Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś mam lenia. Byliśmy trochę u rodziców bo brat dziś wyjeżdża to byliśmy się pożegnać. Teraz się planuję wylegiwac. Jutro mój mąż już po wolnym do pracy wraca to sobie na spokojnie zacznę prasowanie i upiore kolejne partie ubranek:-)
Madlene my ogólnie małe mieszkanie mamy, więc pokoje duże nie są. Mamy 45 metrów i na tym są trzy pokoje, więc można się domyśleć że raczej klitki. Ale jak to mówią ciasne ale własne:-) -
nick nieaktualnyMadlene ja tez mam malutki pokoik jak bede miala skonczone to sie pochwale,dzis moj mial zlozyc komode a siedzial i odmrazal wode w pralce bo zamarzla,a sterta prania sie zrobila,a bue wspomne ze musze czesc poprac ubranek,ktore juz mam,zeby juz byly:) domii ale ci dobrze bedzie milego wypoczynku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia slodki widok:) 100krotka no jak dzidzia sie urodzi to nie ma nawet czasu na nic...niedlugo nas to czeka
mnie dzis troche brzuch boli,robie obiad i wiecej siedze niz chodze
mala kopie intensywnie jak nie po 1 w bocy to po 4 i po 7 rano
wiec aktywne dziecko,mam nadzieje ze bedzie grzeczna po przyjsciu na swiat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 15:01
-
Ja dziś mialam masakryczna noc, Dominik chyba stwierdził że dość przespanych nocy i tak mnie kopał ze juz myślałam że płakać z bólu będę. Zasnelam dopiero ok 5 rano. W dzień na zakupach byłam, zrobiłam obiadek i się za prasowanie wzięłam:-) dziś jeszcze do szkoły rodzenia jedziemy.
Misia ślicznie wygladacie razem, aż miło popatrzeć
100krotka śpij kiedy możesz, jak w dzień Ci malutka daje pospac to odsypiaj:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka,
W pełni to rozumiemy i nie przejmuj się. Zajmuj się niunia i ucałuj ją od ciotek z forum
Misia,
Pięknie wyglądacie
nataliano,
Czytałam, że dziecko po urodzeniu ma taki temperament jak aktualnie w brzuszku. Czyli jeśli Twoje jest teraz tak aktywne, to tak samo żywiołowe będzie po narodzinach
Magda,
Jestem zaskoczona, jak piszecie, że kopniaki potrafią boleć. Mnie Julia czasem kopnie mocniej, ale nigdy mnie to nie zabolało.
Serio trzeba wybudzać dziecko w nocy na jedzenie, jak samo nie woła? Jezu... ja naprawdę niewiele chyba wiem...100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi mowilo jak byl malutki ze jesli spi dluzej niz 3 godz to trzeba wybudzac ale sa rozne szkoly jedni mowia zeby wybudzac inni zeby kafmic na zadanie takze kazdy musi znalezc swoj system my jestesmy na mleku MM i zalecane jest by dziecko mialo stale godziny posilkow bo przy kp karmi ske na zadanie
-
nick nieaktualnyJa tez nke rozumialam nie przejmuj sie wszystko zalezy czym bedziesz karmic mleko matki szybciej sie trawi i nie jest takie tluste jak modyfikowane jak to moja polozna mowila jak zaczelam karmic MM to tak jakby jesc caly czas schabowego z ziemniakami i dzidcko jest dluzej najedzone ale szkoly sa rozne i jedni wybudzaja inni nie ja w pewnym momencie juz glupialam