Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O 8.58 urodził się Staś. 3790g reszty nie wiem jak na razie. Mały ssak tylko cmoka rękę albo cyca a jak nie ma nic w buzi to płacze. Było bardzo ciężko, szyli mnie godzinę, wzięłam ZZO które podziałało na lewą stronę tylko. Prawa była władna,na pewno cały oddział mnie słyszałam jak się darłam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9ffb87ba470.jpg
Na razie na szybko pierwsza fota. Czekam cały czas na miejsce na położnictwie i jesteśmy na sali poporodowej. Nie mogę się ogarnąć tutaj i zakazali wstawać po Zzo.Położne cudowne na patologi i na porodówce. Muszę się zdrzemnąć poki mały śpi bo dawno nie spałam. Jak się ogarniemy to damy lepszą fotęImię_Róży, cinnamon cookie, midnight, majju, Bratek, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa sliczny Staś gratuluję!
Cynamon moja córa też nie lubiła kąpieli, darła się jakbyśmy ją we wrzątku kąpali, nie pomagało NIC, dopiero jak zaczęła siedzieć sama w wanience to przeszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 08:11
Kjopa3, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Kjopa gratulacje. Synuś śliczny
Teraz dużo zdrówka dla Ciebie i synusia życzę i szybkiego powrotu do siebie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 12:52
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem Ciacho już trzęsę portkami;-)
...dzisiaj o 18 mam powtórkowe usg bo na ostatnim nie widział kręgosłupa i sprawdzamy pomiary ile mała urosła czy nie szykuje się mały gigancik. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było okej.
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ciasteczko z małą wszystko w porządku....ale ma już 3200 g no i podejrzenie hipertrofii jest duża, wyczytałam internety że to wskazani do cc. Mam wizytę 24 kwietnia i muszę wymóc na gince nie wiem , bo mam sklerozę ciążową i nie pamiętam zaświadczenie czy też skierowanie na CC.
Dziewczynki mamuśki po cc, gdzie miałyście wpisane wskazanie do cc, bo przejrzałam kartę ciąży syna i nie znalazłam zapisu, a wiem że coś miałam, że mi cc zrobili tylko ni cholery nie pamiętam.
Poza tym zestresowałam się że mi każą rodzi 5 kg klocka sn i dzisiaj nie spałam pół nocy (po ostatnich doniesieniach prasowych nie jest to niemożliwe)....aha i termin porodu z 22 maja wskoczył mi na 4 maja!!!...rany naprawdę zrobiło się gorąco i po świętach pakuję torby do szpitala. Od wczoraj już śpimy u siebie, i babcie na zmianę przychodzą mi pomagać ogarniać dom, dzisiaj przychodzi mój wymarzony fotel , ale kanapa dopiero kwiecień/maj no nic m. sam ją odbierze;-P
No to się wygadałam.
Kjopa napisz jak tam Staś i Ty się czujecie, jak kp?... ale sądząc po minie młodego przy cycu to nie macie problemu:-)))
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Imię to rzeczywiście spora kobietka. Ale nie bój nic zrobią cesarkę skoro są wskazania. I to już lada moment
Też czekam na moment kiedy będę mogła posprzątać po remoncie, na razie jestem w środku tego Sajgonu Pochwal się fotelem jak przyjdzie bo też już się rozglądam za jakimś porządnym.Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Majju nie zazdraszczam remontu, ale po... jest naprawdę fajnie urządzać, czyścić, układać, kupować drobiazgi, tak jak Ruby kiedyś pisała to najprzyjemniejsze.
Pochwalę się fotelem, dzisiaj przychodzi ten większy do salonu a po świętach ten do karmienia:-))
Kochana ja wiem, że są wskazania do cc ale jeszcze trafię na jakiegoś religijnego fanatyka i każe rodzić bo kobieta musi cierpieć, to wolę mieć na piśmie, że cc. Moja gina umawia sie ze mną na cc ok 15 maja...wg mnie za późno, muszę obgadać wcześniejszy termin na wizycie bo się stresuję. I może być jak z synkiem umawiałyśmy się na niedzielę na cc, a mnie wody odeszły w piątek rano i cc wykonał ktoś inny, bo ona nie miała dyżuru i była na wyjeździe.