Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
A hej. Dziękuję.Doda wrote:Dzień doberek. Patutka Ty szczuplutka jesteś to zaraz brzuszek urośnie i też będziesz miała piłeczkę. Ja mam troszkę sadełka to normalnie mam taki wypukły jak Twój na zdjęciu. Na ruchy musimy poczekać , a ja zwłaszcza, niestety. Za chwilę jadę na usg genetyczne zobaczyć co tam u mojego wróbelka.
Wiesz u mnie ten brzuszek wyskoczył z dnia na dzień. W sumie jakoś w 15 tygodniu, bo w 14 mam jeszcze zdjęcie i Jestem Na nim płaska
Jakoś jak na niego patrzę, to mega dobrze się czuję
A co do ruchów mega bulgotki mam wieczorem inne niż rano
teraz tylko czekam na jakiś inny sygnał 
Super! Na pewno będzie dobrze, daj znać po wizycie!
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ide zaraz do lekarza ,bo tabl mi sie koncza na tarczyce,a tak wogole to nie chcialo mi sie wyjsc z lozka:D ale musze czekac na listonosza i kuriera:)) Milego dnia.dzisiaj troche mnie kulo w klatce puersiowej rano ,a wieczorem mala dala mi pospac,za duzo ostatnio wojowala to teraz chyba to odsypia
-
Hej
witam w 8 tyg
usg coraz bliżej
podczytuje Was, ale jakoś weny brak. Zaczęły się mdłości, na szczęście tylko mdłości
wczoraj trochę się lepiej czułam to nadrobilam zaległości w domu, a dzisiaj znowu gorzej..
My też szczepilismy 5 w 1.
Patutka słodki brzuszek
Teraz cały czas będzie rósł w oczach. A jak partner?
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane
nataliano, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

-
Heeeej. Dziękuję za brzuchalrenia.31 wrote:Hej
witam w 8 tyg
usg coraz bliżej
podczytuje Was, ale jakoś weny brak. Zaczęły się mdłości, na szczęście tylko mdłości
wczoraj trochę się lepiej czułam to nadrobilam zaległości w domu, a dzisiaj znowu gorzej..
My też szczepilismy 5 w 1.
Patutka słodki brzuszek
Teraz cały czas będzie rósł w oczach. A jak partner?
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane

A no i też dziękuję, z Oskarem dużo lepiej wrócił do nas jest zupełnie inaczej, może zrozumiał, jak nie to już potem powrotu nie ma
Dziewczyny mam pytanie! Co jeśli po luteinie macica dalej jest twarda?
2016 🩷
2020 🩵
Dziewczyny, strasznie się dziś zdenerwowalam... znalazłam kota jakiś czas temu u siebie na klatce nie pamiętam dokładnie kiedy ale napisałam, ze miesiąc temu... dalam mu dach nad głową i bezpieczne schronienie....
Dodałam ogłoszenia na fejsie, a tam co?
Napisałam prawdę, że nie przepadam za kotami, głównie na wgląd kupciania w domu....
I co mnie spotkało? Komentarze, że powinnam zdechnąć, że mnie ktoś na stare lata powinien oddac, ze pozbywam się własnego kota, no normalnie się poryczałam...
Ludzie są okropni....2016 🩷
2020 🩵
nick nieaktualnyCzesc
Patutka śliczny brzusio
teraz będzie tylko większy
ja luteiny bralam bardzo długo i przy niej twardnial brzuch mowilam lekarzowi on mnie zbadał powiedział że wszystko dobrze i że widocznie tak mam...
Niepokorna tamtu rossa pomogło?
Kochaniutkie graruluje kolejnych tygodni:-)
rosnijcie mi tu zdrowo i szczęśliwie
trzymam kciuki za wizyty:-)
Madlene jak tam sytuacja u Ciebie?
Moje małe już 3 tyg z nami jak ten czas leci
przesyłany buziakibuziaki :-* :-* :-*
-
100krotka:) wrote:Czesc
Patutka śliczny brzusio
teraz będzie tylko większy
ja luteiny bralam bardzo długo i przy niej twardnial brzuch mowilam lekarzowi on mnie zbadał powiedział że wszystko dobrze i że widocznie tak mam...
Dziękuję kochana, czyli co narazie jeszcze nie panikować?
2016 🩷
2020 🩵
Po wizycie wszystko dobrze. Dzidziuś nie chciał się ułożyć w odpowiedniej pozycji. Posłuchałam serduszka i widziałam jak macha nóżkami i rączkami oraz obraca się. Prawie się popłakałam. Niestety nie było widać płci. Ale w marcu mam połówkowe więc tam już pewnie się dowiem kto we mnie mieszka.
100krotka:) lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Nie czuję dzięki Bogu żadnego bólu, tylko jest twarda...100krotka:) wrote:Wspomnij na wizycie lekarzowi a teraz staraj się relaksowac
jak najwięcej
no chyba że przy stwardnieniu odczuwasz ból to lepiej się zgłosić na IP albo zadzwonić do lekarza i podpytac
Będę brać to pod uwagę.. dziękuję2016 🩷
2020 🩵
Patutka,
Nie przejmuj się. Ja jestem w wielu grupach na facebooku i zawsze pojawia się pełno hejtu. Nie wiem skąd w ludziach tyle jadu, ale tak już jest.
100krotka,
Odrobinę pomogło, bo mniej swędzi. Dzisiaj też się podmyję i mam nadzieję, że do poniedziałku przejdzie
Madlene,
A Ty gdzie się podziewasz leniuszku?
-
Szczerze to już nie wiem co jest dobre ale mam dość....NIEPOKORNA wrote:Patutka,
Nie przejmuj się. Ja jestem w wielu grupach na facebooku i zawsze pojawia się pełno hejtu. Nie wiem skąd w ludziach tyle jadu, ale tak już jest.
100krotka,
Odrobinę pomogło, bo mniej swędzi. Dzisiaj też się podmyję i mam nadzieję, że do poniedziałku przejdzie
Madlene,
A Ty gdzie się podziewasz leniuszku?
Człowiek chce pomóc i dom dla kota znaleźć jeszcze prawdę pisze, że nie lubię kotów a tu takie zyczenia....
Ręce opadają i chyba przez hormony się poryczałam.....2016 🩷
2020 🩵
Ja też nie lubię kotów, nawet jak u kogoś jesteśmy kto ma kota i się kotek łasi to nie głaszczę bo nie jest to dla mnie przyjemne. Koty mają swój świat i są trochę fałszywe, nie potrafią okazać tak przywiązania jak pies dlatego gdybym kiedyś miała wybierać zwierzaka to wzięłabym pieska. A ci co hejtowali to chyba nie doczytali co napisałaś lub tego nie zrozumieli. Poza tym mam wrażenie że duża część ludzi istnieje w sieci tylko po to żeby psuć innym krew.

-
Naprawdę też mam takie wrażenie. Ja jestem pedantka... nienawidzę za przeproszeniem srania mi w domu! Chodzenia i kłaków na blacie.... niszczenia mebli!
A ta pozwala sobie łazić mi po brzuchu, i machać ogonem przy usutach, fuj,
Taka prawda. Koty mają swoje ścieżki i są fałszywe. Ale jak dopuszczę tego młodszego psa do niej to zostanie na miejscu zagryziona, to to na pewno mój kot....2016 🩷
2020 🩵
Hej dziewczyny:-)
100krotka kurczę jak ten czas leci, już 3 tygodnie Twój skarb ma:-) aż miło:-)
Renia dobrze że póki co tylko mdłości, oby tylko na mdlosciacg zostało. Do usg już tylko kilka dni więc czas szybko zleci.
Patutka rozumiem Cię w zupełności, też nie lubię kotów i zdecydowanie wolę psy. Dodatkowo pamietaj że koty przenoszą toksoplazmoze, więc musisz sobie na pewno zrobić badania. jeśli lekarz Ci jeszcze nie zalecił, to na wizycie się upomnij o skierowanie i powiedz że masz kota.
Doda super że na badaniu ok wszystko, szkoda tylko że dzidziuś się nie chciał ułożyć dobrze. Naszvtez tak fikal na genetycznych. I całe badanie baaaardzo długo zajęło, bo lekarz chciał wszystko sprawdzić.
Ja dziś dużo lepiej spałam. Miałam wolny salon, bo siostra mego męża nocowala u koleżanki więc się przemiescilam tam ze spaniem. Jakoś ok 1 zasnelam i mogę powiedzieć że się wyspalam:-)
Jutro mamy wizytę i umówimy się na usg III trymestru. Ciekawe ile nasz maluch waży:-)