Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda to skoncze to i pozniej musze do apteki skoczyc kupic witaminybfla kobiet w ciazy jakie pokecasz?:* nialas piekny sen,slodko to musialo wygladac bo ja tez mialam podobne sny do cb i tez niedokoncsone bo albo sir przebudzilam,albo budzik dzwonil;)) u nas pada i 15stopni
magdaM85 lubi tę wiadomość
-
Właśnie strasznie smutno mi było że ten budzik zadzwonił, tak realistycznych snów jeszcze nigdy nie miałam:)
Ja od II trymestru zaczęłam brać kompleks witamin mamaDHA. Trochę poczytałam składów i ten mi najbardziej pasował i też nie był kosmicznie drogi. zapłaciłam coś ok.35zł za 60 tabletek (na miesiąc).
U mnie też dziś zimno, na razie nie pada jeszcze, ale coś się zanosi bo pochmurnie strasznie. -
Cześć Robaczki
Jak pięknie u mnie deszczyk pada, ale jest tego minus strasznie senna jestem i najchętniej zaszyłabym się w łóżku pod kocem
magda świetny sen, uwielbiam takie pozytywne realistyczne sny miećmagdaM85 lubi tę wiadomość
-
U nas tez mzawkowo ale to norma jeśli chodzi o pogodę. Ale jutro o 21 witam piękna Hiszpanie wiec dzisiejszy deszcz zniose
Wczoraj od 17.00 nie wymiotuje. Jest lepiej. Jestem niesamowicie osłabiona. Nie mogę ustać minuty ale to pewnie dlatego ze prawie 2 doby nic nie jadłam. Nadrobienia
Miłego dnia! -
Madlene dobrze, że się już lepiej czujesz. Odpoczywaj sobie. Zazdroszczę Ci tej Hiszpanii, się wygrzejesz sobie:)
Klaudia też bym sobie się wygrzała pod kołderkąnajgorzej, że dziś nie mam w ogóle weny na pracę, więc na pewno czas się będzie dłużył bardzo.
-
nick nieaktualny
-
Mi na ostatniej wizycie wyszło że 300g przytyłam, więc w sumie to tyle co nic. Ale wtedy nie miałam wcale apetytu, a teraz to masakra jakaś. Co dwie godziny głodna jestem. Się przerzucam na jogurty naturalne i sałatki inaczej źle się to dla mnie skończy
-
Ja chyba też się zaraz skuszę, bo już się złapałam na przysypianiu za biurkiem:)
u mnie pada...buuu
a ja dziś muszę po mieście trochę pochodzić. Musze przedłużyć ubezpieczenie za mieszkania i się przejść do kościoła do kancelarii po zaświadczenie, że mogę być chrzestną. Dziś się dowiedziałam, że na weekend mój brat przyjeżdża to od razu mu je dam, żeby mieć już spokój. Fajnie, że całą rodzinką przyjeżdżają. Mój przyszły chrześniak skończył 3 miesiące i na pewno bardzo urósł odkąd go ostatnio widziałam:) -
Ja od początku ciąży musze jeść co 2h bo inaczej źle się czuje. Teraz juz mi to trochę mija ale jedzonko mi wchodzi
ja przytyłam juz ze 3kg. Jak w tym tempie to będzie szło to przytyć duuuuzo więcej niż poprzednim razem i pierwszym
juz mi nieźle poszło w nogi i w tyłek
-
Niepokorna, właśnie zabobon:) a że ja się zabobonami nie przejmuję to wiesz...gdzieś też słyszałam wcześniej, że świadkowa na ślubie nie może być w ciąży, bo młoda nigdy nie zajdzie w ciążę. Moja świadkowa była w 4 miesiącu ciąży a teraz ja jestem w 4 miesiącu, więc niech te zabobony się schowają
Ja na takie zabobony zawsze odpowiadam, że wierzę w Boga a nie w zabobony:) wprawdzie mój brat powiedział, że jeśli chcę to oni poczekają z chrzcinami Matiego jak urodzę bo nikogo innego nie chcą, ale że ani im ani mi to nie przeszkadza to nie ma co czekać, zwłaszcza że maluszek chorowity to lepiej go szybciej ochrzcić