Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Powielam wpis z OF karta ciąży założona, serduszko pięknie biło jest taki malutki ludzik, jak to gin się śmiał, bardziej ufoludzik ciąża dalej młodsza o tydzień
a jaki masz suwak bo nie wiem czy 8+1 to z USG czy z OM?
edit: no i był m z tobą? jaka reakcja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 18:20
-
cinnamon cookie wrote:Powielam wpis z OF karta ciąży założona, serduszko pięknie biło jest taki malutki ludzik, jak to gin się śmiał, bardziej ufoludzik ciąża dalej młodsza o tydzień
I już jesteś na L4 ? Dał Ci komplet wyników ? Kiedy następna wizyta? -
Ruby suwak jest z OM, więc ciąża tydzień młodsza. M był ze mną, dumny później mówił do mnie, że tak naprawdę to już tam siusiaka widział faceci
Ejrene dostałam komplet badań do zrobienia, za tydzień w piątek po zwolnienie i sprawdzić wynikiEjrene, EwelinaaKa, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:A że tak zapytam - gdzie wysypało? Taka pokrzywka?
edit: właściwie to z rąk już prawie zeszło, ale uda z przodu okropneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 22:29
-
Cinamon super wieści moja cały czas tydzień młodsza, a ginka cały czas mówi, że wszystko ok i że owulki i zapłodnienia, co do dnia się nie wyliczy
Jak maze już widział siusiaka to gratuluję mu wyobraźni
Ruby współczuję pokrzywki wapno możesz jak najbardziej pić. Może botwinka, choć.na 100% to nie wiadomo... oby szybko zeszło.
Ta pogoda przegrzała mi mózg na wylotcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cinamonku gratuluje udanej wizyty
Młody jeszcze nadrobi,a jak nie to nic z tego,ważne że rośnie
U mnie z kolei od samego początku było do przodu,teraz wychodzi nawet o 8dni wiekszy. Oby tylko ta cukrzyca mi nie wyszła:/ ti zobacze za 2tyg.
U nas po wczorajszym upale dziś rownie ciepło ale jest fajny wiaterek
Ruby pij wapno! No ciekawe z czego taka wysypka:/cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas ja obstawiam tą botwinkę bo wcześniej jej nie jadłam, a pozostałe warzywa jednak jadłam, bo w warzywnej wszystkie już jadłam wcześniej...
zastanawiam się czy nie zjeść dzisiaj jeszcze raz botwinki i zobaczę czy się nasili/ znowu pojawi wysypka, czy raczej to nie jest dobry pomysł? -
nick nieaktualnykas50 wrote:Buraki raczej chyba nie uczulaja...chociaż podczas ciąży organizm może różnie reagować. Możesz spróbować zjeść trochę i obserwuj,chyba nie zaszkodzi.
-
Też mi sie tak wydaje,pytalam nawet ginki ale mowila że mam zrobić,to będzie 22tc wg om,Mały jest do przodu teraz ok.10dni,więc może zasugerowala się usg:/ na początku glukoze mialam już 88-96 na czczo,w grudniu przed ciążą po obciazeniu było ok,no sama jestem ciekawa co wyjdzie.
-
Kas jak synuś jest większy to po zrobieniu teraz krzywej (oby wyszła dobrze!!!), nalegalabym na powtórzenie jej koło 28tc, dla własnego spokoju.
Moja diablo mówi, że najgorszy jest 32tc, więc ona wtedy zleca zrobienie krzywej wszystkim "podejrzanym"