X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zaciążone z grupy Ruby z OF
Odpowiedz

Zaciążone z grupy Ruby z OF

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) witam z pracy ehhhh :( choć jeśli dobrze pójdzie to mój ostatni weekend pracujący :)

Kas chłodnik wygląda smakowicie :) ja wczoraj jadłam zupę buraczkową mmmmmm uwielbiam :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)

Cynamon mi jeszcze chyba tych weekendów trochę zostało, tyle dobrze że z domu. A od kiedy L4 planujesz? lipiec tak jak zakładałaś na początku?

Agatia ja to bardzo rzadko jem , ostatni to chyba kilka lat temu :D bo ja nie gotuję , a mama rzadko więc nie pamietam kiedy jadłam, ale jak patrzę to mam ochotę , a czy by mi smakował to już inna kwestia :P

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Nic ciekawego u mnie, jakiś spadek nastroju. Sprzątam na raty od rana po trochę, najadłam się czareśni że aż brzuch boli boli:p

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene ja też ostatnio dopadłam czereśnie od moich Rodziców z działki, myślałam że pęknę ;)

Ruby tak, planuję od lipca, w piątek na wizycie powinnam dostać :) brzuch mnie boli od ciągłego siedzenia, sciśnięty to co się dziwić :/ kiedy mogę to wstaję... do tego wątpliwe walory zapachowe (panowie chyba chcą mnie zmusić do pierwszych wymiotów :/) i do tego kaszlą i charczą jak gruźliki.... nic dobrego mnie tu nie czeka ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon to wal śmiało na L4 :)

Ja mam wielką ochotę na owoce dzisiaj, czereśnie, arbuza, pomarańcze ...długaaaaa lista na zakupy zrobiona :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :-)
    Ja chlodniki rzadko jadam,ale buraki uwielbiam w każdej postaci i tak mnie naszło :-)
    U nas dziś bardzo ciepło,wypoczywamy na dzialce,miłego dnia :-)
    Cinamonku fajnie,że tak szybko L4,akurat lato,wypoczniesz,po co się męczyć w pracy :-)

Dziewczyny a jak mam łożysko na przedniej scianie wysoko to ono może mi się jeszcze obnizyc i być przodujacym? Czy teraz będzie się dalej podnosic?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 13:25

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas jak masz wysoko to jest ok :) rzadko się obnizae łożysko i to nie waznee czy na przedniej czy tylnej ścianie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Kas jak masz wysoko to jest ok :) rzadko się obnizae łożysko i to nie waznee czy na przedniej czy tylnej ścianie :)
    mnie się obniżyło :/ ale nie wiem czy mam na przedniej czy tylnej ścianie :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    mnie się obniżyło :/ ale nie wiem czy mam na przedniej czy tylnej ścianie :P
    Ale czasem kosmowka może się tworzyć wysoko, a potem łożysko jest niżej. Samo łożysko rzadko się obniża.

• kas50 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm,mam nadzieję że u mnie pozostanie tam gdzie jest,choć wolalabym żeby było na tylnej ścianie,bo ruchy bylyby wyrazniejsze.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas ja mam na tylnej, z synkiem na tylnej, a ruchy czuję słabo.

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Hm,mam nadzieję że u mnie pozostanie tam gdzie jest,choć wolalabym żeby było na tylnej ścianie,bo ruchy bylyby wyrazniejsze.

Ja też mam na przedniej :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene i faktycznie ruchy później czulas?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dziś zaczynam 38 tydzień ciąży:) mam +16kg na liczniku. Co ciąża donoszona, praktycznie mogę rodzić. Ale wiecie jeszcze chyba psychicznie nie jestem gotowa :p jakoś nie ie dociera do mnie że to już. Może z pierwszymi skurczami dotrze :)

Kas ja ruchy pierwsze takie że pewna byłam poczułam chyba 19t5d. Ale to też nie takie spektakularne. Moje dziecię z tych mniej ruchliwych ;)

Bratek lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

No ja czuję co jakiś czas ale bardzo słabo na razie, mam nadzieję, że coraz mocniej będzie bo to też uspokaja człowieka że wszystko ok :)

Ejrene barwo ty :) ciekawe kiedy się zacznie? ;)

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciekawe :)

A Wy pierwsze dziecię kiedy urodziłyście w którym tygodniu? Ty Ruby chyba przenosiłaś i miałaś indukowany ?

atdc15nmjt4tk663.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene super już koncowka :-) ja urodzilam 6dni przed terminem wg OM. Poród sn bez komplikacji,szybko poszło :-) teraz mam termin taki sam jak 7lat temu,zobaczymy jak wyjdzie.

Ejrene lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    No ciekawe :)

A Wy pierwsze dziecię kiedy urodziłyście w którym tygodniu? Ty Ruby chyba przenosiłaś i miałaś indukowany ?
    dokładnie tak , tydzień po terminie czyly 41 tydzień hmm albo 42 to się liczy już... Lepiej jak się samo rozkręca, wiadoma sprawa :)

boli mnie pośladek po prawej stronie nie wiem czy jakieś uciski się nie zaczynają...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 15:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to chyba pozbyłam się grzybka już bo właśnie opublikowali wymaz z kanału szyjki i jest czysto ;) mam nadzieję, że szybko nie wróci :P

Reszta wyników wygląda też spoko oprócz dość wysokich (ponad normę) d-dimerów, dlatego o nie pytałam...

moi poszli na dni miasta zobaczyć, a mnie się nie chciało, nie lubię tłumów. Właśnie SARSA tam gra, a potem Sylwia Grzeszczak...

• kas50 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby super,że grzybek poszedl precz :-)
    Ja czekam dalej na wynik posiewu,z tym że ginks pobrała mi z pochwy, a tam zawsze coś wychodzi:/

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ