Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.swiatwozkow.pl/babyactive-breaker-classic-gleboko-spacerowy-fotelik-carlo-kolor-26-1szt-p-5059.html?osCsid=9ad5b84977d7a90d5dc9321d8775bb4c
To wózek który sobie upatrzyłam. Moja siostra miała taki dla córci i mi sie bardzo podobał.
Płeć dziecka nie ma dla mnie większego znaczenia przy kompletowaniu wyprawki. Urodzę na przełomie lipca i sierpnia więc kupowanie fikuśnych różowych badź niebieskich ubranek nie ma sensu bo tutaj jest tak gorąco że nie ubiorę dziecku nic więcej poza body i skarpetki lub sama pieluszka. Musze to jakoś planować troszkę wcześniej. Mąż jest od kilku miesięcy w nowej pracy i nie ma urlopu za dużo więc chce wykożystać przerwę świąteczną aby pokupić i zabrać co trzeba. Tutaj ceny są kosmiczne i nie zamierzam za dużo rzeczy tutaj kupować. Poza tym moja siostra ma dla mnie 4 pudła szmatek ze swoich dzieci,wanienkę. Koleżanka ma mi przywieźć jakieś ubranka. Wolę to skompletować dużo wcześniej i mieć spokojną głowę niż zostawiać wszystko na ostatnią chwilę.kalika lubi tę wiadomość
-
Wow Kalika widzę że szalejesz. Ja w życiu bym nie kupiła tak drogiego wózka. Po pierwsze że mnie nie stać a po drugie takie ceny to dla mnie przesada. Za tą cene to ten wózek powinien sam w nocy zajmować się dzieckiem przez kilka dobrych miesięcy
kalika, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Doda
Twój wózek spoko, tylko nie moja kolorystyka
kalika
Zgadzam się z Dodą. Za taką cenę wózka to powinien on faktycznie zajmować się dzieckiem. Nie zapłaciłabym tyle nawet jakby mnie było stać Ale skoro Tobie się podoba to spoko. Najważniejsze byś była zadowolona -
Kalika- mam pytanie. Oczywiście, że każdemu się podoba co innego ale widziałaś go na żywo?
Koleżanka kupiła taki bo 'cena' i gondola wygląda jak trumna... Według mnie.
I wcale go tak nie chwaliła.
Doda- dla mnie spoko tylko czy on na żywo tez jest taki duży jak się wydaje?
Kolor jak dla mnie ładny taki beż super.
A co do dzieci moja mama urodzila nas 5 wszystkie SN jej wzrost to 164 cm
No i ostatnia siostra ważyła 4250 i 53 cm więc pulpet był straszny.
I obyło się bez rozcinania czy coś
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, co do tego wózka, to jeszcze nic pewnego. Bardzo mi się podoba wizualnie, jest świetnie wykonany, fajnie się prowadzi - widziałam go na żywo. Jednak rozsądek podpowiada, że jego cena to gruba przesada. Także bardzo się cieszę, że jeszcze nie muszę podejmować decyzji. Liczę, że do momentu wyboru zakocham się w czymś tańszym
Patutka, Twoja koleżanka ma właśnie ten model?
Doda, Twój wózek ma fajna, dużą budke. Myślę, że idealnie się sprawdzi przy włoskim nasłonecznieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 17:45
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika wrote:Dziewczyny, co do tego wózka, to jeszcze nic pewnego. Bardzo mi się podoba wizualnie, jest świetnie wykonany, fajnie się prowadzi - widziałam go na żywo. Jednak rozsądek podpowiada, że jego cena to gruba przesada. Także bardzo się cieszę, że jeszcze nie muszę podejmować decyzji. Liczę, że do momentu wyboru zakocham się w czymś tańszym
Patutka, Twoja koleżanka ma właśnie ten model?
Doda, Twój wózek ma fajna, dużą budke. Myślę, że idealnie się sprawdzi przy włoskim nasłonecznieniu
Ale każdemu kochana podoba soe co innego2016 🩷
2020 🩵
Jestem Laseczki po wizycie u mojego lekarza.
Doktor zrobił mi "masaż" szyjki... pisze w cudzysłowie, bo mało to ma wspólnego z masażem - boli po hardcorze, choć ja dałam radę i sam w szoku był, że mam tak duży próg bólu, no i aż krew się polała... i mogę plamić kilka dni, a jak się wody zaczną sączyć to do szpitala migiem, co w sumie może zadziać się teraz w każdej chwili...
póki co nie wywołujemy nic, dajemy naturze i Miłoszkowi zdecydować
liczę, że dzisiejsza wizyta przyniesie spodziewany efektMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Patutka, jeśli mogłabyś, to zapytaj koleżanki o wady tego wózka, które stwierdza jako użytkowniczka. Byłabym wdzięczna Nie chodzi mi o wygląd, bo to kwestia gustu, ale raczej o funkcjonalność.
Domiii, śliczne imię wybraliście. Trzymam kciuki, za szybkie i pomyślne rozwiązaniedomiii lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika wrote:Patutka, jeśli mogłabyś, to zapytaj koleżanki o wady tego wózka, które stwierdza jako użytkowniczka. Byłabym wdzięczna Nie chodzi mi o wygląd, bo to kwestia gustu, ale raczej o funkcjonalność.
Domiii, śliczne imię wybraliście. Trzymam kciuki, za szybkie i pomyślne rozwiązanie
Może ma jakieś wady prócz tego, że według niej był za tani2016 🩷
2020 🩵
Chyba jednak umówię się do lekarza. To już dwa tygodnie swędzenia okolic intymnych. I Tantum Rosa nic nie pomogło
A w ogóle to dziś mówiłam mężowi, że moje koleżanki mają różne bóle i objawy przepowiadające, a ja nic. I się doigrałam. Boli mnie brzuch jakoś tak jakby na okres Tak inaczej jakoś... -
Witam kobietki. Wczoraj się tak ładnie rozpisałam i odpowiedzialna każdej z Was i skasowało mi wpis. Ehh.. Wczoraj zaliczyłam już wizytę przed porodową w szpitalu. Z małym wszystko ok. Waży 3370g i jest zdrowy jak rybka. Później wizyta u doktora prowadzącego, ctg i znów nic. Zalecone dalsze spacerowanie i ruch. Jeśli nic się dziać nie zacznie to w poniedziałek kolejne ctg a jeśli nie urodze do końca przyszłego tyg to szpital i indukcja.
Madlene Philipem jest śliczny.
Kalika, ale fura. Ja nie dałabym tyle za wózek no chyba, że zajmował by się maluchem tak jak napisała Doda i Niepokorna.
Doda śliczny wózek i nawet w mojej kolorystyce
Nataliano też miałam wczoraj taki dzień, a jak wracaliśmy z ctg to aż się popłakałam z bezsilności, bo staram się i staram , a mały nic. Jak kamień.
Niepokorna a podali Ci ile może mniej więcej ważyć? A próbowałaś smarować clotrimazolum? Mnie przy każdej infekcji pomagał. Może i u Ciebie się coś powoli rozkręca do przodu
Domi trzymam kciuki żeby się coś ruszyło
domiii lubi tę wiadomość