Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
ja od rana nie wyszłam z łóżka... słaba jestem, boli mnie głowa, jakby ktoś mi wtyczkę wyjął... i drzemię co chwilę
ale to chyba pogoda i ciśnienie.
Mania, Madlene - dawajcie znać co z tymi czopami
Patutka - nie wiem co to może być za pikanie... ja czasami mam coś w tym stylu i u mnie jest to czkawka Młodego, ale nie wiem czy u Ciebie nie za wcześnie tym bardziej, że nie czujesz jeszcze ruchów... -
Madlene pochwal się wózkiem jak odbierzesz
Domi odpoczywaj kochana, póki jeszcze możesz:). U mnie z czopem póki co zastój. Był wczoraj i przedwczoraj a dziś nic, ale brzucho i krzyż tak bolą, że kto wie.
Patutka jeśli ci nie przejdzie, a bedziesz się czuć niepewnie to zadzwoń do lekarza -
Patutka ja bym ci radziła pojechać na izbę przyjęć. Zbadaja cie i będziesz wiedziała co to za pukanie.
Nataliano może już odpuść takie długie zakupy, ja to się tylko na takie szybkie wybieram bo na dłuższe nie mam siły.
Madlene koniecznie pochwal się wózkiem:-) dobrze że mąż cię już do szkoły nie puszcza. Oby z tym macierzyńskim się udało.
Domiii wiem jak się czujesz, ja mam tak samo. Dziś się ledwo podnioslam żeby obiadek zrobić.
A i przyszła dziś paczka przeprosinowa od tego sprzedawcy co mi pościel pomylił. Aż się sama zdziwiłam, bo wyobraźcie sobie ze dostaliśmy cały komplet pościeli taki co zamowilismy na początku:-) bardzo miła niespodzianka i 40zl w kieszeni:-)Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Patutka lepiej raz za duzo niz za malo. Daj nam znać.
Wòzek zajmuje pol salonu ale jest super. Zaraz wrzuce zdjecie.
Mnie tez len dopadł na amen I juz sie to chyba dzis nie zmieni. Dzieciom tylko obiad musze dac
Magda to bardzo milo z ich strony. Ja Od goscia Od lozeczka nie mam odzewu narazie ale musze sie upomniec. -
Okurde Niepokorna, ale Ty chyba kupowalas od jakiejs Polki co sama szyje,co nie? myslalam, ze material ten sam co w PL.... ja akurat posciel szylam sama.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 18:23
-
Niepokorna patrzyłam teraz na allegro od tego użytkownika co zamawiałam, ale akurat teraz nie ma tych aukcji. Ale jakby co to użytkownik -nadia. po upraniu pościel bardzo dobrze wygląda, ale na pościeli jest żeby prać w 40 stopniach i ja w tylu prałam. Potem na trzech kropkach prasowałam, żeby dać wyższą temperaturę. Po praniu bardzo dobrze wygląda.
Madlene wózek rewelacja:) Wasz Filipek niezłą bryką będzie jeździł, bardzo mi się podoba:)Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Magda,
Ja uprałam ją w 30 stopniach i mimo wszystko lekko zbladła. A ochraniacz się zmechacił. Napisałam właśnie do tej dziewczyny i powiedziała, że zobaczy, co da się zrobić, bo jestem ponoć pierwszą osobą, która zgłasza, że coś się po kąpieli stało z pościelą.
Genialnie... Twój sprzedawca ma dobre ceny, a mówisz, że wszystko ok po praniu. Jestem załamana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 18:38
-
No ja w sumie oprócz tego czasu wysyłki nie mogę narzekać, bo pościel mnie w sumie tanio wyniosła. I jednak ta ich pomyłka wyszła dla mnie na plus, bo dzięki temu mam jeden komplet w gratisie.
Ale na spokojnie nie denerwuj się, skoro tej babce się to pierwszy raz zdarzyło to jej też na pewno zalezy na dobrej opinii i na pewno coś wymyśli.