Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Od ile dobrze pamietam to szczepilam Emilie w PL tymi skojarzonymi. Ale to bylo 9 lat temu. Tutaj wszystko jest w pakiecie a nie place za nic. Wiec sie nie wypowiem Co do szczepionek w PL.
Aaaaa kilka razy mi sie snilo ze Nasz Filip okazał sie dziewczynka. Ale niespodzianki nie bedzie. Dzis tak wystawil jajeczka I siusiaka ze watpliwosci nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 13:10
nataliano, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa to dobrze :)Madlene ze zostanie z siusiakiem:)) mi ostatnio codziennie sni sie porod i zawsze wychodzi dsiewczynka i nawet bez naciecia
wychodzilo jak z balona plumc
od wczoraj weszlam w 34tc i zlapalam juz zadyszke nawet z pokoju do kuchni badz lazienki,dzis to samo az nusze odpoczywac,jeszce brzuch mnie boli po sniadaniu,mala zaczela kopac,zawroty glowy mam wiec wole polezec az przejdzie..a obiad zrobie pozniej
-
nataliano wrote:Patutka jak masz bulgotanie w brzuhu to juz jest dobrze,poczekaj z miesiac i napewno poczujesz ruchy
) a pod koniec to dopiero beda intensywne
Czekam czekam caly czas
Prześliczny kocyk!!!! Zakochałam się!2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
No ja przed ostatnim badaniem też bałam się, że jednak siusior wyrósł, ale Pani na USG pokazała nam naszą bułeczkę i już wątpliwości nie ma.
A mój mąż wczoraj sam chętnie dotykał brzucha i ewidentnie miał radochę jak Julia go kopałaWzruszyłam się
Madlene84, domiii lubią tę wiadomość
-
Niepokorna to sie ciesze, ze sie udalo, bez nadmiernych dyskusji z nimi, bo tam to roznie bywa.
Ja wciaz walcze o macierzynskie, zobaczymy co z tego wyjdzie
Przespalam wlasnie prawie 3h i cos czuje ze reszte popoludnia tez przeleze... czyzby organizm probowal sie wyspac na zapasCiekawe co bedzie w nocy....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane my dzis mielismy pierwsze szczepienie i szczepilismy 5w1 dwa uklucia strasznie to przezylam a moj maly caly dzien spi i strasznie mnie to martwi ale bidulek dzielny byl na nastepnym szczepieniu bedziemy jeszcze szczepic na pneuml i rota fakt te ostatnie sa drogie ale moze akurat aarto
Magda sliczny kocyk bardzo mi sie podoba taki motyw w kotwice
Niepokorna super to koleczko to jest lezaczem czy jak bo szukalam takoego i nie moglam znalezc
Patutka juz pomalu widac brzusio fajne sa poczatki oby zzybko zlecialo do rozwiazania
Kacperek tez naszczescoe nie daje mi w kosc prawie wogole nie placze a czesciej marudzi mamy nawet czas z M dla siebie i nie prawda ze nie da sie nic przy dziecku zfobic bo wiadomo raz mozna zrobic wszystko a drugiego dnia nic takze roznie bywa -
nick nieaktualny
-
Madlene dobrze że u lekarza ok wszystko. Skoro nic nie zapowiada porodu to może Filipek do terminu poczeka:-)
Nataliano mnie tez dziś na pizzę naszło:-) ale już nie miałam siły robić to zamowilismy. Mamy taką jedną super pizzerie więc się na grecką pizzę skusiłam:-) zapchalam się oliwkami i od razu mi się lepiej zrobiło.
Patutka fajny już brzuszek masz:-) już fajnie widać nawet się nie obejrzysz jak ci wystrzelić i będzie dużo większy:-)
Dziewczyny jak wy czujecie że maluch ma czkawke? Takie rytmiczne uderzenia, jakby wibracja w brzuchu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NIEPOKORNA wrote:Patutka,
Jakaś Ty chuda. Ale jaka ładnaBrzuszek Ci urośnie. Nie martw się
Misia,
To koło jest takie dmuchane. W UK to się nazywa "Sit me up cosy", a w Polsce na allegro szukałam i nie znalazłam. Także nie wiem, jak to się nazywa.
Teraz to i tak trochę przytyłam, wcześniej to patykiem bylam
Kochana a Ty w uk mieszkasz?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka jaka ladna dziewczyna a brzuszek jeszcze Ci doda uroku
lada moment urosnie.
Ja sie spielam I poprasowałam - nie mam zadnych zaleglosci I jestem z siebie dumna. Oczywiście to tak do jutra az kolejne pranie wyschnie
Piesiu juz u mnie w lozku wiec kłade sie I ja... mamy ze 20 min zanim maz przyjdzie I go wygoni hahaha
Magda u mnie czkawka to takie rytmiczne pukanie. Nasz synek ma czesto dosc.
A Filipek niech siedzi jeszcze ze 2 tyg I bedzie super
Dobranoc kochane! -
Dzień doberek. Patutka Ty szczuplutka jesteś to zaraz brzuszek urośnie i też będziesz miała piłeczkę. Ja mam troszkę sadełka to normalnie mam taki wypukły jak Twój na zdjęciu. Na ruchy musimy poczekać , a ja zwłaszcza, niestety. Za chwilę jadę na usg genetyczne zobaczyć co tam u mojego wróbelka.
nataliano lubi tę wiadomość