X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech... tak cholernie brakuje mi mojej mamy i teściów... i kota :(

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek kobietki:)

Wszystkie przeziębione niech się wygrzewają porządnie żeby się coś gorszego nie wykluło:)

Niepokorna musisz sobie znaleźć jakieś zajęcie, żeby aż tyle nie myśleć o wszystkich. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale musisz gdzieś wyjść do ludzi, bo zbzikujesz w domu sama. Jak coś zawsze pisz tutaj.

Ja dziś śmigam na basen:) muszę powiedzieć,że się już wkręciłam:) póki co kondycji brak ale jakoś daję radę. Grunt, że mąż chodzi ze mną, więc przy okazji robimy coś razem.
    A jakie u Was plany na dziś?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :)

Magda fajnie, że wkręciłaś się w basen. Ja dzisiaj po południu jadę na kawkę do szwagierki i w odwiedziny do mojego najukochańszego 2-latka :)

Wczoraj miałam jakieś dziwne napady ochoty na wszelkie jedzenie jakie tylko zauważyłam, wieczorem mój brzuch wyglądał jak bym była w o wiele bardziej zaawansowanej ciąży :P

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaleźć zajęcie. Ciekawe jakie, skoro nikogo tutaj nie znam. A szkoda gadać :)

Dzisiaj czekam na powrót męża z pracy. Bo jedziemy podrzucić naszego współlokatora do kego nowego domu. Przeprowadza się niestety, bo stamtąd ma bliżej do pracy i ma taniej. Ciekawe kto nowy się do nas wprowadzi.

A wczoraj powiedziałam właścicielowi domu, że jestem w ciąży i mamy 3 miesiące na przeprowadzkę. W sumie i tak do końca grudnia planowaliśmy się przeprowadzić na swoje by nie mieszkać z innymi ludźmi.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki u mnie był zwariowany weekend :) mieliśmy wesele w rodzinie i tak jakoś nie miałam czasu tu zaglądać. Dzisiaj byłam na badaniach znaczy tych zleconych krew i mocz ale dopiero będę wiedziała co i jak 17 na wizycie :( więc trochę jeszcze sobie poczekam. U nas pogoda jest koszmarna leje teraz tak że świata nie widać :P

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj słoneczko i 17°C :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy się chwalić czy nie, ale maluszek właśnie daje o sobie znać :) przyłożyłam ręke do brzuszka i poczułam takie 3 bąbelki :)

NIEPOKORNA, nataliano, Madlene84, josephinka84 lubią tę wiadomość

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • Est Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Mania, ale super!

Maniaaaa lubi tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est, a teraz jak się dobija :) cały czas puka po prawej stronie :)

Dziewczyny nie wiecie może co mogło spowodować osłabienie czucia w ręce? Mam dziś problem z lewą ręką. Teraz na noc troche to uczucie zmalało, ale nadak utrzymuje się w dłoni i palcach. Nawet głupią kanapkę trudno mi utrzymać w lewej ręce. :/

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno powiedzieć. Mi się też ciągle coś dzieje odkąd jestem w ciąży. Teraz mam aktualnie pokrzywke na brzuchu.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokrzywki nie mam, ale brzuch swędzi jak cholera :/ na szczęście oliwka i balsam/krem przeciw rozstępom z Ziaji czynią cuda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 22:33

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaaa super, że czujesz już ruchy malucha:) to musi być niesamowite uczucie jak coś Cię kopie od środka:) z drętwieniem to nie wiem co to może być, ja tak mam tylko wtedy jak leżę z głową na ręce zbyt długo to wtedy mi drętwieje.
    Mi brzuch też swędzi, ale używam oliwki palmers i pomaga na szczęście:) póki co rozstępów też nie widać więc oby tak było jak najdłużej:)

Aniu tydzień do wizyty szybko Ci zleci, nawet się nie obejrzysz kiedy:) u mnie też wczoraj padało, ale jak lubię taką pogodę, potem jest takie fajne świeże powietrze:)

Klaudia ja też tak miałam na początku, że na wszystko bym miała ochotę i wszystko bym zjadła:) teraz mi przeszło, wszystko mi śmierdzi i na nic nie mam ochoty. Jak zjem coś zbyt ciężkiego to potem jest mi na żołądku strasznie nie dobrze. Chyba się będę przerzucała na jedzenie na parze, bo już mam dość ciągłego złego samopoczucia.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaaa wypróbowałaś spanie z wałeczkiem z kołderki? coś pomaga?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda owszem wypróbowałam :) zasypia mi się o wiele lepiej i szybciej, a jak wygodnie się śpi :) tylko psy w nocy budzą bo szczekają na wszystko co się rusza :/

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się,że sposób się sprawdził:) to Twoje psy muszą mieć lekki sen, że w nocy tak szczekają na każdy ruch. Ja śpię w stoperach, ale nie ze względu na psy tylko chrapanie męża:) przeraża mnie opcja spania bez nich jak się bobas urodzi, bo przez to chrapanie w ogóle nie będę mogła spać:(
    Mąż jest po zabiegu na przegrodę nosową, ale na chrapanie niestety to nie pomogło:(

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda znam ten ból z chrapaniem.. Mój mąż też chrapie ale, najczęściej jak jest bardzo zmęczony. Przez pierwsze miesiące po ślubie stopery były moim wybawieniem. Teraz zakładam je już bardzo rzadko bo już się chyba przyzwyczaiłam do tego chrapania :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mąż bardzo rzadko chrapie i tylko po imprezkach :-) ale wtedy juz wie, ze ma spac w salonie, bo ja nie zasnę.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam problemu z chrapiącą drugą połówką :) za to nienajgorzej chrapie babcia mojego ukochanego i jego pies, który chrapie jak człowiek zaraz pod oknem mojego pokoju :/ więc jak obie zaczną swoją arie to nie idzie usnąć póki się człowiek nie przyzwyczai :)

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w sumie w stoperach śpię prawie 2 lata...na początku jak tylko zamieszkaliśmy razem usiłowałam się przyzwyczaić, ale to zawsze kończyło się moją wędrówką do drugiego pokoju, bo zawsze jakoś szkoda mi było budzić mego chrapacza więc to ja zmieniałam lokalizację do spania. Teraz wiem, że muszę się pomału przestawiać na spanie bez nich, bo przecież w stoperach nawet dziecka w nocy nie usłyszę, ale jakoś na razie odwlekam te odzwyczajanie.
    Maniaaaa pies moich rodziców też chrapie więc jak u nich zostajemy to jest masakra. Najczęściej zapominam wtedy stoperów, więc mam chrapiący kwartet: obok mąż, pod łóżkiem pies, a za ścianą rodzice...więc wtedy mam dużo czasu na myślenie:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaaa,
    Ja mam bardzo płytki sen i przeszkadza mi każdy hałaś. I dlatego śpię w stoperach w uszach :P

magdaM85,
    Mi nie przeszkadza chrapanie męża, mi przeszkadza jego oddychanie, bo oddycha 2 razy głośniej niż ja :)

Myślę, że przy dziecku będziemy tak zmęczone, że nie będzie problemu z zasypianiem bez stoperów :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ