Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Od ile dobrze pamietam to szczepilam Emilie w PL tymi skojarzonymi. Ale to bylo 9 lat temu. Tutaj wszystko jest w pakiecie a nie place za nic. Wiec sie nie wypowiem Co do szczepionek w PL.

Aaaaa kilka razy mi sie snilo ze Nasz Filip okazał sie dziewczynka. Ale niespodzianki nie bedzie. Dzis tak wystawil jajeczka I siusiaka ze watpliwosci nie ma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 13:10

nick nieaktualny, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to dobrze :)Madlene ze zostanie z siusiakiem:)) mi ostatnio codziennie sni sie porod i zawsze wychodzi dsiewczynka i nawet bez naciecia :D wychodzilo jak z balona plumc ;) od wczoraj weszlam w 34tc i zlapalam juz zadyszke nawet z pokoju do kuchni badz lazienki,dzis to samo az nusze odpoczywac,jeszce brzuch mnie boli po sniadaniu,mala zaczela kopac,zawroty glowy mam wiec wole polezec az przejdzie..a obiad zrobie pozniej :)

• Patutka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliano wrote:
    Patutka jak masz bulgotanie w brzuhu to juz jest dobrze,poczekaj z miesiac i napewno poczujesz ruchy :)) a pod koniec to dopiero beda intensywne :)
    Takie intensywne bulgotanie to mam od tygodnia na pewno takie na fula.
    Czekam czekam caly czas ;-)

Prześliczny kocyk!!!! Zakochałam się!

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja przed ostatnim badaniem też bałam się, że jednak siusior wyrósł, ale Pani na USG pokazała nam naszą bułeczkę i już wątpliwości nie ma.
    A mój mąż wczoraj sam chętnie dotykał brzucha i ewidentnie miał radochę jak Julia go kopała :) Wzruszyłam się :D

Madlene84, domiii lubią tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam od ZUS pismo z decyzją na temat przyznania świadczenia rehabilitacyjnego. Decyzja pozytywna oczywiście :) Także nie zostanę bez środków do życia :D Hurra!

Madlene84, domiii lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to sie ciesze, ze sie udalo, bez nadmiernych dyskusji z nimi, bo tam to roznie bywa.

Ja wciaz walcze o macierzynskie, zobaczymy co z tego wyjdzie :/

Przespalam wlasnie prawie 3h i cos czuje ze reszte popoludnia tez przeleze... czyzby organizm probowal sie wyspac na zapas :P Ciekawe co bedzie w nocy....

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sie czuje lepiej jak polezalam ide robic pizze :)

Madlene84, Madlene84 lubią tę wiadomość

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez troche tylek podnioslam ;) ogarnelam kuchnie. Zrobiłam koktajl. Zaraz naszykuje kolacje I moze sie skusze I zniose ta maszyne do szycia. ...

zrz6e6ydhjw308do.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fotor_145340074631023_jpg_300x300_q85.jpg

W ogóle u mnie też brzuchol powoli widać :-) ale do waszych to jeszcze trochę :-D

nick nieaktualny, magdaM85, domiii, nick nieaktualny, Madlene84, Maniaaaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane my dzis mielismy pierwsze szczepienie i szczepilismy 5w1 dwa uklucia strasznie to przezylam a moj maly caly dzien spi i strasznie mnie to martwi ale bidulek dzielny byl na nastepnym szczepieniu bedziemy jeszcze szczepic na pneuml i rota fakt te ostatnie sa drogie ale moze akurat aarto :)

Magda sliczny kocyk bardzo mi sie podoba taki motyw w kotwice :)

Niepokorna super to koleczko to jest lezaczem czy jak bo szukalam takoego i nie moglam znalezc

Patutka juz pomalu widac brzusio fajne sa poczatki oby zzybko zlecialo do rozwiazania :)

Kacperek tez naszczescoe nie daje mi w kosc prawie wogole nie placze a czesciej marudzi mamy nawet czas z M dla siebie i nie prawda ze nie da sie nic przy dziecku zfobic bo wiadomo raz mozna zrobic wszystko a drugiego dnia nic takze roznie bywa :)

• Patutka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuć jakieś nowe zdjęcie małego! ;-)

Powiem Ci, że jak patrzę na ten brzuch tp jest taki słodki z tego, że taki mały :-P

2016 🩷

2020 🩵

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a pozniwj bedzie jeszcze slodszy a ruchy jak poczujesz takie prawdziwe kopniaki no cos pieknego :) wrzuce jak dorwe sie do kompa bo jestem na tele i jakos z tego noe moge :/

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene dobrze że u lekarza ok wszystko. Skoro nic nie zapowiada porodu to może Filipek do terminu poczeka:-)

Nataliano mnie tez dziś na pizzę naszło:-) ale już nie miałam siły robić to zamowilismy. Mamy taką jedną super pizzerie więc się na grecką pizzę skusiłam:-) zapchalam się oliwkami i od razu mi się lepiej zrobiło.

Patutka fajny już brzuszek masz:-) już fajnie widać nawet się nie obejrzysz jak ci wystrzelić i będzie dużo większy:-)

Dziewczyny jak wy czujecie że maluch ma czkawke? Takie rytmiczne uderzenia, jakby wibracja w brzuchu?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czulam takie regularne jakby stukania w dole brzucha i wiedzialam ze to czkawka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda tak jakby wibracja:)w dole brrzucha

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka,
    Jakaś Ty chuda. Ale jaka ładna :) Brzuszek Ci urośnie. Nie martw się :D

Misia,
    To koło jest takie dmuchane. W UK to się nazywa "Sit me up cosy", a w Polsce na allegro szukałam i nie znalazłam. Także nie wiem, jak to się nazywa.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Patutka,
    Jakaś Ty chuda. Ale jaka ładna :) Brzuszek Ci urośnie. Nie martw się :D

Misia,
    To koło jest takie dmuchane. W UK to się nazywa "Sit me up cosy", a w Polsce na allegro szukałam i nie znalazłam. Także nie wiem, jak to się nazywa.
    Ojejku, dziękuję bardzo :-)
    Teraz to i tak trochę przytyłam, wcześniej to patykiem bylam :-P

Kochana a Ty w uk mieszkasz?

2016 🩷

2020 🩵

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka jaka ladna dziewczyna a brzuszek jeszcze Ci doda uroku :) lada moment urosnie.

Ja sie spielam I poprasowałam - nie mam zadnych zaleglosci I jestem z siebie dumna. Oczywiście to tak do jutra az kolejne pranie wyschnie ;)

Piesiu juz u mnie w lozku wiec kłade sie I ja... mamy ze 20 min zanim maz przyjdzie I go wygoni hahaha

Magda u mnie czkawka to takie rytmiczne pukanie. Nasz synek ma czesto dosc.

A Filipek niech siedzi jeszcze ze 2 tyg I bedzie super :)

Dobranoc kochane!

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka,
    Tak, od 7 miesięcy mieszkam w UK. Także już jakiś czas.

Dobra, znalazłam 4 saszetki Tantum Rosa. Podmyłam się dziś. Zawsze mi to pomagało. Mam nadzieję, że i tym razem zadziała :)

Dobranoc kochane :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek. Patutka Ty szczuplutka jesteś to zaraz brzuszek urośnie i też będziesz miała piłeczkę. Ja mam troszkę sadełka to normalnie mam taki wypukły jak Twój na zdjęciu. Na ruchy musimy poczekać , a ja zwłaszcza, niestety. Za chwilę jadę na usg genetyczne zobaczyć co tam u mojego wróbelka.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ