Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Ja ostatnio nie mam problemów ze wstawaniem. Ssie mnie z głodu tak mocno, że jak tylko mogę to od razu biegnę na śniadanie. Ssie i mdli.
Biorę leki na tarczyce, więc pół godz muszę odczekać.
Niepokorna, fajny wozeczek. Stawiasz na turkusypodobają mi się te torby, takie zawieszone na stałe, zawsze pod ręką.
Ciekawe ile Mala będzie miała długości.. Ile Wy macie wzrostu?
Brzuszek nie wydaje się duży, ale dodatkowe usg na pewno nie zaszkodzi.
My jutro też jedziemy na kontrolę i usg, w związku z tym krwiakiem.. Ciekawe co u niego..
Pozdrawiam ZafasolkowaneMiłego dnia!
-
My zamowilismy camarelo Sevilla też dwukolorowy, ale taki stalowy. Jak przyjdzie to wrzucę fotkę. Oglądałam oba modele w sklepie, w sumie wyszło że różnią się kolorystyką i torbą do wózka, więc wybraliśmy ten trochę tańszy. Ale udało mi się znaleźć sklep że mają w zestawie od razu adaptery do fotelika maxi cosi.
To nie dużo przytylas, ja dwa tygodnie temu miałam 8 na plusie. Dobrze że tylko w brzuch nam idzie:-)
Renia ja też na początku ciąży miałam takie ssanie na jedzenie:-) leki brałam o 5 rano, żeby jeszcze chwilę pospac i po wstaniu móc zjeść od razu. Teraz jak do 10-11 zjem śniadanie to jest sukces. Na nic nie mam za bardzo ochoty rano i się zmuszam do tego śniadania. -
Niepokorna, to musi być długa, nie ma innej opcji
Fajnie,że tak niewiele przybralyscie. Łatwiej będzie potem zrzucić
Domii, to dobrze,że już Cię dzisiaj nie straszy
Magda, ja już jak się obudze to nie ma mowy o dalszym śnie, muszę coś zjeść i wtedy mogę wrócić do łóżka
Przykro mi z powodu Twojej teściowej.. Mam nadzieję, że trafi w ręce dobrego lekarza.
Doda, jak po wizycie?
-
Niepokorna my kupiliśmy fotelik osobno, taki sam jak Twój. A wózek 2 w 1 też właśnie z adapterami do wpięcia w stelaż. Kupiliśmy osobno bo wózek chciałam nowy a fotelik niekoniecznie. I udało się kupić używany w dobrej cenie w kolorze jaki sobie upatrzyłam, więc myślę że końcowo kilka stówek zaoszczędziłam:)
Domiii fajnie że dziś lepiej:) Synuś pewnie się też mnie rusza ze względu na to, że spory jest i miejsca już za dużo nie ma. Ale zawsze tak jest że jednak jak się dobrze rusza to my też spokojniejsze jesteśmy:) niech zbiera siły bo nie lada zadanie go niedługo czeka/
Renia mi się wtedy jeszcze udawało zasnąć po takim przebudzeniu. Teraz myślę że nie zrobiłoby mi to dużej różnicy bo i tak często na siku wstaję w nocy więc pewnie jakbym tak głodna rano była to przy którymś siku brałabym leki.
Z teściową póki co nic nie wiadomo, na razie robia jakieś badania i lekarz sam nie wie skąd ta krew... -
Dziś miałam spotkanie z położną. Posłuchałam serduszka i jest wszystko dobrze. Mdłości są głównie rano ale dziś jakoś na szczęście dałam radę. Z lekarzem zobaczę się dopiero na usg połówkowym w marcu. Pojadłam i teraz będę troszkę ogarniać chałupę bo wygląda jak by tornado przeszło. Musze jeszcze papugom klatkę posprzątać i jeść dać.
magdaM85, renia.31 lubią tę wiadomość
-
Ja z corka mialam podobnie. Róż mnie w ogóle nie kręcił. Jako niemowlak miala wszystko kremowe, białe, żółte. Dopiero jak miala kilka miesiecy to najpiękniejsze ubranka byly zazwyczaj rozowe I mi przeszlo
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość