X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania,Domii,Niepokorna,Magda wy juz tuz tuz a ja zaraz po was :))a ja sie witam w 37tc,jeszcze tydz i tez bede miala ciaze donoszona:)) a pozniej bedziemy czekac na kolejne dzieciaczki:*Patutki,Dody,Reni i Kalinki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 2 dni jakos brzuch i pobrzusze mnie podbolewa wiec pewnie bedzie tak pewnie juz do konca i te zadyszki...czekam jeszcze na Pana czopa :D kiedy wylezie,wtedy bede wiedziec ze to juz niebawem :)) a tym razem lete to przychidni po wyniki na tarczyce

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaaa
    No ja się śmieję, że nie znoszę Walentynek i że może moja córka sprawi, że je polubię :P
    Jutro mamy USG i zobaczymy co w trawie piszczy :)

renia.31 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene pewnie już tuli swojego maluszka :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna no ja mam termin na walentynki a malucha nie widać ;)

Nataliano mi odchodzi już przez pare dni a pierwszy raz odszedł 2 tyg temu a i tak się jeszcze nic nie zaczęło.;)

Domii pewnie masz racje ;)

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • domiii Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi nic nie odchodziło ani nie odchodzi, a dzieje się :)
    nie ma reguły żadnej, ani z czopem, ani z wodami, ani z opuszczonym brzuchem etc. :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii dokładnie. Każda z nas jest inna i inaczej to przechodzi. Ja tylko przez te wszystkie regułki się tylko denerwuje bo z jednej strony już wiem, że jest blisko, a jednak jak na to spojrzeć to chyba jednak jeszcze troche i to takie jest irytujące strasznie.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wolałabym, żeby nic mi nie odchodziło itp i zaczęło się nagle i niespodziewanie. W tedy przynajmniej bym nie chodziła taka zestresowana tylko wiedziałabym, że to już. A tak się męcze i główkuje czy trzeba już jechać czy jednak mam jeszcze czas

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, ja dopiero się zorientowałam, że to juz! Mam nadziej, że już tulisz Philipka i że oboje macie się dobrze. Buziaczki, czekam na same dobre wiadomości :*

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagladam co jakiś czas z nadzieją że Madlene napisala tak jak Kalika mam nadzieję że już tuli syncia :-)

No kochaniutkie to która nastepna????

Ja dziś dosatalam okresu...:-\ o ile to okres. Niecałe 6 tygodni po porodzie coś szybko no ale coz teraz mam nadzieję że do poniedziałku,ialku się skończy bo mam kontrolę u gina

• magdaM85 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka ja mam tak samo, co chwilę patrzę na telefon czy coś wiadomo o Madlene, na pewno się Filipek już urodził, ciekawe jak tam u nich:-)
    Szybko ci okres wrócił, czasem kilka miesięcy masz spokój jeszcze a u Ciebie faktycznie szybciutko.

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziewczyny. Latwo nie bylo :P synek wylazł na swiat 2h temu dopiero
    Jest spory 3.72kg wiec wszystko jasne co do brzuszka :)

Dalam rade naturalnie bez zadnych wspomagaczy. Czekam na meza az przywiezie Moje dzieciaki :)

klaudia1534, Maniaaaa, kalika, magdaM85, renia.31, nataliano, 100krotka:), Monika***, domiii, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ogromne gratulacje!! <3 Dużo zdrówka dla Ciebie i synka :) Duży chłopak z niego :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene moje gratulacje! Daliście rade i teraz możecie się cieszyć sobą ;) Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku :*

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, gratulacje! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze przebiegło :* Nie bądź taka skromna, sam to on nie wylazl, tym bardziej przy takich gabarytach ;D Cieszcie się sobą i odpoczywajcie, buziaki :*

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa ogromne gratulacje Madlene,ciesze sie bardzo,teraz odpoczywajcie sobie,duzo zdrowka dla Ciebie i synusia:*

• domiii Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene, jakie cudowne wieści! Bardzo się cieszę, byliście dzielni z synkiem :) gratulacje! < a ile cm? To widzę, że nie tylko ja mam małego olbrzyma w brzuszku :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Madlene

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene ogromne gratulacje:-) synuś faktycznie nieźle urósł, ale jak taki większy to łatwiej teraz będzie się nim zająć:-) a jaki długi?
    Poprzednie porodu też takie długie miałaś? Kurczę podziwiam Cię że przy Twojej drobniutkiej budowie dałaś radę sama urodzić:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie tu nie mierza dzieci to nie wiem. Ale nie jest dlugi raczej kluseczka :) Moje dzieci 3.300 wiec mamy rekord :) porod najdluzszy I najciezszy takze nie ma reguły ze kazdy kolejny latwiejszy I szybszy.

No dobra sama nie wiem jak mi sie go udalo urodzic. :P Prysznic duzo duzo pomogl. Caly przebieg jeszcze Wam opisze :)

Teraz to marze zeby sie wykapac a najlepiej isc do domu :)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ