X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mam dziś dzień :) zrobiłam 4 prania! kocyki, ręczniki, pościele, maskotki :)
    jak to wszystko ślicznie pachnie! sama przyjemność robić to wszystko :)
    jutro wstawiam ubranka, no i potem sterta prasowania, ale nie przeraża mnie to, wręcz przeciwnie <3

magdaM85, Madlene84 lubią tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też jedna pralka już uprana i na dziś dość, bo i tak na styk weszło mi wszystko na suszarkę:) kolejna tura jak dzisiejsza wyschnie.
    Dziewczyny jakie kocyki kupowałyście dla maluszków? w sensie jaki wymiar i ile:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wrzucam wam focie pozniej postaram sie nadrobic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:12

magdaM85, domiii, Maniaaaa, nataliano, Madlene84, Doda, Mi$ia26, klaudia1534 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka jest piękna :)

No ja jeszcze prania nie wstawiam, bo pralka dopiero w czwartek przyjedzie :P

Ale za to dzisiaj po raz pierwszy w życiu sama zarezerwowałam bilety lotnicze :) A przez przygody z kartami płatniczymi trwało to 3 godziny. Ale udało się. Teściowa z moją mamą przylatują 20 kwietnia i zostają do 1 maja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:58

100krotka:) lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka jaka slodziutka ta Twoja córcia:-) do schrupania:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, ja mam 2 kocyki grubsze i 2 cieńsze :)

100krotka - małe cudo! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:03

d69c2n0azl70dnw1.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda,
    Ja kupiłam dwa mniejsze, a taki większy grubszy dostałam w prezencie :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie macie wymiarów? Bo się zastanawiam pomiędzy 50x75 a 75x100.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja mam te większe i moim zdaniem są lepsze, bo zawsze możesz czy zawinąć dziecko w kocyk, czy przykryć tak, żeby się nie odkryło szybko, bardziej praktyczny jest...

a ten mały mam tylko jeden w komplecie do wózka :)
    http://allegro.pl/komplet-do-wozka-minky-kocyk-podusia-nowosc-miko-i5655299085.html

d69c2n0azl70dnw1.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Domiii:-) właśnie też się ku temu wiekszemu wymiarowi skłaniam. Do wózka się zastanawiam nad kompletem pościeli.
    A te kocyki minky, które masz to może orientujesz się jaka jest gramatura pluszu minky? Bo są różne i od tego zależy miękkość pluszu.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na tej aukcji nie ma o tym napisane? Bo ja nie mam pojęcia a kupiłam dokładnie ten komplecik, kolor miętowy :)
    nawet go dzisiaj wyprałam razem z innymi kocykami i jest nadal super mięciutki :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka mala jest sliczna taka kruszynka... ja dzwonilam do gina,odebralam wyniki moczu i mowil ze nic groznego nie ma bo w leukocytach jest minus i przed wizyta mam ponowic mocz i morfologie zrobic.kupilam zurawine suszona moze troche pomoze :) kupilismy dzis komode na kyora czrkalismy i moj bedzie skladal dzis badz jutro :)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii niestety w aukcji nic nie ma, ale chyba wnioskujac po cenie to będzie ta najwyższa z której u nas szyją. A skoro po praniu też super miękki to widać warto zainwestować:-)

domiii lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj R byl w tesco i kupil mi 5bodziakow z dlugim rekawem za 27zl :) sliczne rozowe i biale w sarenki :)

domiii lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym wybrała ten większy kocyk :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka przecudna ;* Jaka kruszynka!

U nas pokoik prawie gotowy, tyle ze po zlozeniu mebli na fotel zostalo mniej miejsca niz obstawialam :P I ciezko nam to wszystko poukladac. Chyba z rozkladanego fotela zrezygnuje a kupie tylko taki bujany do siedzenia.... Wrzuce Wam zaraz zdjecie, ale to oczywiscie nie efekt koncowy jeszcze. Jeszce dekoracje, naklejki no i decyzja jak to w koncu wszystko bedzie stalo. Wtedy to juz sie pochwale efektem koncowym :)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60e38d01b02d.jpg

magdaM85, nataliano, 100krotka:), klaudia1534 lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha, Madlene - jakie zabawne firanki :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene bardzo ładny pokoik:-) mamy chyba taki sam przewijak z zyrafka. Na łóżeczku też masz zyrafke? Też o takim myślałam ale w rezultacie kupiliśmy bez niczego. Firanki są przeslodkie masz dzięki nim bardzo ładny element dekoracyjny. Sama je szylas? Bo ty to zdolniacha jesteś:-)
    Z małymi pokoikami tak bywa, że planujemy do nich dużo rzeczy a potem się okazuje że nie ma gdzie tego wstawić. Ja też z fotela zrezygnowałam bo już nawet bym się chyba nie obrocila w tym naszym malutkim pokoiku. Jak sobie pomyślę że kiedyś to był mój pokój aż do matury to nie wiem gdzie ja te wszystkie swoje rzeczy miescilam:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.

Dzięki :) firanki akurat Kupione. Lubię 1panele I do tego udalo sie cos znaleźć z kolorem właśnie.

Dziś ze szkoły zrobiłam sobie wolne. Pierwsza partia prania włączona :) do pokoju Małego kupiliśmy tylko krzesło bujane I to musi wystarczyć. Myślałam że te pokoje takie malutkie tylko u nas ;)

zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ