X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zaciążone z grupy Ruby z OF
Odpowiedz

Zaciążone z grupy Ruby z OF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas super wieści :)

Cynamon ja cię nie zaskoczę jak powiem że jadłam :D ale też nie miałam pojęcia, że nie wolno - serio. Jadłam ze 2-3 razy ale nie że w jednym tygodniu tylko dłuższym odstępie czasu. Wątróbkę z cebulką i gotowaną też jadłam. Gina zapytaj ale pewnie ci powie że od czasu do czasu można ;)

agatia, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia super sprzęt :) już się nie mogę doczekać aż my będziemy kupować :)

Kobiety a co powiecie na imię Eryk? ale tak serio serio, mam mieszane uczucia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 15:10

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wątróbki nie znoszę, a w ciąży raz jadłam taką miałam ochotę :) a w innych warunkach przyrody do ust nie wezmę ;)
    Wszystko z umiarem :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Agatia super sprzęt :) już się nie mogę doczekać aż my będziemy kupować :)

Kobiety a co powiecie na imię Eryk? ale tak serio serio, mam mieszane uczucia ;)
    Ruby a u Ciebie siusiak? Czy gdybasz ;)
    Znam Eryka i Ernesta i kwestia gustu, nie mam zdania na temat tych imion :) ani ładne, ani nie ładne :) za to na E podoba mi się Emil.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 15:13

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ruby Ty chyba z zakazanych produktów to wszystkie zjadłaś :P ok, zapytam gina co myśli :) chyba muszę sporządzić listę z pytaniami ;)
    Co do Eryka - mi średnio jakoś podchodzi... ale chyba ostatnio modne co? Ruby rozważasz? ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby a u Ciebie siusiak? Czy gdybasz ;)
    Znam Eryka i Ernesta i kwestia gustu, nie mam zdania na temat tych imion :) ani ładne, ani nie ładne :) za to na E podoba mi się Emil.
    nie tak tylko gdybam :) prościej było by mieć dziewuszkę bo imion sporo ładnych i co najważniejsze cała nasza trójka akceptuje , a z męskimi to już problem ;)
    Nie mogę Antka wybić z głowy, a m z kolei mocno protestuje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cynamon właśnie chyba mało modne, nie znalazłam go na żadnej liście w pierwszej 10 tce ;) nie chcę tych oklepanych właśnie, no ciężki orzech do zgryzienia :D

edit: za to Antek prawie wszędzie w pierwszej trójce :D masz ci los.

Jeszcze Fabian ostatnio przyszedł mi do głowy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 15:27

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja znowu dla dziewczynki miałam mega problem, a dla chłopca kilka :)

Błagam Ruby nie Fabian ;) ja mam skrzywienie zawodowe i w takich mało zaradnych rodzinach są Fabiany, Dorjany i Natany ;). Nie mam nic do tych imion, ale słabo mi się kojarzą ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ruby ja znowu dla dziewczynki miałam mega problem, a dla chłopca kilka :)

Błagam Ruby nie Fabian ;) ja mam skrzywienie zawodowe i w takich mało zaradnych rodzinach są Fabiany, Dorjany i Natany ;). Nie mam nic do tych imion, ale słabo mi się kojarzą ;)
    My to mamy problem bo mój pracuje w szkole więc 3/4 imion mam zakazanych bo mu się źle kojarzą :D akurat nie miał żadnego Fabiana :P
    Ale mi też się nie widzi, jakoś nie czuję tego. ALe za to Antek <3

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się Antek i Franio podoba bardzo, choć fakt, że to teraz bardzo popularne imię :)

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Eryk się nie podoba. Co o do rankingów to patrz też Ruby nie tylko na ogólne tylko na region w którym mieszkacie :) bo potrafią się mocno różnić :)

Kas cieszę się że wizyta udana

Cynamonku ja wątrubki nie lubię więc nie ie pomogę. Ale też jestem zdania byś jutro zapytała.

kas50 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby mi Eryk też się nie podoba,ale to kwestia indywidualna. Ja lubię mocne imiona :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas a Ty już masz imię dla synka?

• kas50 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robert :-)

Agatia Ty dalej bierzesz Acard? Kiedy masz odstawić?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas biorę acard odstawiac będę dzień przed cc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i właśnie wszystkie Karole, Mariusze, Marciny, Roberty, Mikołaje u mnie odpadają :( tak jak mówicie kwestia indywidualna ale oprócz Antka to jedynie jeszcze Aleksander by mi się podobał ale wolę krótkie imię...no nic muszę przewertować kalendarz imion może jeszcze się coś nawinie ;)

edit: dzięki kobiety za opinie, jak coś mądrego wymyślę to znowu napiszę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 18:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na zakupach , kupiłam dwa kombinezony - spodenki , dwie koszulki i bieliznę, kupiłam też balsam brązujący ale nie było tego z lirene to wziełam jakiś inny Perfeca czy coś :)

agatia, Ejrene lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja lubię twarde i krótkie. Dla tego synek Borys, a drugi miał być Bruno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 18:48

• kas50 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a skąd wiesz,że będzie chlopczyk? Gin coś sugerowal? :-)

Agatia mi ginka też acard każe brać do 36tc,choć czytalam że w IIItrymestrze nie powinno się brać:/

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Ruby a skąd wiesz,że będzie chlopczyk? Gin coś sugerowal? :-)

Agatia mi ginka też acard każe brać do 36tc,choć czytalam że w IIItrymestrze nie powinno się brać:/
    Kas, jak już go bierzesz to się nie odstawia. Może, co prawda powodować wady serduszka, ale to sporadycznie i nie dawka 75. Większe ryzyko z odtswienia.

Ruby a jakie imiona dla córeczki?

‹‹ 69 70 71 72 73 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ