Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macie rację czytam,że od 10 wzwyz świadczy o lekkiej infekcji. A w ciąży może być podwyzszone,tym bardziej że leukocyty też mam podwyzszone. Wrzucam więc na luz
Agatia Ty jak robilas test glukozy to piłas może tą glukoze cytrynową? Babka w lab wczoraj mi mowila,że takie mają teraz,nie wiem czy jest coś lepsza w smaku,mniej slodka;-)
Cinamonku a Ty kiedy masz gina?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 10:12
agatia lubi tę wiadomość
-
Ja już po. Szyjka miękka ale długa jeszcze. Według lekarza dziecko duże 3800 na USG wyszło i jeśli nie urodzę to za trzy tygodnie kontrola jego wagi. Jak nie urodzę do terminu to mówił że raczej w dniu terminu już będę musiała się wstawić w szpitalu by nie czekać jeszcze tych dwóch tygodni aż dziecko jeszcze większe urośnie.
-
No tak bo w sumie mogę już urodzić jutro czy pojutrze, wód mam jeszcze dużo i czyste więc nie widział takiej potrzeby jeszcze. Poza tym on mówi że jak pojadę z bólami to w szpitalu będą jeszcze raz robić USG i mierzyć miednicę i decydować czy próbować sn czy odrazu CC. Ja zdaję sobie sprawę że może przełamywać wagę ale szczerze jak ma mieć powyżej 4kg to na pewno nie będę się przy sn upierać. No zobaczymy.
-
Ejrene wrote:No tak bo w sumie mogę już urodzić jutro czy pojutrze, wód mam jeszcze dużo i czyste więc nie widział takiej potrzeby jeszcze. Poza tym on mówi że jak pojadę z bólami to w szpitalu będą jeszcze raz robić USG i mierzyć miednicę i decydować czy próbować sn czy odrazu CC. Ja zdaję sobie sprawę że może przełamywać wagę ale szczerze jak ma mieć powyżej 4kg to na pewno nie będę się przy sn upierać. No zobaczymy.
Mi gin mówił, że im mniejsze dziecko tym pomiar bardziej miarodajny, przy.większym różnie bywa
Mój dzień orzed cc wymierzony na 2600g, ur 2570g, więc idealnie