Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do zabobonów to też usłyszałam jeden skierowany do mojej osoby. Nasza suczka się oszczeniła, ale przetrwał tylko jeden maluch, który zostaje ze mna więc się nim opiekuje. Raz na jakiś czas biorę go na kolana i po prostu obserwuje, ale przejdźmy do rzeczy. Ostatnio babcia mojego ukochanego stwierdziła, że jak będe się nim tak cały czas zajmować to mi się maluszek z psią mordką urodzi
no uśmiałam się jak to usłyszałam
Zabobony są fajne, czasem potrafią człowieka rozweselićjosephinka84, Est lubią tę wiadomość
-
Dobre z tym pieskiem, takiego zabobonu to nie słyszałam jeszcze:-) ludzie mają wyobraźnię
Klaudia mnie brzuch na początku też swedzial, ale jak zaczęłam smarować oliwka to przeszło, może to było od tego ze skora sie rozciąga.
Zytka jeśli ból nie jest ciągły i silny to jest normalne, więc się nie martw:-) -
Myślałam że na wakacjach będę lansować się z ciążowy brzuszkiem a wyglądam jakbym się najadła obiadu za dużo
Chociaż powiem Wam że jak dziś córkę odbierała ze szkoły to jedna Pani zapytała mnie czy dziecko w drodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 19:10
-
Ja bym wolala chyba żeby mnie sutki swedzialy, bo mnie bolą
Oglądacie meczyk kobietki? Czy tylko ja jestem "inna"? Bo w moim domu to ja mecze oglądam, a mój mąż uwielbia mnie wtedy słuchać bo klne jak szewc, s dziś chyba samą siebie przebije, bo masakra...30 minuta i już przegrywamy 2 do zera:-( -
Mój brat jednak nie przyjedzie:-( pękła im opona zaraz za Warszawa i zdecydowali wrócić do domu, bo tylko dojazdowke mają
szkoda, może za tydzień przyjadą. Najbardziej mi szkoda bratanicy, bo bardzo chciała do dziadków przyjechać i jak się zorientowala że są w domu jednak to sie aż biedna poplakala:-(
-
nick nieaktualny
-
Meczyki uwielbiam. Szczególnie takie międzynarodowe. Wynik niestety był do przewidzenia. Kolejny cud za następne 40 lat. Chociaż mój syn zamierza być piłkarzem. .. wiec może za jakieś 14
Dziękuję dziewczyny za komentarze. Strój mam dwuczęściowy będę się na maksa najadac i brzuch wywala.
Mnie jeszcze trochę boli żołądek ale poza tym już w miarę ok. Najgorsze ze mojego synka zaczął boleć brzuch i chyba zaczyna się biegunka. Czyli jakiś wirus paskudnynapoilam go smecta i mięta i to teraz ja się modlę żeby dzieci nie dopadło (bo wczoraj się oni modlili o moje zdrowie bo tak się martwili).