Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
domiii wrote:Poważnie? Mi lekarz kazał jechać do szpitala jak wody odejdą albo będą się sączyły... Twój kazał Ci czekać?
W UK jest trochę inaczej. Tu jak wody odejdą i są przezroczyste to nic się złego nie dzieje. Teraz się sączą. A skurczy nadal brak. Za godzinę mam dzwonić i pytać co dalej. -
Niepokorna kibicuję aby szybko poszło. To ci dopiero niespodzianka. Wszystkie czekamy na wieści od Mani a tutaj Ty wyskakujesz jak filip z konopii że Ci wody odeszły. Ale w sumie jak ciąża donoszona to wszystko może się zdarzyć.
renia.31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niepokorna, Doda dobrze Cie podsumowała nic u Ciebie się nie działo i nagle wody odchodzą jakoś próbowałaś pomoc czy w czasie snu to się stało?
Trzymam kciuki, żeby skurcze szybko same się pojawiły! Żebyś szybko przytulila maleństwo
U nas w Polsce w ciągu 2 h trzeba jechać na izbę,ale na sali leżała że mną dziewczyna, kt wody odeszły,a w szpitalu czekali/wywolywali skurcze 2 dni i podawali antybiotyk, chyba co 6 h.
Mania, co u Ciebie?
-
Niepokorna,tak chyba lepiej. Przynajmniej nie cierpialas. Podziwiam spokój ducha że możesz usiedziec i skupić na serialu hehe jak tu takie rzeczy się dzieją!
Trzymam kciuki za szybki poród :-*
Jedziesz na IP jakoś czy od razu do swojego lekarza? Pytam, bo tak wyznaczyli Ci konkretną godzinę.
Masz jakieś skurcze?
-
nick nieaktualnyNiepokorna to relksuj sie:) czekamy na rozwoj wydarzen a ja sie z reszta witam w ciazy donoszonej chyba po malu czysci sie organizm bo 2 razy musze isc do wc,a siku co pol godz,jeszze do tego bol podbrzusza ,pelno sluzu teraz zoltego bo pomaranczowo-zolty zanikl i ciagnieciebw krozu wiec pewnie te objawy beda do konca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:27
-
renia.31 wrote:Niepokorna,tak chyba lepiej. Przynajmniej nie cierpialas. Podziwiam spokój ducha że możesz usiedziec i skupić na serialu hehe jak tu takie rzeczy się dzieją!
Trzymam kciuki za szybki poród :-*
Jedziesz na IP jakoś czy od razu do swojego lekarza? Pytam, bo tak wyznaczyli Ci konkretną godzinę.
Masz jakieś skurcze?
Jadę od razu do szpitala na oddział położniczy. Oni tak tu mają z wyznaczaniem godzin.
Skurczy nadal brak.