Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domii dokładnie. Każda z nas jest inna i inaczej to przechodzi. Ja tylko przez te wszystkie regułki się tylko denerwuje bo z jednej strony już wiem, że jest blisko, a jednak jak na to spojrzeć to chyba jednak jeszcze troche i to takie jest irytujące strasznie.
-
Wolałabym, żeby nic mi nie odchodziło itp i zaczęło się nagle i niespodziewanie. W tedy przynajmniej bym nie chodziła taka zestresowana tylko wiedziałabym, że to już. A tak się męcze i główkuje czy trzeba już jechać czy jednak mam jeszcze czas
-
nick nieaktualnyZagladam co jakiś czas z nadzieją że Madlene napisala tak jak Kalika mam nadzieję że już tuli syncia
No kochaniutkie to która nastepna????
Ja dziś dosatalam okresu... o ile to okres. Niecałe 6 tygodni po porodzie coś szybko no ale coz teraz mam nadzieję że do poniedziałku,ialku się skończy bo mam kontrolę u gina -
Jestem dziewczyny. Latwo nie bylo synek wylazł na swiat 2h temu dopiero
Jest spory 3.72kg wiec wszystko jasne co do brzuszka
Dalam rade naturalnie bez zadnych wspomagaczy. Czekam na meza az przywiezie Moje dzieciaki
klaudia1534, Maniaaaa, kalika, magdaM85, renia.31, nataliano, 100krotka:), Monika***, domiii, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
Madlene, gratulacje! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze przebiegło :* Nie bądź taka skromna, sam to on nie wylazl, tym bardziej przy takich gabarytach Cieszcie się sobą i odpoczywajcie, buziaki :*
Madlene84 lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Madlene ogromne gratulacje:-) synuś faktycznie nieźle urósł, ale jak taki większy to łatwiej teraz będzie się nim zająć a jaki długi?
Poprzednie porodu też takie długie miałaś? Kurczę podziwiam Cię że przy Twojej drobniutkiej budowie dałaś radę sama urodzićMadlene84 lubi tę wiadomość
-
No wlasnie tu nie mierza dzieci to nie wiem. Ale nie jest dlugi raczej kluseczka Moje dzieci 3.300 wiec mamy rekord porod najdluzszy I najciezszy takze nie ma reguły ze kazdy kolejny latwiejszy I szybszy.
No dobra sama nie wiem jak mi sie go udalo urodzic. Prysznic duzo duzo pomogl. Caly przebieg jeszcze Wam opisze
Teraz to marze zeby sie wykapac a najlepiej isc do domu