Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyheh moje wymierzone na 3700 na miała 4040
Duży bobas nam się szykuje ale Ejrene takiego dużego dobrze się pielęgnuje bo wydaje się taki stabilniejszy
Ja dzisiaj byłam na badaniach i wymazach z rabatem jedyne 180 zł pójdę z torbami po tej ciąży we wtorek wizyta kolejne 100 lub 130. Skończą się kombinezony, bluzeczki , będzie tylko chleb i wodaagatia, Ejrene, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj wydalam jedyne 330zl.na gina i badania+apteka:/
Dobrze,że polowkowe mam za darmo,200zl.w kieszeni
Tak to już jest z tą służbą zdrowia:/ wszystko prywatnie. -
nick nieaktualny
-
Ja dostalam skierowanie z racji wczesniejszych strat,ale wystarczy,że gin zaznaczy że na usg coś mu nie gra i wtedy też jest za darmo ja idę 4lipca siet hihi
-
Się okaże że mi w ubranka 56 nie wejdzie :p
To o teraz czekam na dobre info od cynamonka. W nocy spać nie mogłam, spałam tylko dwie godziny i tak rozmyślałam że jeszcze się dziś może okazać że będzie u Ciebie szansa i na Pole i na Tymka
Co ciekawe kto z naszego wątku pierwszy się bliźniaków dorobicinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Ja dostalam skierowanie z racji wczesniejszych strat,ale wystarczy,że gin zaznaczy że na usg coś mu nie gra i wtedy też jest za darmo ja idę 4lipca siet hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Halo
Ja dzisiaj spelniam się w kuchni,na początek chlodnik z botwinki,polecam,pyszny to na podreperowanie mojej hemoglobiny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b40c6f480c20.jpg
Odebralam też wynik posiewu moczu,bakteruria 10^4, próbka prawdopodobnie zanieczyszczona,czyli znowu nic nie wiem:/ -
nick nieaktualnyHej
Ja dzisiaj wolne, od rana poleguję ale coś tak mnie brzuch bolał, że wzięłam nospę...teraz zjadłam rybkę z ziemniakami i może za chwilę wszystko minie
Kas a dzisiaj w reklamie zobaczyłam buraki i tak sobie pomyślałam, że zjadła bym taką botwinkę a raczej fanem nie jestem -
Hej hej
Kas powtórz badanie moczu na spokojnie, jak wyjdą znowu bakterie to do gina. A może ta próbka akurat niedokładnie pobrana.
Ruby, Kas ja Was podziwiam ja nie zjem ani chlodnika ani botwiny ble ble ble. Choć Twój chlodniczek Kas wygląda mega apetycznie, żeby nie było
Z chlodnika najbardziej lubię sam kefirkas50 lubi tę wiadomość