X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia
    Bardzo dobre wyniki. Nie ma powodów do zdenerwowania :D

klaudia1534 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dzisiaj potwornie nerwowa. Wszystko, dosłownie wszystko mnie wkurza. Jak sobie z tym poradzić?

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.swiatwozkow.pl/babyactive-breaker-classic-gleboko-spacerowy-fotelik-carlo-kolor-26-1szt-p-5059.html?osCsid=9ad5b84977d7a90d5dc9321d8775bb4c

To wózek który sobie upatrzyłam. Moja siostra miała taki dla córci i mi sie bardzo podobał.

Płeć dziecka nie ma dla mnie większego znaczenia przy kompletowaniu wyprawki. Urodzę na przełomie lipca i sierpnia więc kupowanie fikuśnych różowych badź niebieskich ubranek nie ma sensu bo tutaj jest tak gorąco że nie ubiorę dziecku nic więcej poza body i skarpetki lub sama pieluszka. Musze to jakoś planować troszkę wcześniej. Mąż jest od kilku miesięcy w nowej pracy i nie ma urlopu za dużo więc chce wykożystać przerwę świąteczną aby pokupić i zabrać co trzeba. Tutaj ceny są kosmiczne i nie zamierzam za dużo rzeczy tutaj kupować. Poza tym moja siostra ma dla mnie 4 pudła szmatek ze swoich dzieci,wanienkę. Koleżanka ma mi przywieźć jakieś ubranka. Wolę to skompletować dużo wcześniej i mieć spokojną głowę niż zostawiać wszystko na ostatnią chwilę.

kalika lubi tę wiadomość

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Kalika widzę że szalejesz. Ja w życiu bym nie kupiła tak drogiego wózka. Po pierwsze że mnie nie stać a po drugie takie ceny to dla mnie przesada. Za tą cene to ten wózek powinien sam w nocy zajmować się dzieckiem przez kilka dobrych miesięcy :D

kalika, Madlene84 lubią tę wiadomość

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doda
    Twój wózek spoko, tylko nie moja kolorystyka :)

kalika
    Zgadzam się z Dodą. Za taką cenę wózka to powinien on faktycznie zajmować się dzieckiem. Nie zapłaciłabym tyle nawet jakby mnie było stać :) Ale skoro Tobie się podoba to spoko. Najważniejsze byś była zadowolona :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna kolor narazie muszę uzgodnić z mężem więc ten na obrazku to tylko przykładowy. Jest chyba 16 różnych kolorów do wyboru więc na pewno coś razem wybierzemy.

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika- mam pytanie. Oczywiście, że każdemu się podoba co innego ale widziałaś go na żywo?
    Koleżanka kupiła taki bo 'cena' i gondola wygląda jak trumna... Według mnie.
    I wcale go tak nie chwaliła.

Doda- dla mnie spoko tylko czy on na żywo tez jest taki duży jak się wydaje?
    Kolor jak dla mnie ładny taki beż super.

A co do dzieci moja mama urodzila nas 5 :-) wszystkie SN :-) jej wzrost to 164 cm
    No i ostatnia siostra ważyła 4250 :-D i 53 cm więc pulpet był straszny.
    I obyło się bez rozcinania czy coś :-P

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika widziałam, że pytałaś o Cigarette. U niej wszystko w porządku, "widujemy" się na majówkach.

kalika lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalika cena po zboju tego wozka :D ale nawet fajny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla dzis polozna,pogledzila co tam mozna uzywac na sali przed porodem pilek drabinek mat itp,dzisiaj jeszzce pogadala,a mi sie chcialo plakac przy niej,nie wiem co mi dzisaj jest

• kalika Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co do tego wózka, to jeszcze nic pewnego. Bardzo mi się podoba wizualnie, jest świetnie wykonany, fajnie się prowadzi - widziałam go na żywo. Jednak rozsądek podpowiada, że jego cena to gruba przesada. Także bardzo się cieszę, że jeszcze nie muszę podejmować decyzji. Liczę, że do momentu wyboru zakocham się w czymś tańszym ;)
    Patutka, Twoja koleżanka ma właśnie ten model?

Doda, Twój wózek ma fajna, dużą budke. Myślę, że idealnie się sprawdzi przy włoskim nasłonecznieniu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 17:45

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrze. Lekarz stwierdził, że dzidzia spora, ale plan porodu zostaje bez zmian. Rodzimy naturalnie :)

kalika, domiii, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Dziewczyny, co do tego wózka, to jeszcze nic pewnego. Bardzo mi się podoba wizualnie, jest świetnie wykonany, fajnie się prowadzi - widziałam go na żywo. Jednak rozsądek podpowiada, że jego cena to gruba przesada. Także bardzo się cieszę, że jeszcze nie muszę podejmować decyzji. Liczę, że do momentu wyboru zakocham się w czymś tańszym ;)
    Patutka, Twoja koleżanka ma właśnie ten model?

Doda, Twój wózek ma fajna, dużą budke. Myślę, że idealnie się sprawdzi przy włoskim nasłonecznieniu :)
    Tak ma ten model wlasnie jej zapytałam i wcale go tak nie chwali. :-)
    Ale każdemu kochana podoba soe co innego :-P

2016 🩷

2020 🩵

• domiii Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Laseczki po wizycie u mojego lekarza.

Doktor zrobił mi "masaż" szyjki... pisze w cudzysłowie, bo mało to ma wspólnego z masażem - boli po hardcorze, choć ja dałam radę i sam w szoku był, że mam tak duży próg bólu, no i aż krew się polała... i mogę plamić kilka dni, a jak się wody zaczną sączyć to do szpitala migiem, co w sumie może zadziać się teraz w każdej chwili...

póki co nie wywołujemy nic, dajemy naturze i Miłoszkowi zdecydować :)
    liczę, że dzisiejsza wizyta przyniesie spodziewany efekt :)

Madlene84 lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek który wybrałam jest dosyć obszerny bo moja siostra taki miała więc widziałam na żywo.

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka, jeśli mogłabyś, to zapytaj koleżanki o wady tego wózka, które stwierdza jako użytkowniczka. Byłabym wdzięczna :) Nie chodzi mi o wygląd, bo to kwestia gustu, ale raczej o funkcjonalność.

Domiii, śliczne imię wybraliście. Trzymam kciuki, za szybkie i pomyślne rozwiązanie :)

domiii lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• renia.31 Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii, słyszałam, że taki masaż jest bardzo skuteczny. ;-)
    Trzymam kciuki :-)

domiii lubi tę wiadomość

gann3e3kes4vjspx.png

dqprj44joyq352t7.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalika wrote:
    Patutka, jeśli mogłabyś, to zapytaj koleżanki o wady tego wózka, które stwierdza jako użytkowniczka. Byłabym wdzięczna :) Nie chodzi mi o wygląd, bo to kwestia gustu, ale raczej o funkcjonalność.

Domiii, śliczne imię wybraliście. Trzymam kciuki, za szybkie i pomyślne rozwiązanie :)
    Jasne zapytam. :-)
    Może ma jakieś wady prócz tego, że według niej był za tani :-P

2016 🩷

2020 🩵

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak umówię się do lekarza. To już dwa tygodnie swędzenia okolic intymnych. I Tantum Rosa nic nie pomogło :(
    A w ogóle to dziś mówiłam mężowi, że moje koleżanki mają różne bóle i objawy przepowiadające, a ja nic. I się doigrałam. Boli mnie brzuch jakoś tak jakby na okres :( Tak inaczej jakoś...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki. Wczoraj się tak ładnie rozpisałam i odpowiedzialna każdej z Was i skasowało mi wpis. Ehh.. Wczoraj zaliczyłam już wizytę przed porodową w szpitalu. Z małym wszystko ok. Waży 3370g i jest zdrowy jak rybka. Później wizyta u doktora prowadzącego, ctg i znów nic. Zalecone dalsze spacerowanie i ruch. Jeśli nic się dziać nie zacznie to w poniedziałek kolejne ctg a jeśli nie urodze do końca przyszłego tyg to szpital i indukcja.

Madlene Philipem jest śliczny. ;)

Kalika, ale fura. Ja nie dałabym tyle za wózek no chyba, że zajmował by się maluchem tak jak napisała Doda i Niepokorna.

Doda śliczny wózek i nawet w mojej kolorystyce ;)

Nataliano też miałam wczoraj taki dzień, a jak wracaliśmy z ctg to aż się popłakałam z bezsilności, bo staram się i staram , a mały nic. Jak kamień.

Niepokorna a podali Ci ile może mniej więcej ważyć? A próbowałaś smarować clotrimazolum? Mnie przy każdej infekcji pomagał. Może i u Ciebie się coś powoli rozkręca do przodu ;)

Domi trzymam kciuki żeby się coś ruszyło ;)

domiii lubi tę wiadomość

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ