Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się w 18 tym tygodniu!!!!
Nie mogę uwierzyć że lada chwila będę na półmetku! ale czad
Kobiety łóżko kupione i jak to facet wczoraj w sklepie powiedział że będzie 500+ to może za niedługo 1000 + no nie na to się nie piszę
Bratek, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Witam
Ruby lecisz z koksem tak szybko, że nie nadążam jeszcze trochę i połówkowe
Ewelina u nas występuje konflikt ale u mnie to początek więc się nie wypowiem co i jak...
Ja dziś wizytuję, mam nadzieję że wszystko jest Ok czeka mnie założenie karty ciąży i muszę wziąć L4 -
nick nieaktualny
-
Ruby, gratki
cinnamon, ani się obejrzysz, a będziesz miała tygodnie dwucyfrowe, a to wtedy tak fajnie, poważnie już wygląda... Piękna jedyneczka... Potem wskakujesz na dwójkę, a brzuch już rośnie i robisz: WOW, serio, już????
A potem? A potem zmieniamy za chwilę na 3 z przodu i to już serio wygląda cholernie poważnie, bo na 4 są małe szanse więc wiemy, że to już naprawdę z górki... Jakiś kosmos, serio serio
P.S. Aha, a tak w ogóle, to poczułam się wczoraj jeszcze bardziej, jak SuperSamica szykująca się już na Ten Dzień
Kilka dni temu zobaczyłam, że zrobiła mi się w końcu ta słynna ciemna pręga na brzuchu A wczoraj... no cóż, jakiś czas temu miałam podejrzenia, ale to była jakaś kropelka... natomiast wczoraj stwierdziłam, że nie mam już wątpliwości, jak wygląda siaraWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:27
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBratek wrote:No ja się cieszę... Tylko to jakiś kosmos
Ruby - myślę, że można, jeśli nie będziesz już zupy po dodaniu podgrzewać (więc raczej na talerzu) i w razie czego nie przeszkadza Ci konsystencja -
cinnamon cookie wrote:Witam
Ruby lecisz z koksem tak szybko, że nie nadążam jeszcze trochę i połówkowe
Ewelina u nas występuje konflikt ale u mnie to początek więc się nie wypowiem co i jak...
Ja dziś wizytuję, mam nadzieję że wszystko jest Ok czeka mnie założenie karty ciąży i muszę wziąć L4
Zapytam niesmialo... czy moglabys zapytac swojego gina co mysli czy zaleci tobie taki zastrzyk? Czytalam ze w pierwszej ciazy ryzyko jest bardzo małe w przypadku konfliktu. Lekarz raczej mnie namawial i powiedzial nawet "niech Pani nie czyta za duzo tylko na ten temat".poza tym "polecil" apteke gdzie najlepiej jest to kupic.Nie wiem czy sie zdecydowac -
Ruby ja daję maslanke bo kefiru zwyczajnie nie lubię
A propos tygodni ja zaczelam 20tydzień i faktycznie teraz leci jeszcze bardziej,za 1,5tyg.polowkowe,potem glukoza i mam nadzieję że będzie już z górki.
Cinamonku kciuki za wizytęcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby no jestem z Ciebie dumna
Ja dziś tylko lazanki na szybko i muffiny dla gości
Kalafior też mi chodzi po głowie,chyba zrobię w nast.tyg.panierowany.Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny