obchodzie kazał odstawić Acard. Duphaston brać 3x1. Spróbuje dorwać jeszcze swoją gin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 09:16