Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
ale mam dziś dzień
zrobiłam 4 prania! kocyki, ręczniki, pościele, maskotki
jak to wszystko ślicznie pachnie! sama przyjemność robić to wszystko
jutro wstawiam ubranka, no i potem sterta prasowania, ale nie przeraża mnie to, wręcz przeciwniemagdaM85, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka jest piękna
No ja jeszcze prania nie wstawiam, bo pralka dopiero w czwartek przyjedzie
Ale za to dzisiaj po raz pierwszy w życiu sama zarezerwowałam bilety lotniczeA przez przygody z kartami płatniczymi trwało to 3 godziny. Ale udało się. Teściowa z moją mamą przylatują 20 kwietnia i zostają do 1 maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:58
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
to ja mam te większe i moim zdaniem są lepsze, bo zawsze możesz czy zawinąć dziecko w kocyk, czy przykryć tak, żeby się nie odkryło szybko, bardziej praktyczny jest...
a ten mały mam tylko jeden w komplecie do wózka
http://allegro.pl/komplet-do-wozka-minky-kocyk-podusia-nowosc-miko-i5655299085.html
-
Dzięki Domiii:-) właśnie też się ku temu wiekszemu wymiarowi skłaniam. Do wózka się zastanawiam nad kompletem pościeli.
A te kocyki minky, które masz to może orientujesz się jaka jest gramatura pluszu minky? Bo są różne i od tego zależy miękkość pluszu. -
nick nieaktualny100krotka mala jest sliczna taka kruszynka... ja dzwonilam do gina,odebralam wyniki moczu i mowil ze nic groznego nie ma bo w leukocytach jest minus i przed wizyta mam ponowic mocz i morfologie zrobic.kupilam zurawine suszona moze troche pomoze
kupilismy dzis komode na kyora czrkalismy i moj bedzie skladal dzis badz jutro
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka przecudna ;* Jaka kruszynka!
U nas pokoik prawie gotowy, tyle ze po zlozeniu mebli na fotel zostalo mniej miejsca niz obstawialamI ciezko nam to wszystko poukladac. Chyba z rozkladanego fotela zrezygnuje a kupie tylko taki bujany do siedzenia.... Wrzuce Wam zaraz zdjecie, ale to oczywiscie nie efekt koncowy jeszcze. Jeszce dekoracje, naklejki no i decyzja jak to w koncu wszystko bedzie stalo. Wtedy to juz sie pochwale efektem koncowym
-
Madlene bardzo ładny pokoik:-) mamy chyba taki sam przewijak z zyrafka. Na łóżeczku też masz zyrafke? Też o takim myślałam ale w rezultacie kupiliśmy bez niczego. Firanki są przeslodkie masz dzięki nim bardzo ładny element dekoracyjny. Sama je szylas? Bo ty to zdolniacha jesteś
Z małymi pokoikami tak bywa, że planujemy do nich dużo rzeczy a potem się okazuje że nie ma gdzie tego wstawić. Ja też z fotela zrezygnowałam bo już nawet bym się chyba nie obrocila w tym naszym malutkim pokoiku. Jak sobie pomyślę że kiedyś to był mój pokój aż do matury to nie wiem gdzie ja te wszystkie swoje rzeczy miescilam:-) -
Czesc dziewczyny.
Dziękifiranki akurat Kupione. Lubię 1panele I do tego udalo sie cos znaleźć z kolorem właśnie.
Dziś ze szkoły zrobiłam sobie wolne. Pierwsza partia prania włączonado pokoju Małego kupiliśmy tylko krzesło bujane I to musi wystarczyć. Myślałam że te pokoje takie malutkie tylko u nas