Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez nie naleze do cycatych wazne zeby sie nie stresowac. Zobaczymy, najpierw musze donosic I urodzic.
Milka, czyli w planach trojka:) chyba ze za ostatnim zalapiesz sie na blizniaki;)Milka1991 lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Milka kwestia cc i tego co się działo po bardzo nas wystraszyła... Do tego te początki niełatwe, o tym chyba trzeba zapomnieć by się brać za kolejne nie wiem czy wszyscy mężczyźni tak mają, ale mój to tylko czeka aż Tymek będzie większy, bo do takiego bobasa jakoś nie ma podejścia tzn już i tak jest lepiej niż wcześniej bo Młody zaczyna jakoś się tam komunikować z nami, ale mimo wszystko nie to żeby się nie zajmował nim, wręcz przeciwnie, ale często gada gdy ktoś ze znajomych jest w ciąży: ooo współczuję, ten najgorszy początek przed nimi gdy byłam w ciąży mówił, że chce 2-3 bo jedynak to słaba sprawa dla dziecka, teraz gada że już może być sam hahah
-
nick nieaktualny
-
A to dziwne Rubek:/
Ciastko no jakos zlecialo ale jeszcze troche przede mna.
Mileczka z objawow to dwa razy mialam skurcz lydki, cale szczescie tylko dwa razy, juz nie wymiotuje ale dalej mi smierdzi. Przyznam ze mam juz dosc spory brzuszek I wogole wszyscy w szoku ze tak szybko bylo u mnie widac, no ale ja bylam dosc szczupla a wydaje mi sie ze u szczuplych szybciej widac, no I bobik ponad tydzien wiekszy. spac moge glownie na lewym boku, w drodze do pracy jak siedze w tramwaju, przez przyspieszony puls czuje sie zmeczona I oddycham jakbym biegla:)
Dzis niedziela troche sie boje bo w dwie niedziele krwawilam. teraz w czwartek mam wizyte u poloznej wiec posluchamy serduszka I porozmawiamy o opiece poporodowej. No I jestem juz umowiona na polowkowe na 25 lipca:)
Przyjaciolka ktora dwa razy poronila jest 3,5t do przodu, najpierw mowili ze chlopak, ostatnio ze dziewczynka, ale potwierdza na polowkowym za tydzien:) jestem pewna ze donosi tym razem jest naprawde w dobrych rekach.
Kasia jak tam u ciebie, lezysz, lepiej juz?
Katiuszka a ty jak zyjesz, pojawily sie jakies objawy?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzik kurczę Ty już niedługo polówkowe !!! Normalnie szok jak to leci czas. U mnie również szybko wyskoczył brzuszek ale u mnie było również spowodowane to lekami do 26 tc przytylam 10 kg a jak zaczęłam mieć zmniejszanie leki teraz od tygodnia praktycznie biorę tylko magnez, Eutyrox, żelazo i luteine to przytylam od 26 tc 2,5 kg ale za to brzuszek to mam galanty Fabcio ma miejsca do brykania
U mnie ogólnie wszystko w miarę ustalo staram się więcej leżeć choć tak ciężko mi to wychodzi. A po za tym jest mi już strasznie ciężko jeszcze w te upały. Nogi strasznie pachną i zresztą ja cała również, zrobię parę kroków i czuję jak bym przeszła maraton i tak szczerze mówiąc coraz częściej marzę już o porodzie i żeby już Fabcio był ż nami. -
nick nieaktualnyCześć a ja byłam u teściów i rodziców w ten weekend właśnie powolutku wracamy. Wszyscy mega szczęśliwi bo cudowna nowinę oznajmiliśmy Babcia to wogóle zanim cokolwiek powiedziałam to ona do mnie że ona nie chce nic zapraszać ale kobiety w stanie błogosławionym się bardzo zmieniają i że ja też się tak zmieniłam. Teść i moja mama też się domyślali że niby się wyraźnie zmieniłam. A przed chwilą po drodze do biura zajechaliśmy i klientka do mnie "szefowa tak ładnie wygląda wymłodniała, umalowana.." jak by nie było ją bez makijażu bo mam wolne tochyba to jest mój nowy objaw ciąży aaa i jeszcze jeden seks jest jeszcze przyjemniejszy boję się wejść na wagę po tym weekendzie mdłości prawie nie było więc na więcej sobie pozwoliłam bo mój brzuch co 4 godziny krzyczy JEŚĆ.
Odkryłam dziś jeszcze jedna rzecz APAP jest zakazany w pierwszym trymestrze a Nurofen można tylko w pierwszym
Madzik ty już 16 tydzień łoł ale to szybko leci to tylko ja mam wrażenie że u mnie to się dłuży
Kasiu ty leżący i się nie denerwuj już nie długo rodzisz byle nie za wcześnie. Fajnie że dolegliwości ustąpiły.
Cześć Marrietta co słychać?
Ruby a co chciałaś nam napisać?majju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madzikk wrote:Gratulacje Marietta, widze ze juz odzyskalas sily po porodzie:) Trzymam kciuki za prawidlowy rozwoj ciazy:) ale fajnie:)
Dziękuję! ja już w pełni gotowa mam nadzieję na następnego bobka karmię jeszcze piersią, ale czuję się świetnie u Ciebie też widzę dobre wieści- gratulacje!!
Katiusza- widzę jesteś 2 tygodnie przede mną- posiedzimy tu razem jeszcze długo
Milka1991 wrote:Hej
Witaj Marietta. My się chyba nie znamy. Ja dolaczylam w kwietniu 2016 a Ty byłaś chyba na finiszu ciąży. Gratulacje. Niech robaczek rośnie w siłę)
Milka1991, madzikk, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Milka ja miałam ten problem na mojego syna komunię i w ostatecznosci uszylam A tak wogole jak mam być szczera to ja już siły nie mam wychodzić na miasto, wychodzę jak muszę i mysle ze nie mam za bardzo czym sie chwalić bo jestem opuchnieta juz woda mi się chyba zatrzymuje w te upały bo wygląd już mam niezbyt atrakcyjny A brzuszkiem bym się tutaj pochwalila ale niestety nie umiem wstawiać tutaj zdjęć
Katiusza piękny moment informowania rodzinę o ciazy. Sama do tej pory mam ciarki jak moi teście zareagowali o mojej ciazy to była reakcja której nigdy bym się nie spodziewala. Tyle lat się staraliscie więc wszyscy bliscy będą się cieszyć razem z wami. U mnie niestety spotkałam się z sytuacjami gdzie zawiodłam się na niektórych osobach ale już teraz mam to w ***
Kg się nie martw będziesz się martwić po porodzie, teraz ciesz się ciąża i apetytem Oczywiście wszystko w umiarze Ja w pierwszych trzech miesiącach miałam totalny brak apetytu i wmuszalam w siebie jedzenie.
Marietta my również się nie znamy ale witam serdeczniekatiuszaa, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Dzień dobry jak się dziś macie?
Cynamon moj mąz tez nie miał podejscia do niemowlaka
sam przyznał, ze dopiero jak młoda stała się komunikatywna docenił bycie tatą
i tak jak ja, przez pierwsze 3 lata nie chciał drugiego,
a poźniej zaczął mnie namawiać
a teraz to szał, młoda woli tatę , bo on wymyśla fajne zabawy, nie krzyczy i nie każe sprzątać hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 10:26