Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
Probowalam wczoraj naskrobac posta z telefonu, ale tak mi zmienia i przekreca slowa ze sie w koncu poddalam
Niepokorna nie martw sie na zapas, wszystko wyjdzie "w praniu".
Ja prawie popralam mini ubranka, i nawet wiekszosc poprasowalam, dzis moze skoncze, jak wszystko wyschnie. A pozniej biore sie za pranie i prasowanie naszych rzeczy bo zaraz nie bedziemy mieli w czym chodzic
Plecy mi od wczoraj daja niezle w kosc. Za to spie w miare ostatnio mimo pobudek na siku.
Magda myslalam, ze to tylko moj syn taki temperamentny ze jak matke kopnie to lzy staja w oczach
Milego dnia! -
Ja dziś też kiepsko spałam. Już chyba żadna pozycja nie jest wygodna i ciągle coś mnie uciska. Dominik w nocy kopie jak dziki, najgorzej jak mi wciska nogę pod żebra. Dziś też dalej prasuje. Z ubranek do prania jeszcze jedna pralka mi została. Potem jeszcze do prania pościel, pieluchy ręczniki. Ale dobrze że się za to wzięłam:-) systematycznie się wszystko zrobi:-)
domiii lubi tę wiadomość
-
Magda, ja miałam dzisiaj straszną noc! Tez nie mogłam znaleźć pozycji, na lewym boku napieprzał mnie beznadziejnie kręgosłup, na prawym boku Miłosz mi tak coś uciskał, ze az mialam skurcze - wystraszyłam się mocno! a na plecach ciągnęlo mnie w brzuchu, pachwinach i innych. No masakra! Nie mówiąc juz o tym ze przewalam się w tym lozku jak słoń
żeby nie bylo malo to chyba pierwszy raz w życiu mialam w nocy zgagę! i w dodatku budzilam się od swoich chrapnięć hahaha
no swiat stanął na głowieten ostatni miesiąc będzie przekopany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:50
-
Domiii moja bratowa ostatnie 1,5 miesiąca ciąży spała prawie na siedząco, inaczej się nie dawało. Coś myślę że mnie to chyba też czeka. Najgorzej że potem nawet w dzień nie mogę odespac, bo nie mogę zasnąć jak widno jest. Ach te nasze maluchy. Ale niech kopią, przynajmniej wiadomo że jest ok wszystko:-)
Madlene a Ty już spakowana? U Ciebie już mało zostało. Ja ostatnio się zorientowałam że sobie prawie nic nie kupiłam jeszcze a też przecież cała wyprawkę do szpitala spakować muszę. -
nick nieaktualnyHey wam ja po 12 wstalam dzis,bo nasz piesek nie spi od 6rana i halasowal pazurami po panelach wrrr,wyspal sie...dopiero po 8zasnelam i tak pozniej przyszedl do mnie i grzal mi nozki do 12:) moja niunia tez jest taka aktywna ze brzuch wiruje nie zaleznie jak sie poloze
toz to bedzie urwisek:) nawet jak jem sniadanie to daje we znaki ze tam jest w brzusiu
Madlene moj tel tez swiruje i musze go zmienic jak bede miala kase,narazie to mnie interesuje zebym wszystko miala juz poszykowane
-
Odebrałam dziś pościel dla malucha I się wkurzylam. Nie dość że paczka przyszła z tygodniową obsuwa to jeszcze kolor jednego kompletu jest inny niż zamówiłam. Z dwojga złego dostałam komplet nad którym się zastanawiałam więc tragedii nie ma ale liczy się sam fakt. Napisałam do sprzedawcy, ale wymieniać nie będę bo w takim tempie realizacji przez nich zamówień się boję zostać bez pościeli. Żeby nie kusilo wstawiłam już pranie.
-
nick nieaktualnyCzesc Laseczki zaras postaram sie co nieco nadrobic
u nas juz tydzien jak Lenka jest z namimaly spioszek z niej
wczoraj mialysmy wizyte u pediatry zbadal ja obejrzal ogolnie wszystko dobrze
troszke malo przybiera na wadze bo wazy 2600 ale toprzez to podwyzszona zoltaczke, w poniedzialekjedziemy na pobranie krwi i zobaczymy czy cos spadlo czy wzroslo jak wzroslo bedziemy musialy jechac do szpitala sie naswietlac.
-
nick nieaktualny
-
100krotka mam nadzieje ze poziom bedzie OK I nie bedziecie musialy jechac do szpitala. Nam przy zoltaczce kazali przepajac woda z glukoza I trzymac w swietle. Czyli lozeczko postawic jak najblizej okna.
Magda niestety to ryzyko zakupów przez Internet. Ja dostalam lozeczko bez szuflady mimo ze w opisie aukcji było. Dla mnie to o tyle problem ze z sama szuflada nie oplaca mi sie gonic kuriera z PL. Jakos bardzo jej nie potrzebuje ale Sam fakt ze byla w cenie. -
Madlene mi się pierwszy raz zdarzyło że coś nie tak przyszło. Powiem szczerze że jak już wyszły te opóźnienia z wysyłką to coś czułam, że namieszaja. Na całe szczęście ten komplet też mi się podobał. W sumie zamówiłam komplet że z jednej strony były granatowe gwiazdki na białym tle a z drugiej białe gwiazdki na granatowym tle, a dostaliśmy wersję białe z szarym więc na szczęście pasuje do pokoju, tyle że nie ma przełamania tej szarości. No ale jeszcze trochę rzeczy mam do kupienia więc ten kolor się gdzieś jeszcze znajdzie.
-
Madlene,
Powinnaś napisać do sprzedawcy, że nie otrzymałaś szuflady. I powinni Ci dosłać. Mi Pani wysłała nieodpowiedni przedmiot i potem na swój koszt wysyłała mi do UK prawidłowy bez konieczności zwrotu poprzedniego. Czasem warto się dogadać.
Magda,
Ty też ewentualnie spróbuj się może dogadać.
100krotka,
Mam nadzieję, że naświetlenia nie będą potrzebne -
To u mnie podobnie jak u Magdy. Nie zalezalo mi jakos bardzo na te szufladzie ale tez napisałam Co I jak - dla zasady. Czekam na odp.
Ja bardzo duzo kupuje przez Internet wiec statystycznie takie pomyłki nie są częste jednak ryzyko zawsze jest.
U nas tez granat przełamuje jasność pokoju. Posciel mam granatową w kotwice I stateczki. Ozdobne naklejki też zamówiłam z morskim motywem. Lada dzień powinny dojechać. A we wtorek-środę będzie wòzek do odbioru.
Moja Emilia juz 10 razy dziennie powtarza że jej tego Philipka brakuje I już by się mògł urodzića ja tam się jeszcze pomęczę z tym brzuchem bo będzie mi go pewnie brakować pòźniej. Niech Mały rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 18:56
-
nick nieaktualnyDziekuje Kochane
:-*
Ja też przepajam mała wodą fakt nie chce jej dużo pić ale staram się jak mogęja mam przeczucie że trafiły pod lampy bo Niunia nie bardzo daje się budzić co dwie godziny a jak już się uda to possie chwileczke i odlocik robi
no ale zobaczymy jak będzie Zdrówko bejbika najważniejsze
Mi się jeszcze nie przytrafiło żebym dostała coś innego niż zamawialam
Madlene ładne te firaneczki podobają mi się
Misia bardzo ładne zdjęcieskocznie wygladasz z maluszkiem .
ja jeszcze z Niunia nie mam musimy się ładnie wystroic i zrobić sobie sesje
Madzia jak tam tesciowa? Jak idzie oszukiwanie pokoiku?
Przepraszam nie dalam rady nadrobić
Niepokorna ogarnęła już przeprowadzkę do końca? Jak idzie wyprawkowanie?
Doda Domiii co tam u was?
Jak kogoś pominelam wybaczcie
Pozdrawia buziaczki :-*Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Hej
chciałabym do Was dołączyć
jestem na początku ciążowej drogi, dziś początek 6 tyg, ale beta prawidłowo przyrosła także jestem dobrej myśli
100krotko, Też mieliśmy problemy z żółtaczką u synka. Wypisali nas do domu, nie kwalifikował się na naświetlanie.
Pomogło nam odstawienie go od piersi na weekend. Mały dostał bebilon, a ja laktatorem odciągnęłam pokarm i mieliśmy na czarną godzinęw sumie to nie wiem jak Ty karmisz..
Mam nadzieję, że szybko przejdziemagdaM85 lubi tę wiadomość