Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje Niepokorna ze uda Ci sie jakos pozytywnie ta sprawe wyjasnic
Wozek to riko brano ecco. Tatusiowi tez sie podobaI mi też. Jest ogromny I generalnie jak ktos tu ma taki duzy to narzeka ale ja wiedzialam ze duzy jest I o taki mi chodzilo .
-
nick nieaktualnyDziewuszki ja wlasnie bylam na szybkich zakupach bo moj mial wieksza polowe w koszyku tylko to stanie jest najgorsze orzy kasie,ale lepiej sie czuje:) zrobilam sobie placki ziemniaczane na obiad taka mala zachcianka:D patutka a tobie co sie dzieje?? Madlene wozio jest cudny ,ja bede miala taki za nie caly miesiac ale szary :*
-
nick nieaktualnyDomiii wierze ci ze ta pigoda oslabia,mi sie dzis oczy co chwile zamykaly
no ja tez mialam takie pikanie i to jednak byla czkawka,,Magda i dobrze ze dostaliscue swoja pisciel,za bledy piwinni placic
) Niepokorna ja piscieli do lozeczka nie zamawiam bo dostalam kiedys od niemki,ktora kiedys miala dzieci,jest wogole jak nowe,zreszra kolderka i pidusia tez,wspolczuje ci w temacie poscieli ale nic ci nie doradze a tam w uk nie maja jakis przecen ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 19:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehhh zebrałam się w sobie i postanowiłam wykonać dzisiaj depilację
cóż to był za wyczyn!
bez lusterka nie dałabym rady hahah
Patutka daj znać co na IP, bo się martwię...
NIEPOKORNA my pościel akurat dostaliśmy, więc nie pomogę, ale absolutnie nie powinno tak się zrobić jak u Ciebie! reklamuj i bądź dobrej myśli -
Ja wróciłam jakieś 20 mon temu ze szpitala. Już jestem zapisana na porodówke więc teraz tylko czekać. Porodówka sama w sobie super. Przytulne pokoje z wieloma udogodnieniami. Do dyspozycji jest też wanna i pokój z workami sako, piłkami itp. Sale poporodowe też super i bufet. Coś pięknego. Właśnie urodziłaś i jesteś głodna i masz prawo meza wyslac po cos do jedzenia dla siebie
. Opieka też super. Znieczulenia wszystkie za darmo wlacznie z ZO i cesarka na zyczenie. I w sumie jedyne co mnie w tym wszystkim przeraziło to właśnie ta sala do cc.
Niepokorna, my też dostaliśmy pościel więc nie pomogę. Pdzykro mi, że tak wyszło, ale może sprawa się wyjaśni skoro dziewczyna przyjęła reklamacje.
Miałaś racje, że nie powinnam się przemęczać. Teraz zdycham za swoje i czuje, że krzyż chce mi wyjść poza ciało już nie wspominając o bolu brzucha i jego twardnieniu. No nic. Poczekam jeszcze troche i jak noe przejdzie i prysznic nie pomoze to coś czuje, że szybciej nas tam przywitają niż na karcie mam zapisane.
Madlene śliczny ten wózek i bardzo elegancki
Nataliano oj narobiłaś ochoty, ale chyba w najbliższym czasie nic nke przełkne.
Domii oj znam to. Też się męczyłam tyle, że w poniedziałek i też gdyby nie lusterko to nie dalabym rady.
Patutka daj znać co u Ciebie. Martwie się...
-
Mania to teraz juz tylko odliczac. Czy ten bol brzuch i plecow u Ciebie to taki troche jak na okres? Bo mnie wlasnie chwilami tak pobolewa.... Porodowki pozazdroscic, chociaz ja w Polsce tez mialam tak nienajgorzej (mimo, ze 10 lat temu i w publicznym szpitalu), a tutaj w IRL porodu tez nie wspominam zle. Zreszta wierze, ze tym razem naprawde nie bede musiala spedzic tam zbyt wiele czasu
A jadlyscie dziewczyny zupe gołąbkową? Dziś przypadkiem wpadłam na przepis i chyba jutro spróbuje zrobic....
Ze sprzataniem oczywiscie sie mi nie udalo, przeleniuchowalam niemal caly dzien... dopiero na 7 moje dzieci mialy zajecia, wiec sie musialam pozbierac. I powiem Wam po powrocie zrobilam koktajl, nalesniki, wstawilam prani i ogarnelam kuchnie, co jak na dzisiejszy dzien niezly wyczyn. Ale juz wiem czy ja to wina.... mojego PSABo jak ja tylko usiade to on szczeka zeby go wziasc na kolana, pozniej zasypia a mi go szkoda zdjac i czesto przysypiam z nim
Przekladam moj ambitny sprzatajacy plan na jutro
-
Madlene ten ból przypominał wcześniej ten miesiączkowy, ale teraz staje soę nie do wytrzymania. Zaczyna się w krzyżu i promieniuje na podbrzusze i wyżej. Kest taki bardziej tępy i kłujący niż jak na miesiączke.
Hmm jeszcze o takiej nie słyszałam, za to mam przepis na przepyszną zupe meksykańska. Pycha. Dobrze, że dziś jednak nie sprzątałaś. Widzisz jak to się u mnie skończyło. Prawdopodobnie wroce tam skad niedawno przyjechałam.
Patutka to co to za szpital? Dochodź do siebie kochana i oby to wszystko jutro minęło. Trzymam za Ciebie kciuki.
-
nick nieaktualny
-
Patutka,
W życiu nie pozwoliłabym sobie na czekanie 6 godzin. Zrobiłabym taki raban, że musieli by sprawdzić, co się dzieje. Współczuję kochana :*
Madlene,
Ja mam czasem taki właśnie ból jak na okres. Ale mniej silny i dość szybko mija.
Maniaaaa,
A nie mówiłam? Ja wiem doskonale jak się kończy przeforsowanie w ciąży. Odpoczywaj i jutro nic nie rób proszę :* -
Witam się kochane, jakie plany na dziś, jak się czujecie?
Ja póki co jeszcze w domu. Tak mnie wykończył wczorajszy dzień i te bóle, że zasnęłam dopiero koło 1/2. Dziś wstałam jak zwykle szykować Ł do pracy i myślałam, że te bóle mam już z głowy, ale okazało się, że nie. Dobrze, że Ł ma tylko 15 min do pracy bo w razie czego zaraz po mnie przyjedzie i do szpitala.
Niepokorna to nie takie proste. Oprócz siebie i Ł mam jeszcze na głowie dwójke nastolatków zachowujących się jak małe dzieci, więc trzeba koło nich latać i skakać bo muszą mieć wszystko na gotowo. Zrobie im jeszcze obiad zaraz. Tak na wszelki wypadek i spróbuje usnąć jak wyjdą do szkoły. Jak to dobrze, że dziś wraca teściowa. Nareszcie postawi ich do pionu a i ja będe mieć lżej.