Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
josephinka pierwszą wizytę będę miała 21 września, tak zdecydowała moja gin, żeby było już fajnie widać bąbelka
Madlene cieszę się, że dołączyłaś Bardzo dobrze, że idziesz do lekarza będziesz spokojniejsza a w ciąży wymiotów i biegunek nie powinno się lekceważyć. -
Madlene super że do nas dołączyłaś podaj mi datę porodu, to Ci dopiszę na listę na pierwszej stronie:) Będziesz jej przewodniczką, bo najszybciej z nas rodzisz:)
Dobrze, że umówiłaś się do lekarz będziesz spokojniejsza, lepiej sprawdzić co się przyczepiło. Może to grypa żołądkowa? a nie gorączkujesz?
Niepokorna rozumiem Cię bardzo dobrze z tym chronicznym brakiem kasy, ale może się coś uda żebyś mogła znaleźć towarzystwo też na miejscu poza nami tutaj, które Cię wspieramy całym sercem:*
My się jutro dowiemy czy naprawa naszego samochodu załapie się na gwarancję producenta, czy będziemy musieli za nią płacić. Jeśli trzeba będzie płacić to mnie to przeraża, bo koszt wyniesie ok. 1500złMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Moje auto w marcu szlag trafił na amen z dnia na dzień. Nie było sensu naprawiać bo się wiele rzeczy posypalo przy okazji. Wiec sprzedaliśmy za grosze jakiemuś mechanikowi i nie było wyjścia trzeba było kupić nowe tez nie lubię takich niespodzianek - na nie człowiek nigdy nie jest gotowy.
-
A tam zaraz jak na gruba. Kobiety w ciąży zwracają uwagę. Zawsze tak jest. Ja się do tego zawsze uśmiecham pod nosem jak takową widzę.
Jak byłam w pierwszej ciąży to miałam 23 lata. Za to wyglądała na maks16, wiec sobie wyobraź jak się wtedy na mnie wszyscy gapili. Rzadko z domu wychodziłam bo musiałam od 4 miesiąca leżeć ale jak już szłam na wizytę to koniecznie z obrączka i jak siedziałam w poczekalni to zawsze prawa rękę miałam na wierzchu u nią machalam dużo hahahah
Teraz jestem 10 lat starsza i mam gdzieś o sobie ludzie myślą ale było mi dziwnie wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 15:29
-
nick nieaktualny
-
Madlene ja taki twardy brzuch mam na wiczor, albo jak sie zbyt napracuje w dzień to twardnieje i czuje jak mi się macica rozszerza, takie rozpychanie.
To teraz odpoczywaj dużo i staraj się pić, oby się nic nie rozwinelo i szybko przeszło.
Nataliano dobrze ze wizyta w porządku, szkoda ze bez iść, no ale jeśli chodzisz na fundusz to przysługują tylko 3 wiec właśnie kolejne polowkowe będzie. A nie miałaś ust genetycznego? Tego gdzie się sprawdza kość nosowa i przeziernosc karku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 16:59
-
Nataliano dobrze ze wszystko w porządku. Nieźle zasady na ten NFZ ale to chyba tez żeby od dobrej woli lekarza...
Mi tak twardnieje brzuch kilka razy dziennie. Ale dzwoniłam dzisiaj do gina z zapytaniem czy mam się martwic bo w sobotę lecimy na wakacje, to powiedział ze jak to jest około 10 razowy dziennie i nie za bardzo boli to jest ok.
A ja leżę dziś rzeczywiście cały dzień a nie lubie takiej bezczynności. Niech to już mija paskudztwo. Moje dzieci zmartwione ze jak ktoś jest chory to nie leci na wakacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:22
-
Czesc dziewczyny, poradzcie mi cos czy powinnam pojsc do lekarza w pobiedzialek bedzie to 6t5d ale wg mnie ciaza okolo tydzien mlodsza czy jeszcze sie powstrzymac, chcialabym juz wiedziec czy wszystko ok ale chcialabym tez zobaczyc serduszko a wydaje mi sie ze bedzie za wczesnie jeszcze.