Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Milka super,że wychodzisz.
Ruby o C chodziło. Wit.D ja brałam 4000 ale endokrynolog zabroniła mi tyle w ciąży brać i kazała zjechać do 2000. Zaczyna szkodzić jak zrobisz badanie krwi na wit.D i będzie już w górnej granicy i powyżej to niby wtedy źle.
U mnie dziś 70dni zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 12:07
-
Milka Ruby ma rację, odpoczywaj póki jeszcze możesz
ja póki co to nie narzekam na brak snu, ale po szpitalu to prawie ryłam nosem po ziemi...
Kurczę leci ten czas! Studniówki, 70-tki... hoho, lepiej niech przychodzą dziewczyny z różu bo tu zaraz wszystkie rozpakowane będą -
nick nieaktualny
-
Różyczko to dziś impreza
Kurcze jak ten czas leci
Ruby imię już wybrane wcześniej i chyba tak pozostanie. Wybraliśmy dla naszego synusia imię FabianekMi się bardzo podoba i M też nie ma nic przeciwko
Odkąd się dowiedzieliśmy o plci inaczej do brzuszka nie mówimy:D
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Tak stawiam piccollo:-)
Ja wróciłam od fryzjera, ścięłam włosy na long boba i trochę rozjaśniłam, super się czuję nie ma to jak nowy fryz.coś dla mam właśnie
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Ruby, Ciacho tak to fryzura zdecydowanie dla mam, od roku miałam na nią ochotę, ale uparcie trzymałam się długich włosów. Przy moich teraz gabarytach i tak chodziłam wiecznie w spiętych lub związanych, a tak wstałam dzisiaj rano po raz pierwszy nie wyglądałam jak topielica, ułożyłam włosy rękami i gitara:-)
Mały prze-kaszlał całą noc m. chory pojechał do pracy, echhh znowu w weekend w domu będzie szpital:-(
Milka fajnie że już w domu:-)
Ciacho jak tam mały?
Kasia jak imię wybrane to już możecie się konkretnie do brzuszka odzywać, my czekamy jak się urodzi i zobaczymy które z wybranych imion będzie pasowało, na razie jest mała i księżniczka;-)
Kas jak sama robiłaś ombre zdolniacho???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 10:14
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
IR zawsze chodzilam do fryzjera,ale kolor wychodzil za ciepły i zoltawy:-( chyba miesiac wybieralam farby,czytalam mega dużo for,opinii,youtuba itp.w końcu zamowilam 2farby montibello,ciemną nalozylam na górę,doły zawinelam pasmami w folię,gdy splykalam górę,pasma zostaly mi jasniejsze,nalozylam blond farbę i gra
kiedyś mialam już ombre - mam chyba nawet na zdjęciu profilowym na fb;-) więc dół mialam trochę jeszcze jasniejszy brąz,sprawa była ulatwiona
teraz będę już farbowac sama,w końcu mam chlodny odcien na glowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 10:48
-
Kas ja też mam ombre i z chęcią zrobiłabym sama gdybym umiała...
Imię Róży Tymek ma się dobrze, poznajemy sięogólnie jest grzeczny, czasami marudny jak to dziecko
ale dosyć ładnie śpi więc nie mam na co narzekać
Kjopa3, Imię_Róży, Milka1991, Kasia1407, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Antek ostatnio to też złoty chłopak i w dzień i w nocy ale jak pochwalę to natychmiast dostaję w dupę więc jakby co to nic nie mówiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 21:10
Kjopa3, Imię_Róży, Milka1991, cinnamon cookie, Kasia1407, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kjopa-taaaaak, gaduła z Niego jest. Gorzej, że coraz bardziej poranny ptaszek... I dziś tak gadał na cały regulator o 5:00....
cinnamon-no to gratulujemy GRZECZNEGO chłopaka
P.S> Tymek? Super imię!!!!
Kasiu-czyli u Was 70 cykli starań, ale masz już jednego ananaska? Ile starszak ma?
IR-gratki nowej fryzurkiOd razu będzie wygodniej po porodzie z krótszymi
Jak się Młody czuje???
kas-fiu fiuuuu, zdolniacha jesteś
A ze szpitalem-powiem Wam, że u mnie były uczucia z dwóch biegunów. Z jednej strony ulga, że wracamy do siebie, że nie będzie innych płaczących dzieci(czytaj: wybudzających, jak juuuuuz nasz wreszcie usnął
) itd. Ale z drugiej-obawa, bo nie będzie już "pod ręką" położnej, doradczyni laktacyjnej itd.
Ale jakoś przeżyliśmy, hihi
Martwię się o mid.....cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Bratku dzięki, oczywiście by nie przechwalić
ma swoje słabsze chwile ale to normalne, ogólnie nie narzekam, jestem wyspana bo w szpitalu było ciężko
gdyby tak zostało jak jest teraz to byłabym szczęśliwa
a jak tam u Was?
Bratek lubi tę wiadomość