Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej:)
Cynamon mi jeszcze chyba tych weekendów trochę zostało, tyle dobrze że z domu. A od kiedy L4 planujesz? lipiec tak jak zakładałaś na początku?
Agatia ja to bardzo rzadko jem , ostatni to chyba kilka lat temu bo ja nie gotuję , a mama rzadko więc nie pamietam kiedy jadłam, ale jak patrzę to mam ochotę , a czy by mi smakował to już inna kwestia
-
Ejrene ja też ostatnio dopadłam czereśnie od moich Rodziców z działki, myślałam że pęknę
Ruby tak, planuję od lipca, w piątek na wizycie powinnam dostać brzuch mnie boli od ciągłego siedzenia, sciśnięty to co się dziwić kiedy mogę to wstaję... do tego wątpliwe walory zapachowe (panowie chyba chcą mnie zmusić do pierwszych wymiotów ) i do tego kaszlą i charczą jak gruźliki.... nic dobrego mnie tu nie czeka -
nick nieaktualny
-
Witam i ja
Ja chlodniki rzadko jadam,ale buraki uwielbiam w każdej postaci i tak mnie naszło
U nas dziś bardzo ciepło,wypoczywamy na dzialce,miłego dnia
Cinamonku fajnie,że tak szybko L4,akurat lato,wypoczniesz,po co się męczyć w pracy
Dziewczyny a jak mam łożysko na przedniej scianie wysoko to ono może mi się jeszcze obnizyc i być przodujacym? Czy teraz będzie się dalej podnosic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 13:25
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziś zaczynam 38 tydzień ciąży:) mam +16kg na liczniku. Co ciąża donoszona, praktycznie mogę rodzić. Ale wiecie jeszcze chyba psychicznie nie jestem gotowa :p jakoś nie ie dociera do mnie że to już. Może z pierwszymi skurczami dotrze
Kas ja ruchy pierwsze takie że pewna byłam poczułam chyba 19t5d. Ale to też nie takie spektakularne. Moje dziecię z tych mniej ruchliwychBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejrene super już koncowka ja urodzilam 6dni przed terminem wg OM. Poród sn bez komplikacji,szybko poszło teraz mam termin taki sam jak 7lat temu,zobaczymy jak wyjdzie.
Ejrene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:No ciekawe
A Wy pierwsze dziecię kiedy urodziłyście w którym tygodniu? Ty Ruby chyba przenosiłaś i miałaś indukowany ?
boli mnie pośladek po prawej stronie nie wiem czy jakieś uciski się nie zaczynają...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 15:15
-
nick nieaktualnya tak w ogóle to chyba pozbyłam się grzybka już bo właśnie opublikowali wymaz z kanału szyjki i jest czysto mam nadzieję, że szybko nie wróci
Reszta wyników wygląda też spoko oprócz dość wysokich (ponad normę) d-dimerów, dlatego o nie pytałam...
moi poszli na dni miasta zobaczyć, a mnie się nie chciało, nie lubię tłumów. Właśnie SARSA tam gra, a potem Sylwia Grzeszczak...