Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cieszę się,że plamienie się nie nasililo,tylko zmartwili mnie z tym Acardem i mam mętlik w głowie:/ czy mógł wpłynąć na powstanie tego krwiaka,hm,jeden gin tak,drugi tak:/
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Cieszę się,że plamienie się nie nasililo,tylko zmartwili mnie z tym Acardem i mam mętlik w głowie:/ czy mógł wpłynąć na powstanie tego krwiaka,hm,jeden gin tak,drugi tak:/
-
Hej
Kas będzie dobrze, podobno po rozrzedza-czach można krwawic z różnych miejsc...
Agatia udanych wizyt! czekam na same dobre wieści
ale udało mi się dzis kupić chlebek...hmmm taki jak kiedyś na wsi na zakwasie, chrupiący pycha...jeszcze zobacze jaki cukier po nim będzie ale mam ochotę jeszcze zjeść. Byłam po odbiór leków w aptece-trochę kawałek ode mnie, i trafiłam na sklepik, facet ma domowe wyroby-pieczywo, mięsko, pierogi, chybą częściej w tej aptece będę zamawiać żeby mieć okazję wejść do sklepuCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby tak myślę,że jak usg jutro będzie ok i bez plamien to jutro wyjdę. Ale tu ciezko się czegokolwiek dowiedziec. Jeszcze to suche powietrze spowodowalo,że mam katar:/ moja gin na porodowce,będzie cjyba popołudniu.
-
nick nieaktualny
-
Wy tu o jedzeniu i pysznosciach a ja tu zdycham z tym szpitalnym jedzeniem:( zupy w miarę ok,ale tak to masakra:/ na szczęście mąż mnie ratuje
Agatia jutro po usg zapytam mojej gin,bo dziś jest na porodowce. Mam mętlik w głowie. -
Po tym chlebku na zakwasie po 3 kanapkach z zółtym serem 110 ha
Kas nic mi nie mów o szpitalnym jedzeniu...jak często lądowałam w ICZMP to narzekałam...ale powiem szczerze że w innym ginekologiczno-położniczym u mnie w mieście o był dopiero niezjadliwe posiłki...W ICZMP to pychotki w porównaniu
dobrze że ma Cię kto poratować.
Agatia dobrze ze ok po wizycie, powodzenia na połowkowym, zobaczysz córcie
Ja mam w środę diabetologa, a usg chciała mi zrobic jeszcze jedno przed połówkowym w 16 tc więc też ju z niedługoagatia lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Kas żadne opanowane, dieta na razie zobaczymy co w środę diabetolog powie...wczoraj po trzech takich tyci tyci kanapeczkach z jajkiem na twardo 146...a przedwczoraj znów też jakoś tak kanapeczki i 176
Agatia ja staram się z daleka omijać marketowe pieczywo. przede wszystkim mi nie smakuje ale ciężko w tych czasach kupić dobre pieczywo...któregoś dnia kupiłam w piekarni-nie sieciówce, graham, niestety, okazał się taki wypchany jak z sieciówek, wcale mi nie służył...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17