X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny:-) Niepokorna faktycznie brzuszki bardzo podobne mamy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 13:02

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam u was kobietki? Jaka cisza tu dziś

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ciemno i zimno 10stopni i pada od rana nic sie nie chce,obiadu sie objadlam az za duzo bo 2 dania;D. Lezakuje caly dzien przed tv

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś fajna pogoda, chłodno ale przyjemnie:-) odwiedzili dziś nas moi rodzice,wpadli na kawkę. Potem pojechaliśmy do teściów na obiad, a teraz szykujemy zapasy do zamrażarki. Piekę szynkę na kanapki, robie pasztet. A mezulek robi sobie domowy smalczyk na kanapki:-) będzie co jeść:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 12 stopni i deszcz. Na szczęście dzisiaj wieczorem duzo fajnych programów w tv i mozna sobie pod kocykiem polezec.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• josephinka84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A My dziś byliśmy na długim spacerze w zoo:) Warszawskie zoo jest super, polecamy!:) a roczny bilet bez limitu kosztuje 70 zł:)

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj cały dzień leniuchuję :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam z nie do końca słonecznej Hiszpanii ale cieplej i przyjemnej :*

josephinka84, Est, klaudia1534 lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ale Ci dobrze :) ja dziś cały dzień pod kocykiem spędziłam, do tego jeszcze przeziębienie mnie złapało :/
    Coś nie mogę dzisiaj usnąć. Polecicie coś na lepszy sen? :)

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w poniedziałkowy deszczowy poranek. Chyba te wszystkie deszcze i do mnie dotarły.
    Josephinka zazdroszczę Ci tego zoo, już dawno nie byłam. Chyba ostatnio jak się jeszcze w podstawówce uczyłam, aż wstyd się przyznać...Ten bilet faktycznie bardzo tani, jak się mieszka w stolicy i ma dzieci to warto kupić, wtedy można zwierzaki często podglądać:)

Madlene, a jak zdrówko? Hiszpania Cię uzdrowiła?

Maniaaaa współczuję przeziębienia:( ja się niedawno ze swoje wyleczyłam. A w związku z baaaaardzo ograniczonymi zasobami leczniczymi zajęło mi to prawie miesiąc:(
    Ja też miałam problemy ze spaniem, ale to bardziej chyba było związane z szukaniem pozycji do spania, która w końcu będzie mi pasowała. Już myślałam, że zainwestuję w taki wałek do spania dla ciężarnych, ale taka podusia ponad 100zł kosztuje, więc mąż zwinął mi drugą kołdrę w taki wałeczek i od tamtej pory o wiele lepie mi się śpi. Oczywiście nie licząc 4-5 pobudek na siusiu:( zawsze się opije soku przed spaniem, to potem mam nauczkę.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj czuję się chora. Mam katar lekki. Mimo ładnej pogody chyba zostanę w łóżku.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, chyba wypróbuje ten pomysł z kołderką, może faktycznie pomoże mi zasypiać :)
    A co do przeziębienia to męcze się z nim już od dawna. Złapało mnie już przed ciążą i nie mogę go wyleczyć. Mija na jakieś 3-4 dni i wystarczy jedno wyjście do sklepu i znów jestem chora :/

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to się lecz i jak nie musisz wychodzić z łóżka to się wygrzewaj:) i pij sobie herbatkę z miodem i cytryną:)
    Ja na przeziębienie kupowałam sobie jeszcze tabletki do ssania i syrop Prenalen dla kobiet w ciąży. Mi pomagał. Do tego oczywiście imbir, cytryna i maliny:)

Maniaaaa z extra kołderką się o wiele lepiej śpi i zawsze stówka w kieszeni:) ja zawsze spałam na brzuchu i też dlatego teraz jest mi gorzej zasnąć, ale jak kołderkę położę pod brzuch i śpię na lewym boku to jakoś daję rade:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja właśnie też zawsze na brzuchu zasypiałam, a teraz brzuszek rośnie i trudno pozycje znaleźć.

A polecacie może coś na ból pleców w dolnej części? Od zawsze miałam problemy z kręgosłupem a teraz to wszystko się nasila i czasami niemiłosiernie boli :/

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam taką podusię z wełny jakiejś lamy czy podobnego zwierzaka, w sumie chyba nie ma znaczenia czyja to wełna była:)w każdym razie jak mnie bolą plecki, a ostatnio coraz częściej to ją sobie zapinam i wygrzewam kręgosłup. Ponoć dobrze jest też poćwiczyć jakieś rozciąganie, porobić tzw. "kocie grzbiety". Ale tego jeszcze nie robiłam. Muszę też przyznać, że odkąd chodzę na basen to pływanie mi bardzo pomaga i kręgosłup już dużo mniej boli.

Maniaaaa lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde...właśnie dzwoniła do mnie koleżanka z pokoju. Była dziś u lekarz i przedłużył jej zwolnienie do końca września...Masakra, cały miesiąc sama w biurze i odwalać muszę robotę za trzy osoby...ehhh i nawet nie ma z kim pogadać:(

Est lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj współczuję Magda. A kiedy wybierasz się na zwolnienie?

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno pójdę na jakiś tydzień od 28 września, bo 27 mamy chrzciny w warszawie, a do stolicy mam prawie 300km to na pewno w niedzielę nie będziemy wracać.
    A na takie zwolnienie już do końca to jeszcze nie wiem, póki co dobrze się czuję więc pracuję. Jakoś konkretnie nie planuję. pewnie jakoś od stycznia, tyle że w styczniu jeszcze chcę iść na urlop, bo u mnie płacone są tzw. "wczasy pod gruszą" więc szkoda mi tracić tysiąc złotych

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • zytka Przyjaciółka

Wysłany: 7 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopadl mnie bol gardla, dobrze ze dzis mam wolne w pracy i moge polezec, ale musze cos zrobic z tym gardlem zeby nic paskudnego sie nie rozwinelo.

• Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, że już większość z nas dopadło przeziębienie. Ja od 2dni pije herbatke z miodem i cytryną i staram się wygrzewać, ale dziś już mnie tak nosi, że chyba wybiorę się do lasu na spacer z piesem.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ