Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCynamon ja zamierzam spróbować ten twój bo jest sporo tańszy, brzucha smarować nie będę.
o znalazłam artykuł, zobacz cynamon piszą że samoopal;acze i balsamy brązujące są bezpieczne
http://mamdziecko.interia.pl/ciaza/news-atrakcyjna-w-czasie-ciazy,nId,617761
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 19:23
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Halo halo
Widzę że tu letnie przygotowania
Ja dziś po badaniach,mocz chyba ok poza licznym sluzem,morfologia kiepska,wysokie leukocyty aż 11,7 hemoglobina spada, przekroczone monocyty i neutrofile. Hm -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Agatia Bratek na Mazurach wakacje
Ale może to i lepiej, bo przy okazji człowiek sobie głupotami nie zaśmieca głowy -
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie,wszystko ok,uffff.
Szyjka trzyma 42mm,wydluzyla się pobrala posiew,ale powiedziala,że śluz ładny. Nastepnie mam 4lipca polowkowe,a 18lipca wizyta u niej. I mam zrobić też glukoze:/ maluszek waży 275g,dalej brzuszek o tydzień większy od główki.
Mam większą dawkę zelaza,bo hemoglobina kuleje. Serduszko dwukomorowe i nawet widzialam 5paluszkow u rączkiEjrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
Kas yupiiii super wieści, szyjka luksusowa, maluszek dorodny
Ryby dla mnie 30 dyszki będą jak minął ja liczę, jak lekarze skończone tygodnie ale coraz bliżej do 34, wtedy będę czuła się spokojna
Wysprzatalam łazienkę, spakowalam kosmetyki dla mamy, których nie.używam, spakowałam avony dla koleżanki i w szafkach normalnie puchy
Przygotowałam apteczke, trzeba tylko ją wypełnić.
Pukladalam syropy, leki, nawet kropelki z ważną datą na kolki sprowadzane z Niemiec się znalazły kolega.nam przywiózł na wszeli wielki, ale nie były potrzebne
Kupiłam na olx gondole i fotelik. Po fotelik pojechaliśmy bo 20 km od nas, na gwarancji, kupiony.w kwietniu, więc nowka sztuka. Zdjęłam pokrowiec i wypralam, choć się na nagimnastykowalam, żeby go zdjąć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18436db7ef93.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 14:08
kas50, cinnamon cookie, Ejrene, Bratek lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Kas dobre wieści
Kobietki pytanie za milion dolarów.... naprawdę żadna z Was nie jadła w ciąży wątróbki???? Mam taką chęć a wszędzie piszą, że nie można.... buuuu
Kas tak się mówi, że potem połówkowe, a ja się juzr martwię usg III trym
Gondola jest.ciemniejsza, na zdjęciu nie widać, a fotelik bordo. Tak się złożyło, że synek też ma bordowy