X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • domiii Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie pamiętałam, ze któraś z Was pisała o tych herbatach, a to Ty byłaś? :)
    cos w tym jest na pewno, nasze 2 przypadki to potwierdzają!

d69c2n0azl70dnw1.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii,
    Bardzo się cieszę, że badania ok. Może w takim razie urodzimy w podobnym terminie, bo ja mam jakieś dzikie przeczucie, że się rozpakuję w połowie lutego. Sama nie wiem dlaczego.

Madlene,
    Masz ogromny brzuszek. Ale jest przepiękny :)

domiii, Madlene84 lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna,Madlene sliczne macie duze brzuszki :)) az chce sie na nie patrzec...wlasnie nie wiem skad to dziadostwo sie przyplatalo jak robilam micz z 2 tyg temu z morfol. I przeciwcialami to tez wyszly bakterie i za duzo bialek bylo ich 6-9 jakos tak i kazal mi powtorzyc mocz narazie,zapewnial ze moze teraz wyjdzie normalnie i z 2 moczu zeby ztobic bo w 1 rannym jest duzo zanieczyszczen,wiec w nocy bylam.siku i orzed 6rano,a nast oddalam po 8 wiec nie byl z 1moczu.zawiozlam i dzwonie po 14 jakie wyniki wiec powiedziala ze w moczu duzo bialka 15 i bakterie ale nie powiedziala mi ile a gin chcial wiec jutro kuzynka mi przywiezie wyniki jak bedzie w miescie bo mi nawet wylazic sie nie chce w to zimno i jutro mu podam.dokladnie,pewnie prsepusze mi jakis antybiotyk zy cos zeby to wyleczyc...no ja o siebie dbam jak zawsze,nie.mam pojecia od czego to.mize za malo plynow.pije.wcziraj prsez to orzeziebienie nie mialam na nic ochoty i.moze z.liter plynow lyklam :/ dzisiaj juz lepiej a psikam jak nigdy dotad :D przez tem glupi katar;/ zobaczymy co tam bedzie,jeszcze jutro jedziemy po komode do pokoju,lozko za 2tyg przyjdzie i moge po malu kupowac i orac ciuchy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pizniej was doczytam i odpisze :) mam ovhote na ogorka kiszonego a sklep zamkniety gdzie sa one dobre z beczki :)

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    no właśnie pamiętałam, ze któraś z Was pisała o tych herbatach, a to Ty byłaś? :)
    cos w tym jest na pewno, nasze 2 przypadki to potwierdzają!
    U mnie właśnie przez herbatki były te zaburzenia rytmu serca, więc widać lepiej z nimi nie przesadzać:-) ale najważniejsze że w porę odstawilysmy:-)

domiii lubi tę wiadomość

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście nie przepadam za zieloną herbatą. Za to piję bardzo dużo mięty pieprzowej z miodem i jesteśmy obie zdrowe :D

domiii lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane przepraszam że dopiero teraz się odzywa ale z tel nie moglam wysyłać postów :'(
    Dziś wypuścili nas do domu :-) i w drodze do domu zeszło że mnie napięcie emocje i co tam jeszcze mogło i tak się poryczalam jak głupia :'(

Mała już wykapana spi w lozeczka a ja się biorę za maskowanie cyca bo mam guza :-\

domiii, NIEPOKORNA, magdaM85 lubią tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka,
    Jakie to uczucie, kiedy maleństwo leży w domu w łóżeczku?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka fajnie że już w domciu jesteście:-) jak się czujesz? Jak Lenka? Karmisz naturalnie? Czekamy na newsy:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da się tego ubrać w slowa...

Madlene84, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przerazaj mnie:-) ale w pozytywnym sensie?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa to wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia,Gratulacje :) Madlene ty to prawie do konca ciazy pochodzisz, no jesli beda placic to zostan w domu i odpoczywaj do porodu ;) to pokoik bedzie na picus glancus ;) wiem co to znaczy robic w jednym pokoju a tak cza latac po calym mieszkaniu ze scierka ;) i odkurzaczem ;) domii nie chcaco mi sie nacislo "lubie to" no ja tez czasem mam zryte sny jak jeszcze glupich filmow sie naogladam np horror albo jakis z krwia w roli... Doda rozumiem Cie doskonale wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :) Misia ja Ci wspolczuje ,ja dzien dwa i bym wybuchla i czy by sie obrazila czy nie miala by zakaz wlazenia po domu i wtracania sie we wszystko co robie.....Magda ja jutro zadzwonie z wynikami jeszcze raz do gina bo nie jechalam 2raz do miasta wtedy mi powie co i jak i moze przepisze antybiotyk badz cos...niby tylko w moczu wyszly jak 2tyg dobre temu......Niepokorna ja tez mysle ze to nic powaznego .ale wiecznie jakies cholerstwo sie musi przyczepic do mnie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna duzi rodzice to i duze dziecko w sensie moze miec z 60 pare cm ;) ale dobrze ze wszsytko z wami jest w porzadku :) Domiii fajnie ze wszsytko jest ok jesli zakaz picia to tak musi byc,ja nie pijam herbat od 3 trymestru bo wymiotuje,to fajnie moze urodzisz szybciej,ja bym chciala juz za miesiac rodzic :)))Madlene brzuszek to ty masz jakbys wsadzila sobie pilke ;)) ale fajny cudny jest niby jak sa chlopcy to brzuch jest w gorze ,a jak dziewczynki to brzuch jest ku dole :D :)
    Magda ja tam sie boje porodu i mysle ze bede plakac z bolu razem z krzykiem tak jak na bolesny okres;/ ze caly szpital mnie uslyszy....100 krotka fajnie ze juz jestescie w domku z dzidziusiem ;)a od czego ci sie ten guzek zrobił ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia oczywiście że w pozytywnym :-) jestem przeszczesliwa :-)

magdaM85, domiii, Madlene84 lubią tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny,

Milego dnia Wam zycze kochane.

Ja juz sobie siedze w szkole, od jutra i moje dzieciaki koncza wolne wiec bede musiala chwile wczesniej wstawac. Maly w brzuszku fika jak szalony. Dzisiaj Mezu posklada mebelki do pokoju Malucha wiec bede mogla brac sie za rozpakowywanie i pranie ubranek, bo juz je bedzie gdzie wlozyc.

100krotka strasznie sie ciesze, pozytywna energia az od Ciebie emanuje :)

moj brzuch za kazdym razem wygladal jak pilka, tyle ze tym razem to jakas duza pilka lekarska :P

nataliano niestety w ciazy takie paskudstwa bardzo szybko sie pojawiaja, nie wiadomo skad i kiedy. Skonsultuj to z lekarzem koniecznie.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko jak przeczytałam wczoraj o Twoim maleństwie, które leży już w swoim łóżeczku to znowu mi się dzisiaj śniło, że Miłoszek był już z nami w domku :) <3

dzisiaj biorę się za pranie i prasowanie, a w przyszłym tygodniu pakujemy torbę, bo jakieś takie mam przeczucia... :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym sie chyba musiala w koncu spakowac :)

domiii lubi tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wam ,prawie cala nocc nie spalam bo nos mi.sie zatkal i kaszlalam,masakra...dopiero wstaje z lozka zeby jeszcze nie daj bog listonosz mnie nie zastal badz ktokolwiek :D

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek:-) ja dziś w planach mam leżenie w łóżku bo chorobsko mnie dopadło. Widać po kolei wszystkie nas coś łapie.
    100krotka zazdroszczę że już możesz tulic Lenke:-) na pewno uczucie nie do opisania:-)
    Właśnie wstawiłam pierwszą turę ubranek do prania, patrząc ile tego mam to prasowanie już mnie przeraża.
    Czekam też kiedy pościel przyjdzie, zamówiłam jeszcze przed nowym rokiem więc pewnie do końca tygodnia będzie.
    Muszę jeszcze usiąść i resztę drobiazgów pozamawiac, bo coś się nie mogę ogarnąć:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda prasowanie takich malych ubranek to sama przyjemnosc. To nie to samo co koszule meza :P
    lez i kuruj sie. Mi zostal jeszce lekki katar ale jest o niebo lepiej. Mleko z czosnkiem u mnie wystarczylo.

Mi zostalo tez kilka drobiazgow dokupic, jakas lampke nocna, maly dywanik, koszyki na drobiazgi i wanienka (ale to dopiero jak pojedziemy odebrac wozek). U mnie byc moze popoludniu pierwsze pranie tez juz wyladuje w pralce :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 13:14

zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ