Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się w 18 tym tygodniu!!!!
Nie mogę uwierzyć że lada chwila będę na półmetku! ale czad
Kobiety łóżko kupione i jak to facet wczoraj w sklepie powiedział że będzie 500+ to może za niedługo 1000 +no nie na to się nie piszę
Bratek, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Witam
Ruby lecisz z koksem tak szybko, że nie nadążamjeszcze trochę i połówkowe
Ewelina u nas występuje konflikt ale u mnie to początek więc się nie wypowiem co i jak...
Ja dziś wizytuję, mam nadzieję że wszystko jest Okczeka mnie założenie karty ciąży i muszę wziąć L4
-
nick nieaktualny
-
Ruby, gratki
cinnamon, ani się obejrzysz, a będziesz miała tygodnie dwucyfrowe, a to wtedy tak fajnie, poważnie już wygląda... Piękna jedyneczka... Potem wskakujesz na dwójkę, a brzuch już rośnie i robisz: WOW, serio, już????
A potem? A potem zmieniamy za chwilę na 3 z przodu i to już serio wygląda cholernie poważnie, bo na 4 są małe szansewięc wiemy, że to już naprawdę z górki... Jakiś kosmos, serio serio
P.S. Aha, a tak w ogóle, to poczułam się wczoraj jeszcze bardziej, jak SuperSamica szykująca się już na Ten Dzień
Kilka dni temu zobaczyłam, że zrobiła mi się w końcu ta słynna ciemna pręga na brzuchuA wczoraj... no cóż, jakiś czas temu miałam podejrzenia, ale to była jakaś kropelka... natomiast wczoraj stwierdziłam, że nie mam już wątpliwości, jak wygląda siara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 10:27
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBratek wrote:No ja się cieszę... Tylko to jakiś kosmos
Ruby - myślę, że można, jeśli nie będziesz już zupy po dodaniu podgrzewać (więc raczej na talerzu) i w razie czego nie przeszkadza Ci konsystencja -
cinnamon cookie wrote:Witam
Ruby lecisz z koksem tak szybko, że nie nadążamjeszcze trochę i połówkowe
Ewelina u nas występuje konflikt ale u mnie to początek więc się nie wypowiem co i jak...
Ja dziś wizytuję, mam nadzieję że wszystko jest Okczeka mnie założenie karty ciąży i muszę wziąć L4
Zapytam niesmialo... czy moglabys zapytac swojego gina co mysli czy zaleci tobie taki zastrzyk? Czytalam ze w pierwszej ciazy ryzyko jest bardzo małe w przypadku konfliktu. Lekarz raczej mnie namawial i powiedzial nawet "niech Pani nie czyta za duzo tylko na ten temat".poza tym "polecil" apteke gdzie najlepiej jest to kupic.Nie wiem czy sie zdecydowac -
Ruby ja daję maslanke bo kefiru zwyczajnie nie lubię
A propos tygodni ja zaczelam 20tydzień i faktycznie teraz leci jeszcze bardziej,za 1,5tyg.polowkowe,potem glukoza i mam nadzieję że będzie już z górki.
Cinamonku kciuki za wizytęcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby no jestem z Ciebie dumna
Ja dziś tylko lazanki na szybko i muffiny dla gości
Kalafior też mi chodzi po głowie,chyba zrobię w nast.tyg.panierowany.Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny