Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlene84 wrote:Patutka ja takie twardnienie tez mam zaczelo sie około 17tc. Lekarz tylko sprawdzil czy sie szyjka nie skraca I stwierdzil ze tzw. Stawianie sie macicy jest normalne I w zaden sposób nie wplywa na dziecko.
No ja byłam na ip zadała co trzeba w środku i z malutką.
Z małą jest wszystko okej, waży 145 gram
Ja na macicę dostałam luteinę i chyba jest w wszystko w porządku bo nie mówiła nic o szyjce....
No ale luteinę przez 3 dni mam brać 3x2 tą pod język...
Crl nie znam bo podala mi babeczka tylko obwód główki i brzuszka.
Ale jakby z szyjką było coś nie tak, to by mi powiedziała, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:49
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hej kobietki:-) dziś trochę lepiej mi się spało, jakoś około 1 zasnelam więc jak na mnie to całkiem dobrze:-) teraz już po sniadanku i zaraz się za obiad zabieram. Chcę też zacząć już robić jakieś obiady do zamrażarki żeby były na początek po urodzeniu malucha. Dzieki planuję zrobić krokiety z kapustą i grzybami. Mąż będzie miał gotowe obiadki.
Dziś rano coś brzuch mnie pobolewal jak przed okresem...mam nadzieję że moja wizja wcześniejszego porodu się nie zbliża.
Patutka dobrze że poszlas na IP przynajmniej się uspokoilas że jest ok wszystko. Jakby z szyjka coś było to na pewno by ci powiedzieli, także się nie martw:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny.
Ja wczoraj tez zasnelam kolo 2.00 a o 2.30 juz sie obudzilam na siku. Na szczęście udalo sie zasnac spowrotem.
Gulasz sie juz gotuje zaraz bede smazyc placki. Ogarnelam. Zostało odkurzanie a na popoludnie prasowania ciag dalszy.
Patutka dobrze ze poszlas bo po Co masz sie martwic na zapas. Gdyby sie dzialo cokolwiek nie tak to na pewno lekarz by Cie poinformowal.
Magda jeszcze z miesiac w dwupaku sie musisz utrzymac -
nick nieaktualnyNiepokorna fajny ten lezaczek ja nie moglabhym miec takiego niskiego bo u nas 2 male pieski a jeden lubi cieplo wiec wlazby tam i bylby caly od siersci przypadkowo wiec nie wiem czy bede wogole kupowac lezaczek bujaczek,jeszcze sie nad tym zastanawiam.... Byla dzisiaj u mnie polozna.wstepna lekcja organizacyjna pogadalysmy chwile zmierzyla mi cisnienie posluchalam serduszka malej i dostalam mala torebke probek przyjdzie w pon pewnie znow cos przyniesie bedzie ze mna omawiac wyprawke do szpitala i co potrzeba do domu wiekszosc mam ale zawsze poslucham co tam by mi braklo;P mala kopie jest non top zywiolowa malo co spi a w nocy nie cche mi sie tak wstawac do wc ale parcie silniejsze
-
nataliano,
Faktycznie jak są zwierzęta w domu to taki leżaczek się pewnie nie sprawdzi. U mnie nie ma zwierząt, a kupiłam to przede wszystkim z myślą o mężu by siedząc w salonie miał oko na Julię.
A do mnie w poniedziałek przychodzi Pani z opieki społecznej, czy coś takiego. Pewnie sprawdzić warunki mieszkaniowe dla dziecka -
nick nieaktualnyNiepokorna no to na pewno na dziecko ktos oko musi trzymac ) Madlene 3 mam kciuki jesli to juz niedlugo ) no moj maly chihuahua lubi grysc i najchetniej by skarpetki roznosil po podlodze,mam nadzieje ze troche to sie zmieni albo nie bedzie wpuszczany do pokoju gdzie bedzie mala
-
Ja też się dziewczyny martwię o swojego czworonoga... odkąd go mam czyli 4 lata bedzie w czerwcu, poświęcałam mu bardzo dużo uwagi.. wszędzie ze mną jeździł i to taka moja przytulanka. Codziennie mnie budzi, przychodzi sie poprzytulać... boję sie co to będzie..
Niby dzieci lubi, ale zazdrość o moje i właściciela to co innego....
Swoją drogą Boże dziewczyny ja też juz chce te kopniaki2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny