X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania,Domii,Niepokorna,Magda wy juz tuz tuz a ja zaraz po was :))a ja sie witam w 37tc,jeszcze tydz i tez bede miala ciaze donoszona:)) a pozniej bedziemy czekac na kolejne dzieciaczki:*Patutki,Dody,Reni i Kalinki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 2 dni jakos brzuch i pobrzusze mnie podbolewa wiec pewnie bedzie tak pewnie juz do konca i te zadyszki...czekam jeszcze na Pana czopa :D kiedy wylezie,wtedy bede wiedziec ze to juz niebawem :)) a tym razem lete to przychidni po wyniki na tarczyce

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaaa
    No ja się śmieję, że nie znoszę Walentynek i że może moja córka sprawi, że je polubię :P
    Jutro mamy USG i zobaczymy co w trawie piszczy :)

renia.31 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene pewnie już tuli swojego maluszka :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna no ja mam termin na walentynki a malucha nie widać ;)

Nataliano mi odchodzi już przez pare dni a pierwszy raz odszedł 2 tyg temu a i tak się jeszcze nic nie zaczęło.;)

Domii pewnie masz racje ;)

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • domiii Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi nic nie odchodziło ani nie odchodzi, a dzieje się :)
    nie ma reguły żadnej, ani z czopem, ani z wodami, ani z opuszczonym brzuchem etc. :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii dokładnie. Każda z nas jest inna i inaczej to przechodzi. Ja tylko przez te wszystkie regułki się tylko denerwuje bo z jednej strony już wiem, że jest blisko, a jednak jak na to spojrzeć to chyba jednak jeszcze troche i to takie jest irytujące strasznie.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wolałabym, żeby nic mi nie odchodziło itp i zaczęło się nagle i niespodziewanie. W tedy przynajmniej bym nie chodziła taka zestresowana tylko wiedziałabym, że to już. A tak się męcze i główkuje czy trzeba już jechać czy jednak mam jeszcze czas

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, ja dopiero się zorientowałam, że to juz! Mam nadziej, że już tulisz Philipka i że oboje macie się dobrze. Buziaczki, czekam na same dobre wiadomości :*

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagladam co jakiś czas z nadzieją że Madlene napisala tak jak Kalika mam nadzieję że już tuli syncia :-)

No kochaniutkie to która nastepna????

Ja dziś dosatalam okresu...:-\ o ile to okres. Niecałe 6 tygodni po porodzie coś szybko no ale coz teraz mam nadzieję że do poniedziałku,ialku się skończy bo mam kontrolę u gina

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka ja mam tak samo, co chwilę patrzę na telefon czy coś wiadomo o Madlene, na pewno się Filipek już urodził, ciekawe jak tam u nich:-)
    Szybko ci okres wrócił, czasem kilka miesięcy masz spokój jeszcze a u Ciebie faktycznie szybciutko.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziewczyny. Latwo nie bylo :P synek wylazł na swiat 2h temu dopiero
    Jest spory 3.72kg wiec wszystko jasne co do brzuszka :)

Dalam rade naturalnie bez zadnych wspomagaczy. Czekam na meza az przywiezie Moje dzieciaki :)

klaudia1534, Maniaaaa, kalika, magdaM85, renia.31, nataliano, 100krotka:), Monika***, domiii, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ogromne gratulacje!! <3 Dużo zdrówka dla Ciebie i synka :) Duży chłopak z niego :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene moje gratulacje! Daliście rade i teraz możecie się cieszyć sobą ;) Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku :*

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, gratulacje! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze przebiegło :* Nie bądź taka skromna, sam to on nie wylazl, tym bardziej przy takich gabarytach ;D Cieszcie się sobą i odpoczywajcie, buziaki :*

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa ogromne gratulacje Madlene,ciesze sie bardzo,teraz odpoczywajcie sobie,duzo zdrowka dla Ciebie i synusia:*

• domiii Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, jakie cudowne wieści! Bardzo się cieszę, byliście dzielni z synkiem :) gratulacje! < a ile cm? To widzę, że nie tylko ja mam małego olbrzyma w brzuszku :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Madlene

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ogromne gratulacje:-) synuś faktycznie nieźle urósł, ale jak taki większy to łatwiej teraz będzie się nim zająć:-) a jaki długi?
    Poprzednie porodu też takie długie miałaś? Kurczę podziwiam Cię że przy Twojej drobniutkiej budowie dałaś radę sama urodzić:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie tu nie mierza dzieci to nie wiem. Ale nie jest dlugi raczej kluseczka :) Moje dzieci 3.300 wiec mamy rekord :) porod najdluzszy I najciezszy takze nie ma reguły ze kazdy kolejny latwiejszy I szybszy.

No dobra sama nie wiem jak mi sie go udalo urodzic. :P Prysznic duzo duzo pomogl. Caly przebieg jeszcze Wam opisze :)

Teraz to marze zeby sie wykapac a najlepiej isc do domu :)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ