Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
My do szpitala też dla malego nic nie bierzemy. Wszystko zapewnia szpital. Jedynie co to u nas trzeba miec swoje ciuszki na wyjscie. Za to na odchodne dostaje sie odciski stópek z data i podpisami osob uczestniczacych w porodzie i zdjecie ktore robia niemalze po urodzeniu zeby pielegniarki wiedzialy kto moze do malego wejsc
Tez zastanawiam sie nad kupnem laktatora i szczerze powiedziawszy nadal nie wiemdomiii lubi tę wiadomość
-
Niepokorna to taki jakby glut. Taka bezbarwna albo żółtawa, galaretowata, zbita wydzielina. Przepraszam za dosłowność
U mnie odchodzi częściowo już od wczoraj więc się szykuje, że może koniec być już bliskodomiii lubi tę wiadomość
-
co do laktatora to lepiej elektryczny, bo przy ręcznym trzeba się narobić i napompować, co wcale łatwe nie jest
ja mam akurat obydwa, bo dostałam za grosze od koleżanki, ale faktycznie lepiej kupić po porodzie, bo może nie być potrzebny, a nie jest to tani gadżet -
nick nieaktualny
-
Patutka,
Wybacz za to, co teraz powiem. Ale moim zdaniem, jeśli dla faceta ważniejsza jest mama od własnej kobiety i dziecka to coś jest nie tak. Ja osobiście bym nie chciała być z takim facetem. Przepraszam Cię za szczerość, ale taki już mam charakter, że zawsze mówię to, co myślę. Nie gniewaj się. Jesteś na pewno wspaniałą kobietą i skoro on tego nie docenia to niech spada na drzewo, a Tobie zapewne będzie lepiej bez niego. A może kiedyś spotkasz kogoś, dla kogo będziesz najważniejsza na świecie - Ty i Twoje dziecko
Maniaaaa,
Ja nie jestem pewna, czy ogarnę moment, gdy ten czop wyleci. Jestem coraz bardziej przerażona tym, co piszecie i porodem... -
nick nieaktualnyPatutka ja w 1 trymestrze tez dosc czesto odwiedzalam wc
w 2trymestrze rzadziej ,a teraz w 3 to najbardziej w nocy co pol godz,godzine chodze az do 3 czasem 4 w nocy
to calkiem normalne,ale nawadniaj sie co najmniej 2l wody lub innych plynow sokow itp;) Patutka przykro mi z tego powodu,nie da sie naprawde juz nic naprawic po miedzy wami,dlaczego matka sie tak w was wtraca? nie rozumiem tego jak mozna byc mami synkiem i za kazdym piernieciem leciec ? jesli czlowiek decyduje sie na rodzine i dziecko powinien opuscic gniazdo rodzinne i nie mowie zeby nie odwiedzac :)nie wiem co ci mam napisac w tej sytuacji ;/ Mam nadzieje ze jeszcze przemysli i wroci do was bo to wy jestescie teraz najwazniejsi.Nie martw sie i nie stresuj bo to dla dziecka nie dobre,ale jesli on taki bedzie dla Ciebie to na pewno znajdziesz takiego co bedzie Cb i dzidzie szanowal :*powodzenia Ci zycze:* Jejku czop sluzowy ciekawe kiedy i mnie bedzie wylatywał ?
Ja tam jeszcze nie wiem co mam brac do szpitala,niby wszystko dla mnie a dla dzidzi musze sie poloznej pytac bo kuzynka brala wszystko a kolezanka polowe rzeczy
-
nick nieaktualnyMagda ja jeszcze potrzebuje dla niuni polowe rzeczy a dla siebie kupic z 3 koszule do karmienia i z 2 3 staniki
a z tym laktatorem to nie wiem jaki jest dobry niby ten elektryczny halasuje ,a recznym lepiej sie odciaga.ja jeszcze nie kupuje bo nie wiem czy bedzie mi potrzebny a zawsze moga mi kupic jak przyjada do mnie na wizte
a gdzies czytalam na internecie ze kobieta z pcos i tarczyca moze nie miec pokarmu,wiec nie wiem ile w tym prawdy zobaczymy w praktyce
Maniaaaa to coraz blizej za miesiac juz stuknie 37tc wiec zacznie sie 9 mc
wiec moglabym juz rodzic ale chciec to ja se moge
zobaczymy kiedy mala bedzie chciala wyjsc na swiat
-
nick nieaktualnyNiepokorna nie jestes sama, ja tez sie tego boje a najbardziej bolu,ale jakos to przezyjemy
Maniaaa pakuj sie pakuj zebys niczego nie zapomniala
) a u nas dzis snieg pruszy od 14godz
i bialo juz
dzis mi sie nie chcialo wstac bo pogoda szaro bura byla i ciemno wstalam po 11
jeszcze musze ogarnac gore,jutro jedziemy po nast polowe zakupow dla malej po jakies zakupy i bedziemy mieli prawie wszsytko a czego nie bede miec zamowie sobie na internecie i po spawie
-
nick nieaktualnyPatutka tak jak dziewczyny pisza moga to byc tez hormony
jeszcze nie wszstko stracone i bedziecie ze soba,moze poczul sie odrzucony, no nie wiem, my to do 4 mc ze soba wspozylismy a potem moj bal sie zeby malej nic nie zrobic,moze za miesiac go przekonam zobaczymy jak to bedzie
-
Patutka,
Ja chwalę Boga za to, że dał mi wspaniałych teściów, którzy się zupełnie nie wtrącają, a wręcz pomagają. Jednakże wiem, że niewiele kobiet ma to szczęście.
Ja wiem, że miłość jest ślepa i że kochasz tego faceta, ale pomyśl o tym, co będzie dobre dla Ciebie i dziecka. Z całego serca Ci życzę by on zrozumiał, że to Wy teraz jesteście jego rodziną, a nie mamusia i by się opamiętał i wrócił. Jednakże jeśli tak się nie stanie to jestem pewna, że prędzej, czy później spotkasz na swojej drodze kogoś wartościowego. Na tą chwilę bądź cierpliwa i nie stresuj się, bo dziecko jest najważniejsze
Maniaaaa,
Wierzę... ale strach się bać