Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Niepokorna faktycznnie mega romantycznie zqpiekanka pewnie wyszła pyszna, ale ja póki co nie mam jak jej przyżądzić i spróbować.
Domi okazało się, że to wody. Troche mi się dostało od lekarza, że z tym zwlekałam ale powiedziałam mu że myślałam że to upławy. Porobili mi wszystkie badania i przyjeli na oddział. Dostałam jedna kroplówke z antybiotykiem dla małego żeby zakażenia nie dostał i o 6 mam dostać drugą. Skurcze są i bolą okropnie. Szczególnie, że moje idą z krzyża. Po podaniu drugiej kroplówki wszystko może się już spokojnie zacząć -
O kurczę! A wiec jednak - jak to nigdy nie wiadomo... jest nauczka, żeby nie bagatelizować żadnych sygnałów i podejrzeń!
Dobrze że w porę się tam zjawiłaś! Trzymam mocno kciuki i jutro czekam na wieści o szybkim i w miarę bezbolesnym porodzie. buźka :*
ps. Ja mam potworne bóle krzyżowe, dzisiaj szczególnie...Maniaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domii nie wiadomo. U nas problem jest z bariera jezykowa. Ja nie mowie po niemiecku wgl a on tylko troche wiec nawet nie było jak sie zapytac. Pojechal do domu cos zjesc i chwilke sie przespac a jak sie bedzie cos dziac to mam zaraz do niego dzwonic i przyjedzie.
-
nick nieaktualny
-
Maniaaaa wrote:No zobaczy ile to potrwa dam znać co i jak jak tylko bede w stanie. Z tych całych nerwów i strachu bo zostałam sama chyba nie zasne, a szkoda bo może nie czułabym tych skurczy.
Pisz do nas koniecznie2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Mania, powodzenia. Szczęśliwego rozwiązania!
Niepokorna, zapiekanka brzmi smakowicie. Zjadłabym:) Podbijam pytanie Renii, są jakieś efekty?
Klaudia, samych dobrych wieści na wizycie. Daj znać po powrocie. Ja na swoją ide wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:49
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Jestem już w końcu po wizycie i w domu Jak zwykle opóźnienie było..
Więc tak u nas wszystko w porządku, Kacperek ciągle jest starszy o 2 tygodnie, według USG ma już 30t2d i waży 1469g Wszystkie narządy ma na swoim miejscu,pani doktor chciała mi zrobić zdjęcie 3d ale oczywiście większą część buźki zasłonił rączką i nie było sensu.
domiii, kalika, Madlene84, Maniaaaa lubią tę wiadomość