Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniaaaa już Cię dopisalam:-)
Josephinka beta ładnie przyrasta, progesteron też ok. Z tsh kiepsko ze rośnie, a leczysz się na tarczyce? Powinnaś to szybko skonsultować z endokrynologiem, bo widać że jest tendencja wzrostowa tego tsh, myślę że bedziesz musiała brać leki na tarczyce
Zytka ja pierwszą wizytę mialam 7t1d. Serduszko juz biło. Jeśli myślisz że ciąża może być tydzień młodsza to serduszko nie koniecznie usłyszysz, różnie to może być. Też zależy na jakiego trafisz lekarza, bo może stwierdzić że jeszcze za szybko i nawet ci usg nie zrobi, więc ja bym poczekala tydzień ale wiesz to twoja decyzja:-) -
nick nieaktualnyPielegniarka wypusala moje wyniki w karcie,waga i cisnienie;) potem weszlam do gabinetu to tylko palcami. Badal i uciskal brzuch i cos tam gadal i ze wszystko w pirzadku i mam.sie ubierac. Pytal tez czy zylaki mi wychodza albo mam wode w kolanach czy nogi puchna,a ja ze nie tylko rozstepy wyszly to kazal smarowac oliwka do dzieci,a ja.mowie ze nic nie pomaga juz;D mozliwe ze w kazdym trymestrze po jednym razie,ale pojde sobie prywatnie pid koniec wrzesnia moze bedzie juz widac plec
-
Josephinka, najlepsze co zrobisz to kiedy przestaniesz czytać o takich rzeczach i zamartwiać się, bo na pewno wszystko będzie dobrze!
Spokojnie poczekaj do usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 21:35
josephinka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nataliano jeśli lekarz Ci więcej nie przepisał i nic o tym nie wspominał to pewnie już nie ma po co go brać. Jak się dobrze czujesz, nie masz plamień to myślę, że już nie musisz go brać. Skończ opakowanie i ciesz się ciążą
Dobrze, że już piątek:) dziś myślałam, że się nie podniosę z łóżka. Do tego przed samym budzikiem miałam super sen:) śniło mi się, że byliśmy na usg i że lekarz powiedział, że ewidentnie będzie chłopak:) i faktycznie pokazywał na ekranie, ten sen był tak realistyczny, że może faktycznie chłopak nam się urodzi:) szkoda, że mi budzik zadzwoniłnataliano, Est lubią tę wiadomość