Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madlene super! Trzymam mocno kciuki!
Ja po raz pierwszy w ciąży mogę powiedzieć dzisiaj, że wiem co to nieprzespana noc... zasnęłam dopiero kolo 7 na 2h, ponieważ od wczoraj od 17 męczą mnie skurcze i niestety do tej pory nie przeszły... całą noc chodziłam, bo tylko wtedy bylo lepiej, jak się położę chociaż na moment to silne i naprawdę regularne skurcze (nie wiem dlaczego wszyscy lekarze i inni święci się tak upierają przy twierdzeniu, że skurcze przepowiadające sa bezbolesne...?!)
Nie wiem co będzie dalej... mam nadzieję że poród za rogiem...Maniaaaa lubi tę wiadomość
-
Domi może i u Ciebie się coś zaczyna
Ja po wczorajszej wizycie u gin jestem załamana. Brzuch i krzyż dalej nolą a skurczu na ktg ani jednego. Jak to możliwe? Przecież czuje, że brzucho twardnieje i po jakimś czasie puszcza. Ehh.. Jesli niedługo się u mnie nie zacznie to mój kręgosłup bardzo na tym ucierpi . -
Domiii a może u Ciebie już się porodowe skurcze rozkręcają? Regularne masz teraz skurcze i co ile czasu? może zadzwoń do swojej położnej i z nią pogadaj, w końcu masz ją do swojej dyspozycji i sporą kasę zapłaciłaś
a próbowałaś ciepłej kąpieli? jeśli to są przepowiadające to macica Ci się rozluźni i powinny przejść. I pamiętaj żeby pooddychać przeponowo w skurczu to też lżej powinno być, mi bardzo pomaga jak skurcz mnie dopada. Tylko u mnie pojawiają się tak 2-3 razy dziennie ale kilka skurczy i puszcza.
Maniaaa na ktg będzie widać te skurcze porodowe, a przepowiadających nie. Widać synek uparty i chce Cię jeszcze trochę pomęczyć. A coś Ci lekarz mówił co będzie robił jeśli do terminu nie urodzisz? czy na razie nic? -
Magda, póki co nie mówi co ma zamiar zrobić jak termin minie, ale jeśli nic się do jutra nie zacznie dziać to kolejna wizyta z ktg. Powiedział, że mały jest już bardzo nisko, ale wszystko póki co jest książkowo. Jutro mam jeszcze wizyte przed porodową w szpitalu i zobaczymy co mi tam powiedzą.
-
Ciekawe jak Madlene. Nie mogę się doczekać jak już napisze.
Niepokorna może mała zrobi Wam niespodzianke i faktycznie w następnym tygodniu już będzie z Wami
Renia jeszcze pare miesięcy i Twój maluch też do nas dołączyzobaczysz jak szybko to zleci
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomii wspolczuje ci nieprzespanej nocy,ja niby sie wyspalam,kibelek zaliczony z 2 3 razy,a i tak jestem.nadal.spiaca,od wczoraj mala po nocy mnie kopie po zebrach to dopiero bol,domii dzisiaj zaczyna sie post i nasza Madlene dzis zaczyna rodzic pewnie,to i Tobie i nam pojdzie z gorki,az zdazymy w post urodzic