Zaciążone z grupy Ruby z OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatia dzięki to jeszcze jest spora szansa
Kas czuć coś czuję, ale nie jakoś bardzo często, dzisiaj się wierci wieczorem bardziej niż zwykle, a tak to delikatnie i rzadko może będzie spokojny typek
edzio: ale się spłakałam na filmie " zanim się pojawiłeś"Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 23:32
-
nick nieaktualnyAgatia jasna sprawa że kciuki trzymamy, będzie wszystko cacy
poczytałam i z tym łożyskiem ja wiem że mam czas ale ie wiedziałam, że to taka dość poważna sprawa.
edek: wow zrobiłam wpis o 00:00Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 00:05
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaa Ruby!!!!! Nie mówiłam?! Będzie synuś cudnie mąż zadowolony?
śnił mi się dzisiaj w nocy ten film co ryczałam na nim wczoraj, jakoś strasznie mnie poruszyło zakończenie, nawet m mi tłumaczył na "chłopski rozum"dlaczego tak się stało i po co, znowu hormony? a ten aktor taki piękne był
cynamon 12 tydzień! mam nadzieję że brzuchol już widać powoli?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 11:21
-
Ruby to jeszcze nic... U mnie w rodzinie jest większość kobiet, ja mam siostrę, która ma tylko córkę, moi Rodzice mieszkają z Babcią, więc.... Tata bardzo chce, bym miała synka tak mnie tym gadaniem wkurza, że mam ochotę Go utłuc... Raz płakałam po tym, jak powiedział ŻARTEM, że jak urodzi się dziewczynka to do domu nie wpuści to był żart, ale moje hormowy spowodowały lawinę... Co gorsze ostatnio siedziałam z Babcią w kuchni, a że ma już 90 lat to nie wszystko do końca łapie i pyta czy już wiem co będę miała, mówię, że jeszcze za wcześnie, a Ona: daj Boże synek......... tak się zdenerwowałam, że powiedziałam że więcej do Nich nie przyjdę jak będą tak gadać, trochę się wystraszyła i powiedziała, że nie miała tego na myśli... Nie wiem o co Im chodzi
Ale się rozpisałam
Co do ciąży to ja już liczę wg usg czyli 11 tydzień, chyba dzieć nie nadrobi już tej różnicy więc nie mam co się kierować datą OM... A brzucha ni ma -
nick nieaktualnyCynamon ja ci się nie dziwię, wkurzające to jest, o co w ogóle chodzi tym ludziom, ma być zdrowe a nie jeszcze sobie będą płeć wybierać...mój ojciec sam babiniec miał ale nie dał tego pokazać żeby chciał wnuka, za to ludzie na około do mojego m cały czas - " a to na pewno chcesz syna" i takie teksty...a że trzeba nazwisko podtrzymać...a ja na przekór już mówiłam , że dziewczynkę chociaż tak jak wam pisałam że dla mnie obojętne, obie opcje są super.
U mnie według USG termin porodu na 22 listopada czyli ponad tydzień do przodu, a był na samym początku kilka dni do tyłu także jeszcze się wiele może zmienić, może dogonić bez problemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:05
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hmmm Ruby czyli kierować się dalej terminem wg OM? Denerwuje mnie tylko gdy czytam cotygodniowe informacje, to czuję się jakbym czytała już do przodu
Co do płci to przysięgam, że jeszcze raz coś usłyszę o chłopcu a naprawdę tam nie wrócę
Cynamonku zobaczysz na prenatalnych, na razie zostaw tak, może na prenatalnych gdzie będzie więcej szczegółów badanych i mierzonych wyjdzie już zupełnie inaczej
Tak jest bądź twarda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:A w ogóle to prenatalne mam wg usg 12t4d a wg OM 13t4d to już chyba tak na styk, ostatni dzwonek co?
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Cynamon a wy macie dom po dziadkach? jak to jest że mieszkacie z bratem m chyba tak?
jeszcze ktoś z wami mieszka w tym domu? -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Nie nie, my odkupiliśmy dom od Rodziców M, Oni kupili działkę poza miastem i się budują, a obok nas się dobudowała Siostra M z mężem i dziećmi, więc mamy takiego bliźniaka ale z oddzielnymi podwórkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 12:29
-
Ruby wrote:aha no trochę skomplikowane rozmuem że na czas budowy rodzice mieszkają u dziadków czy gdzie? że też tak chcieli na stare lata się budować?
-
nick nieaktualny
-
Nie ma wyjścia aczkolwiek liczę, że w miarę sprawnie to pójdzie... W przyszłym tygodniu M zabiera się za salon bo Szwagierka z dziećmi wyjeżdża na 2 tygodnie więc Szwagier przeniesie się do sypialni, później zostanie przemalowanie kuchni + nowe meble, łazienka do zrobienia i sypialnia (ściany)... Wierzę z całego serca, że do końca września się uda
A jak u Was Ruby? Wszystko co chcieliście to już zrobione? -
nick nieaktualnynajgorsze to chyba łazienka i kuchnia, oby sprawnie posżło firma wam robi czy sami?
U nas szybko poszło bo tylko ta szafa w sypialni + nowe meble i w drugim dziecinnym pokoju daliśmy wykładzinę bo u młodej się sprawdza więc dla drugiego bobasa też chcieliśmy, no i graty nasze posegregowane, część wywalona i pokoik czeka na małego lokatora zostały tylko kosmetyczne rzeczy typu łóżeczko złożyć i muszę się zabrać za segregowanie ubranek po młodej