Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlene, moje gratulacje!! Również dla męża, bo chyba stanął na wysokości zadania Spory chłopczyk, nie jakieś chucherko życzę Wam dużo zdrówka
My po wizycie. Fasoleczka rośnie prawidłowo rośnie krwiak jak był tak jest, praktycznie się nie zmienił, ale najważniejsze, że nie rośnie..Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlene gratulacje dla was duzo zdrowka :-*
Magda ja to w szoku jestem miałam nadzieję że przyjdzie później a tu dupa mam tylko nadzieję że to nie zwiastuje niczego złego
Renia graruluje udanej wizyty niech fasoleczki pięknie rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 21:30
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlene gratulacje super ciesze sie i czekam na zdjecie malego
100krotka moze to tylko plqmienie bardzo obfity masz ten okres u mnie 6 tyg tez plamilam krwia a okresu prawdziwego dostalam tydzien temu
Kacperek we wtorek skonczyl 2 miesiace i od niedzieli strzelq piekne swiadome usmiechyrenia.31, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Madlen, gratulacje !!!! dzielna kobietka, buziaczki dla skarba, pokaz go ciocią
Nasz dwupaczek choruje od poniedziałku, już brak mi sil, jak nie będzie poprawy do piątku to lecim do internisty.
Na dodatek złapała mnie ostatnio bezsenność i zasypiam dopiero kolo 5....
A Wy śpijcie tam slodkoMadlene84 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyMisia u mnie już prawie od 3 tygodni był spokój z prologiem i teraz to krwawienie no jest obfite i brzuch pobolewania okresowo mam nadzieję że do poniedziałku się skończy to gin mnie tam sprawdzi
Patutka my mamy przerwę na jedzenie mała ciodnie z lewego cyca a z prawego samo leci można by było parzystawic drugie hehe -
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Misia u mnie już prawie od 3 tygodni był spokój z prologiem i teraz to krwawienie no jest obfite i brzuch pobolewania okresowo mam nadzieję że do poniedziałku się skończy to gin mnie tam sprawdzi
Patutka my mamy przerwę na jedzenie mała ciodnie z lewego cyca a z prawego samo leci można by było parzystawic drugie hehe
Mi siara zaczęła lecieć od 15 tc..
A od około tygodnia leci sama, co najlepsze duuuuużo więcej z tej mniejszej piersi niż większej.
Miłego dnia.
Madlen, boże jaki piękny!!!!!
A jaki malusi, ojeeeeeeeeej. Ucałuj go ode mnieMadlene84 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekujemy dziewczyny :* co do samopoczucia to jedynie zmeczenie. Czekam na lekarza zeby obejrzal Malego I chyba jeszcze dzis do domu. Mam taka ogromna nadzieje. Dzieci sobie zrobily wagary takze czekaja na nas w domu
Mam nadzieje ze Wy sie czujecie dobrze. Maniaa Niepokorna Domii wasza kolej
domiii, renia.31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny