X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia, kalika
    No już mniej swędzi i nie boli jak siadam. Więc jakieś tam efekty czuję. Muszę jeszcze pomacać i sprawdzić, czy cokolwiek się zmniejszyło :P

Klaudia
    Bardzo się cieszę, że z Twoją dzidzią w porządku :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa urodzilas?;) mamuski powodzenia na wizytach,ja odebralam wyniki w koncu tsh 1,03 ft4 0,83

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia fajnie ze wszystko dobrze u was:) ja wstalam przed 8 bo straz jechala wypadek byl kolo nas auta sie zderzyly ,ktos tam zginal z kierujacych chyba...pozniej szykowalam sniadanko szwagierce bo jechala na rekolekcje do.kosciola:) poznuej sie polozylam to wdtac mi sie nie chcialo,jest szaro i mrzawke sie zapowiada...pozniej szlam po wyniki do przychodni i zachaczylam do sklepu po cos na obiad :) musialam umyc psinie lapy i tak sue nachylilam i tak mnie wzielo w pachwinie masakra pszeszywajacy bol ;/ ale puscilo,brzuch mnie aby boli i ciagnie w kroczu

• renia.31 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, to dobrze, że synek dobrze się rozwija :-)

Niepokorna, super usłyszeć pozytywne informacje :-) chociaż odrobina ulgi dla Ciebie! :-* a jak samopoczucie?

Powodzenia na wizytach i czekam na wiadomości :-)

Mania, coś mi się wydaje, że już się rozpakowalas ;-) ale nadal kciuki mocno zaciskam :-)

Miłego dnia :-)

gann3e3kes4vjspx.png

dqprj44joyq352t7.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się. Mężu pojechał na obiad ibwypić jakas kawe bo biedak zmeczony przejał na siebie chyba cały mój stres przez co wszyscy myślą, że do porodu jeszcze daleko. O 14 dostałam 3 dawke antybiotyku bo jeszcze żadnej konkretnej akcji nie ma a mały dalej w brzuszku. Dostałam już 2 tabletki na wywołanie silniejszysz skurczy które będą trwały dłużej. Coś tam się nasila ale powoli. O 15 kolejne ctg i kolejna dawka tabletek tym razem x2 żeby jeszcze bardziej przyspieszyć. Chyba zaczyna się pojawiać jakieś ryzyko jeśli chodzi o mój poród bo robią wszystko żeby już się zaczęło i nie ukrywam, że też bym sama tego chciała. Także Antek póki co nie chce chyba wychodzić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:40

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • domiii Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, a czemu Ty właściwie dostajesz antybiotyk?

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii bo nie do końca wiadomo kiedy pekł pecherz płodowy.

Maniaa kciuki za szybka aukcje!

Klaudia bardzo sie ciesze!

Magda kalika powodzenia na wizytach :**

klaudia1534 lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii dokladnie tak jak mowi madlene. Nie wiadomo kiedy pekl pecherz i trzeba podac antybiotyk zeby maly nie zlapal jakiejs infekcji. Sprawa powoli sie przesowa do przodu. Skurcze coraz silniejsze ale rozwarcie tylko na 1 palec. O 18 mam zjawic sie u poloznych i bedziemy omawiac szczegoly.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia
    Samopoczucie w tym momencie bardzo kiepskie. Czuję się okropnie. Mam na maxa twardy brzuch, aż lekko boli i kręci mi się w głowie. Czuję się tak, jakbym miała za chwilę zemdleć...

Maniaaaa
    To nadal trzymamy kciuki by sprawa szybko się rozwiązała i by wszystko szczęśliwie się zakończyło :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna ja dzis pol dnia tak sie czulsm jak Ty,pewnie przez ta pogode...Maniaaa to 3mam kciuki dalej niech sie ladnie ruszy:) i bedziesz miala dzidzie przy sobie:)

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna odpoczywaj ile mozesz.

Mania informuj nas na biezaco w miare mozliwosci. Trzymaj sie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:48

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene
    Odpoczywam, ale cały czas jest mi jakoś słabo :(

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • renia.31 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, może to coś z ciśnieniem?
    Badalas sobie?

gann3e3kes4vjspx.png

dqprj44joyq352t7.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się w domku po wizycie:-) trochę nam się zeszło, bo to jednak kawałek drogi jest. Na wizycie wszystko dobrze, Dominik do porodu powinien dojść do 3600, przynajmniej tak teraz wychodzi. Dostałam żelazo bo trochę wyniki mi poleciały. Lekarz pobrał próbki na posiew na paciorkowce. Zrobiliśmy ktg, więc to tez 40 minut leżenia...no ale serducho malucha ok. Skurcze na ktg się już pojawiają, ale nawet ich nie czułam więc to jeszcze trochę. Klinikę obejrzeliśmy, bardzo fajnie wszystko wygląda, położne już na poród mnie zapisały i jak się zacznie to już do kliniki dzwonić mamy że jedzii. Teraz w sobotę jedziemy na ktg do mego lekarza i tak co tydzień aż do porodu:-)

Maniaaa melduje co tam u ciebie, jak sytuacja się rozwija?

Domiii jakieś oznaki porodu się pojawiają?

Klaudia super że na wizycie wszystko ok, bardzo dobre informacje:-)

Kalika jak tam u Ciebie po wizycie?

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia
    Nie, ciśnienie mam w porządku.

Magda
    Cieszę się, że wszystko sprawdzone. To moja mała już jest taka duża jak Twoje dziecko będzie przy narodzinach ha ha :)

Ja już czuję się lepiej. Zawroty głowy minęły. Ale na wszelki wypadek leżę dalej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:16

renia.31, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna lez lez I odpoczywaj.

Magda czyli plan jest :) ciesze sie ze wszystko OK na wizycie.

Kalika.... ?

U mnie dzis maz juz poszedl na 4h do pracy. A ja jakos sobie poradzilam. Ogarnelam dzieci. Wykapalam Malego a nawet poprasowałam I naszykowalam conieco na jutro. Poscielilam sobie juz lozko I tu telefon ze wlascicielka mieszkania jedzie do mnie jeszcze dzis. No zero szacunku... czy wyczucia :/ wiec lozko poskladalam spowrotem I czekam na nich I zla jestem bo caly plan sie sypnal. ... mam tylko nadzieje ze nam czynszu nie podniesie czy z innymi zlymi wiadomosciami do mnie nie jedzie. ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:31

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene
    To chyba nie na miejscu tak się ładować do Ciebie przed nocą. Napisz co się stało. Mam nadzieję, że nic złego.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czulam.... postanowili podniesc czynsz. ... troche unegocjowalam ale niewiele :( takze ide spac z paskudnym humorem

zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Tak czulam.... postanowili podniesc czynsz. ... troche unegocjowalam ale niewiele :( takze ide spac z paskudnym humorem

Co za małpa. Wie, że urodziło Wam się kolejne dziecko i przykręca śrubę... Nie martw się kochana :*

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa jak u Cb sytuacja? Kalika jak po.wizycie? Madlene ta babka nie ma serca ,zeby przychodzic pozno i jeszcze czynsz podwyzszac,jeszcze teraz ,gdy wam urodzilo sie malenstwo..masakra...Niepokorna lezusiaj nam,zeby sie nic nie stalo jak maz w pracy :)

‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ