Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKas super wieści
Cynamon ja cię nie zaskoczę jak powiem że jadłam ale też nie miałam pojęcia, że nie wolno - serio. Jadłam ze 2-3 razy ale nie że w jednym tygodniu tylko dłuższym odstępie czasu. Wątróbkę z cebulką i gotowaną też jadłam. Gina zapytaj ale pewnie ci powie że od czasu do czasu możnaagatia, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Agatia super sprzęt już się nie mogę doczekać aż my będziemy kupować
Kobiety a co powiecie na imię Eryk? ale tak serio serio, mam mieszane uczucia
Znam Eryka i Ernesta i kwestia gustu, nie mam zdania na temat tych imion ani ładne, ani nie ładne za to na E podoba mi się Emil.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 15:13
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby a u Ciebie siusiak? Czy gdybasz
Znam Eryka i Ernesta i kwestia gustu, nie mam zdania na temat tych imion ani ładne, ani nie ładne za to na E podoba mi się Emil.
Nie mogę Antka wybić z głowy, a m z kolei mocno protestuje -
nick nieaktualnycynamon właśnie chyba mało modne, nie znalazłam go na żadnej liście w pierwszej 10 tce nie chcę tych oklepanych właśnie, no ciężki orzech do zgryzienia
edit: za to Antek prawie wszędzie w pierwszej trójce masz ci los.
Jeszcze Fabian ostatnio przyszedł mi do głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 15:27
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ruby ja znowu dla dziewczynki miałam mega problem, a dla chłopca kilka
Błagam Ruby nie Fabian ja mam skrzywienie zawodowe i w takich mało zaradnych rodzinach są Fabiany, Dorjany i Natany . Nie mam nic do tych imion, ale słabo mi się kojarzą
Ale mi też się nie widzi, jakoś nie czuję tego. ALe za to Antekagatia lubi tę wiadomość
-
Mi Eryk się nie podoba. Co o do rankingów to patrz też Ruby nie tylko na ogólne tylko na region w którym mieszkacie bo potrafią się mocno różnić
Kas cieszę się że wizyta udana
Cynamonku ja wątrubki nie lubię więc nie ie pomogę. Ale też jestem zdania byś jutro zapytała.kas50 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i właśnie wszystkie Karole, Mariusze, Marciny, Roberty, Mikołaje u mnie odpadają tak jak mówicie kwestia indywidualna ale oprócz Antka to jedynie jeszcze Aleksander by mi się podobał ale wolę krótkie imię...no nic muszę przewertować kalendarz imion może jeszcze się coś nawinie
edit: dzięki kobiety za opinie, jak coś mądrego wymyślę to znowu napiszęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 18:31
-
nick nieaktualny
-
kas50 wrote:Ruby a skąd wiesz,że będzie chlopczyk? Gin coś sugerowal?
Agatia mi ginka też acard każe brać do 36tc,choć czytalam że w IIItrymestrze nie powinno się brać
Ruby a jakie imiona dla córeczki?