Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka - cudna, zadbana sylwetka!!!
Skurcze przeszły, gdy potraktowałam je testowo no-spą, pyralginą i magnezem. Od rana usiłuję zrobić zaplanowane wcześniej KTG - Młody nie chce współpracować - ucieka. Potem nie chce się ruszać... I tak w kółko... -
Łoł Bratku ja w nocy też coś spać nie mogłam. Kręciłam się wierciłam. Gdybym wiedziała,że piszesz dotrzymałabym Tobie towarzystwa . Chyba na dniach będzie mały bratek.
Milka chudzinko, gdzie Ty w ciąży jesteś Pięknie. Szybciutko wrócisz do formy po ciąży
Cinnamonku kciukicinnamon cookie, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
To jednak WaS poslucham zeby później nie żałować i zapisalam się na to usg 3trymestru na 21września,to będzie 31t6d więc tak optymalnie pójdę do innego gina z polecenia,niech spojrzy na wszystko swoim okiem,będę spokojniejsza oczywiście jak wyjdzie ok
Wczoraj pododawalam rzeczy do koszyka w Gemini,kurcze 300zł samych pierdol wyszło:(
Bratku Ty już zwarta i gotowa teraz takie skurcze mogą być na porządku dziennym.
Milka no nic nie widać hehe
Zapodam Wam mój brzuszek w 29tc z 8kg na plus
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73ece18af23d.jpgMilka1991, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamon czekamy z niecierpliwością
Milka zazdraszczam figury Ja byłam w twoim wieku to tak mocno po pierwszej ciąży schudłam i przez jakiś czas trzymałam taką fajną sylwetkę, było miło ale się skończyło jakieś dwa lata temu
Bratku chyba za niedługo pożegnasz się z brzuszkiem coś czuję i też zazdroszczę na maksa
Kupiłam dzisiaj fajną rzecz w biedrze, takie pudła były obszyte materiałem np na bieliznę, ja mam zamiar pakować tam zabawki Antkowe. Koszt z gazetki 25 zł a przy kasie 18 z http://www.biedronka.pl/pl/press,id,607,title,Stylowe-aranzacje strona 8, zwłaszcza że ochraniacz i pościel dla młodego posiada takowy zygzak
Kupiłam jeszcze młodej kapcie do przedszkola, pastę , szczotkę btw wróżka zębuszka u nas była aż dwa razy w weekend! moja córa straciła swoje pierwsze dwa mleczaki a straciła je dlatego że już drugie zęby jej zaczęły wypychać te mleczaki i wypadły same
Poza tym jestem pokonana i ledwo żyję - niech mnie ktoś obudzi w listopadziecinnamon cookie, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milka - nie, nie mam detektora Skąd ten wniosek?
Kjopa - buuuuu, powinni uruchomić tutaj funkcję czatu, jak na niektórych forach
kas - spoko, jak zrobiłam w Gemini zamówienie (trzeba przyznać, że spore, bowiem obejmowało bodajże 45 pozycji - łącznie z suplementami po porodzie, lekami na wypadek przeziębienia, ręcznikiem, szczoteczką do butelek i ogólnie - pierdyliardem różnych rzeczy), to wyszło... 600zł Ale tak naprawdę jest to MEGA oszczędność względem zaopatrywania się w pobliskich aptekach ;/
Ruby - oooo, Twój suwaczek twierdzi, że macie już z pół kilograma, albo i lepiej. Cuuuudo Pędzi ten czas niesamowicie
A ja dopiero niedawno wróciłam z KTG. Padam... W nocy pospałam ledwie 3 godziny. Cały czas w stresie, żeby się uspokoiło, żeby nie zacząć czasem rodzić, jak M. będzie w pracy i żeby Go nie obudzić, bo zacząłby się martwić i w ogóle, a to byłby teraz bardzo, baaaaaardzo zły pomysł
Pobudka po 5:00 i od 7:00 do 13:00 w przyszpitalnej przychodni... Robiły podejścia 2x,w tym za drugim razem leżałam jakies 40 minut ;/
Niby w końcu ok, ale na następne KTG, zamiast za tydzień, mam się stawić... Jutro Chyba tam zamieszkam
Młody coś nie chciał dziś współpracować. Zaliczyłam leżenie na lewym boku, prawym, siedzenie, znowu zmiany boków... majtanie brzuchem, klaskanie, litr zimej wody, jedzenie... i różne takie czary
Za to znowu, podczas leżenia na prawym boku, uruchomiły się cudowne skurcze ;] Dokładnie tak, jak w nocy. Tyle, że w nocy nie chciały przejść, dopóki ich nie potraktowałam stosownie -
nick nieaktualny
-
Ruby TP liczy się według OM czyli na grudzień w Twoim wypadku niewazne że usg pokazuje raz tak,raz tak,mi raz nawet wyszło na 3listopada,ale trzymam się 18 czyli za 4dni wejdziesz w 3trymestr
Bratku ja zrobilam na razie wersję mega oszczednosciowa tylko dla mnie i małego po porodzie,o suplementach to nawet nie pomyslalam...a jakie macie kupione podkłady poporodowe? Majtki te wielorazowe? -
nick nieaktualny
-
No te 2tygodnie ruchome są ja u siebie też obstawiam wcześniej,czas pokaże.
Zaczęłam kompletowac rzeczy dla siebie i Malucha. Ta dam pierwszy zakup
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/460b8486cc93.jpg
Zaczniemy od pakowania do szpitala w razie czego... -
nick nieaktualnykas50 wrote:No te 2tygodnie ruchome są ja u siebie też obstawiam wcześniej,czas pokaże.
Zaczęłam kompletowac rzeczy dla siebie i Malucha. Ta dam pierwszy zakup
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/460b8486cc93.jpg
Zaczniemy od pakowania do szpitala w razie czego... -
nick nieaktualnykas50 wrote:Taka bardziej do wózka do szpitala też mam dużą wakacyjną,ta będzie na spacer lub do lekarza,ma też matę do przewijania i jakoś ta zyrafka mnie urzekła
-
Ja do wózka też mam z kompketu ale taką z klapą i wiem,że mnie to zawsze denerwowalo,takie niewygodne to było,więc zdecydowalam się na nową.
Niedługo zamierzam zamówić te rzeczy potrzebne chociaż do mnie gdyby jakaś akcja była wcześniej,choć tfu tfu jeszcze 8tygodni niech posiedzi -
nick nieaktualny