Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTuśka super to ujęłąś zgadzam się na 100%. Co do rota ,wiem ze sa szczepy,ale to tak jak ze szczepionką na grypę- mimo że szczepy mutują to zanim zmutują od podania szczepionki to ona CIe chroni, na rota moja tez do tej pory nie chorowała, a nawet jeśli to widocznie niezauważalnie, bo szczepionka i tak chroni, bo nawet jak złapie inny szczep to łagodniej przejdzie.
A co do imion to sama nie wiem muszę nad męskimi pomyśleć, z dziewczyńskich dużo mi się podoba.m in jak już pisałam Róża albo RozaliaCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Agatia trzymam kciuki za Ciebie by wszystko było dobrze.
Mind ja mam zgagę praktycznie codziennie i to chyba po wszystkim :p
Ruby temat szczepień trudny. Ja wacham się cały czas, na podstawowe zaszczepie, z reszta jeszcze do przemyślenia choć czasu coraz mniej.
Mama Tuśka- u nas Mikołaj.
Może Ruby w wolnej chwili wpisz nam na ouerszewj stronie imiona tym które już wiedzą? -
Ruby mi tes sie bardzo podobaja te które wymieniłaś, alepopierwsze jakj z pislam chcialam na K E lub R,a Zoś już mam w rodzinie chłopięce już zużyłam...aniołeczki mają Jaś i StaśCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mi dla dziewczynki bardzo podoba się Ola, Julka, Zosia ale akurat te imiona mam w rodzinie i są dosyć popularne. Podoba mi się też Martyna, Zuzia, ale mąż właściwie od początku mówi do brzucha Asia i już tak zostanie
Dla chłopca mieliśmy problem podobał nam się Kuba ( ale imię wśród znajomych też baaardzo popularne) Krzyś, albo Oskar (to się akurat mężowi nie podobało).
Moim zdaniem dla dziewczynki łatwiej wybrać
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyKobiety ja miałam dwa rożki i jednej był użyty jeden raz - żeby wypróbować ale kto wie może u was się sprawdzi
teraz sobie wyobraziłam takie malutkiego bobasa co sobie leży obok mnie albo jak go trzymam na ręku, rozczuliłam się jakoś o tym dotychczas nie myślałamBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja miałma dwa rożki na zmiane-w razie ulania- u mnie się sprawdził-ale na początku-dlatego że młoda była malutka i chudziutka i pewniej mi było ją trzymać.ale to chyba tak do drugiego m-ca.
później służyły za kołderkęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 11:20
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17